julia282@wp.pl Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Ja również zaglądam i podnoszę Quote
Drzagodha Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Na wiosnę planujemy u mnie mały remont, abym mogła dzieciaki wziąć. Zobaczymy, co z tego wyjdzie... Quote
Weg Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Oby się udało. To może być duża szansa dla maluchów. Quote
julia282@wp.pl Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Odwiedzam wieczorem rodzeństwo :) Quote
Drzagodha Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='Weg']Oby się udało. To może być duża szansa dla maluchów.[/QUOTE] Nie wiem tylko, jak moi rodzice to zniosą :evil_lol: Quote
Drzagodha Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 [quote name='Weg']To tylko 2 psy. :evil_lol:[/QUOTE] Plus moje 3 psy i 2 koty, to w sumie tylko 7 zwierząt :eviltong: Ale maluchy jak już to będę brała raczej pojedynczo. Quote
Weg Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Właśnie Jagódko, tylko 7. :razz: Chyba, że Pako zostanie na stałe to już 8. :diabloti: Quote
Drzagodha Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 [quote name='Weg']Właśnie Jagódko, tylko 7. :razz: [/QUOTE] Odezwała się, ta co ma TYLKO jednego :eviltong: Quote
Drzagodha Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 Weg napisał(a):Ale chciałabym tylko 5! :eviltong: To mało jakoś tak. Ja bym zabrała hmm... Tosię i Moruska oczywiście ;) Dudusia, Bobiczka, Kalinkę, Munieczka, Doxi, Daisy, Gacusia, Simbę, Masterka, Sobka, Kropeczkę, Chrupka i moją wielką miłość Fosę :loveu: 15 + moje 3 + Pako na tymczasie + 2 koty = tylko 21 sztuk :eviltong: A jeszcze kilka kotów bym wzięła, np. Jiva i Winiego :loveu: i mojego taliba Pelaśkę :evil_lol: Quote
Weg Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 O nie! Wini i Chrupuś są moi! Jak ja Ci tu zaraz zacznę wymieniać to zwierzaków w schronisku zabraknie. :evil_lol: Quote
Drzagodha Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 Weg napisał(a):O nie! Wini i Chrupuś są moi! Jak ja Ci tu zaraz zacznę wymieniać to zwierzaków w schronisku zabraknie. :evil_lol: Chrupka mogę Ci odstąpić, ale Wini to mój łobuz :eviltong: Byłam pierwszą osobą, której zaczął mruczeć i proszę się od niego odpindolić :mad: :evil_lol: Quote
Weg Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 To Ty taka jesteś? Dobra, zobaczymy. Tylko coś ode mnie chciej. :diabloti: Quote
Drzagodha Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Wrzucę wątek baloniarom, może któraś będzie miała wolny DT za jakiś czas i zdecyduje się wziąć kogoś z rodzeństwa. Quote
Igiełka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Przyszłam ale nie mam na oku wolnego BDT- fajne te psiaki oby udało się coś znależć trzymam mocno kciuki :) Quote
Drzagodha Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Igiełka napisał(a):Przyszłam ale nie mam na oku wolnego BDT- fajne te psiaki oby udało się coś znależć trzymam mocno kciuki :) Dzięki Igiełko za przybycie i witamy serdecznie w naszych skromnych progach :loveu: Quote
Igiełka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Drzagodha napisał(a):Dzięki Igiełko za przybycie i witamy serdecznie w naszych skromnych progach :loveu: Dzięki za miłe przyjęcie :) ataK napisał(a):Ja też na razie zapsiona... wiemy i tak robisz dużo dla psiaków :) Quote
Drzagodha Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 ataK napisał(a):Ja też na razie zapsiona... Witamy Baloniary serdecznie :loveu: Wsparcie duchowe również mile wskazane :) Quote
Recommended Posts