ULKA12 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Tak jak pisała Malawaszka, sterylka zakończona sukcesem. Malutka teraz odpoczywa, dzisiaj pewnie jeszcze będzie trochę zaspana ale jutro wszystko wróci do normy. I jak zwykle zapomniałam zabrać książeczkę Pipi aby wpisać sterylkę. Quote
malawaszka Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 ULKA12 napisał(a):Tak jak pisała Malawaszka, sterylka zakończona sukcesem. Malutka teraz odpoczywa, dzisiaj pewnie jeszcze będzie trochę zaspana ale jutro wszystko wróci do normy. I jak zwykle zapomniałam zabrać książeczkę Pipi aby wpisać sterylkę. a ja zapomniałam wziąć antybiotyk dla Brokata :cry: i książeczke też :shock: Quote
ULKA12 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Ja antybiotyk dla Pipi wzięłam tylko nie wiem gdzie go schowałam, mam czas do wtorku na zlokalizowanie. Quote
WATACHA Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Chyba rzeczywiście przystojniak z pana jak dziewczyny potraciły pamięć. Quote
lilo Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Malawaszko ktos poszukuje sznupka lub pudelka lubiacego dzieci , wkleilam linka do strony adopcyjnej sznaucerkow ale Ty najlepiej wiesz ktory spelnialby wymagania. To jest link http://www.dogomania.pl/threads/201516-Grzeczno%C5%9Bciowe-poszukiwany-m%C5%82ody-pudelek-lub-sznaucerek-mini , moze akurat jakis dzieciolubek poszukuje domku :) Quote
malawaszka Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 ja po nieudanej adopcji Gacusia boję się polecać psy do domów z dziećmi Quote
Erhan Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 malawaszka napisał(a):ja po nieudanej adopcji Gacusia boję się polecać psy do domów z dziećmi Dzieci są straszne :diabloti: Quote
malawaszka Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Erhan napisał(a):Dzieci są straszne :diabloti: dzieci nie są straszne - straszni są histeryczni rodziciele :P Quote
Erhan Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 malawaszka napisał(a):... straszni są (...) rodziciele :P Taaa, swojej Mamie piesków na dłużej też bym nie zostawił, bo mogłyby zrobić zejście z przejedzenia ;-) Quote
AniaGucio Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Erhan napisał(a):Taaa, swojej Mamie piesków na dłużej też bym nie zostawił, bo mogłyby zrobić zejście z przejedzenia ;-) Erhan, każda mama / babcia chyba tak ma Quote
ULKA12 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 A Pipi leży i cierpi. Ranka wygląda dobrze, sunia się nią nie interesuje, przynajmniej na razie. Ale Pipi jest chyba obrażona, każe się karmić z ręki i na suchą karmę nawet nie spojrzy, musiałam jej mięska ugotować wtedy łaskawie zjadła. Coś mi sie wydaje, że ktoś tutaj jest świetną aktorką :-) Quote
malawaszka Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 ULKA12 napisał(a):A Pipi leży i cierpi. Ranka wygląda dobrze, sunia się nią nie interesuje, przynajmniej na razie. Ale Pipi jest chyba obrażona, każe się karmić z ręki i na suchą karmę nawet nie spojrzy, musiałam jej mięska ugotować wtedy łaskawie zjadła. Coś mi sie wydaje, że ktoś tutaj jest świetną aktorką :-) ło bidusia malutka :calus: Brokat przeciwnie - śmiga, skacze, i wiecznie głodny :roll: Quote
Erhan Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 malawaszka napisał(a): Brokat przeciwnie(...) wiecznie głodny :roll: Ma pusty worek, to musi go czymś zapełnić :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Erhan napisał(a):Ma pusty worek, to musi go czymś zapełnić :evil_lol: osz Ty!!!! a gdzie męska solidarność???? tak się wyśmiewać z biednego małego pieska :shake: Quote
malawaszka Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Fides79 napisał(a):a to Brokat też był ciachany?? a był był, tylko nikt nie zagląda na jego wątek to i nikt nie wie :obrazic: Quote
Fides79 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 malawaszka napisał(a):a był był, tylko nikt nie zagląda na jego wątek to i nikt nie wie :obrazic: bo Brokacik u Ciebie mieszka i wszyscy zaglądają na Twój wątek :cool3: Quote
AnkaG Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Suczki chyba bardziej cierpią po sterylce. Quote
ULKA12 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Pipi już doszła do siebie, zjadła, pospała i stwierdziła, że życie jest piękne :-) Quote
Fides79 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 uff ufff :) Pipi widać musiała co swoje wycierpieć i chciała żeby troszkę o nią podbano, troszkę bardziej niż wcześniej :evil_lol::loveu: Quote
AniaGucio Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Ula, a jak jej skóra - jest poprawa?? Quote
Recommended Posts