Drzagodha Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 Tosia i Morus na cafeanimal.pl ;) http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Tosia,40984 http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Morusek,40961 Quote
malina1 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Maluchy, biegiem na pierwszą, niech was wszyscy widzą Quote
Drzagodha Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 To ja trochę poopowiadam o łobuzach ;) Tosia wychodzi na przód kojca już nawet jak obcy ludzie są, jednak jak się otwiera kojec to szybciutko ucieka do budynku (maluchy są w kojcach, których część znajduje się na dworze, a cała reszta w budynku). Morus z kolej wychodzi tylko do ludzi, których zna, od obcych ucieka. Ale puszczony na teren schroniska chodzi sobie za mną, ale muszę udawać, że go nie widzę, bo jak załapie, że jednak wiem, że jest zaraz za mną to ucieka. Ale jak przysiądę sobie i go zawołam to nieśmiało podchodzi, jak zaczynam go miziać, to podchodzi bardziej ;) Quote
Qeeriefire Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Drzagodha napisał(a):To ja trochę poopowiadam o łobuzach ;) Tosia wychodzi na przód kojca już nawet jak obcy ludzie są, jednak jak się otwiera kojec to szybciutko ucieka do budynku (maluchy są w kojcach, których część znajduje się na dworze, a cała reszta w budynku). Morus z kolej wychodzi tylko do ludzi, których zna, od obcych ucieka. Ale puszczony na teren schroniska chodzi sobie za mną, ale muszę udawać, że go nie widzę, bo jak załapie, że jednak wiem, że jest zaraz za mną to ucieka. Ale jak przysiądę sobie i go zawołam to nieśmiało podchodzi, jak zaczynam go miziać, to podchodzi bardziej ;) Świetne psiaki :) Quote
malina1 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 I tak jest już o wiele lepiej! I to wszystko za sprawą Jagody ;) Quote
Drzagodha Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 A tam za moją od razu. Wcale nie za moją :eviltong: Wiecie jak Tosia się dziś ładnie przymilała do ludzi, którzy wybierali psiaka? :multi: Jeszcze trochę i domek murowany ;) Quote
Drzagodha Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Jeszcze kwestia nauczenia chodzenia na smyczy i przyzwyczajenia do miejskiego szumu i mogą iść do adopcji ;) Quote
malina1 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Gdzie będą przyzwyczajane do miejskiego szumu :p Quote
Drzagodha Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Jak już je nauczę chodzić na smyczy, to sama je do miasta zabiorę :eviltong: Quote
Patmol Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 pewnie:diabloti: w mieście jest fajnie są fontanny i zraszacze trawników :evil_lol: i gołębie i kaczki Quote
Drzagodha Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 I pełno strasznych maszyn zwanych samochodami :eviltong: Quote
Drzagodha Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 Potworek szczególnie jeden - Morus robi się w kojcu strasznie zazdrosny, gryzie inne psy. Poza kojcem jest ok, ale w kojcu są momenty, że się rzuca na psa :( Zabrałam wczoraj od niego Andzię, teraz siedzi sam. Quote
Recommended Posts