Jump to content
Dogomania

Mała czarna sznupka - kilka miesięcy w piekle- A TERAZ W DOMKU :))))

Recommended Posts

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
super super i proszę o jeszcze :loveu: ładuję telefon i czekam na najlepsze domy!

Będziesz dzwonić do siebie w sprawie każdego ogłoszenia :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='Erhan']Będziesz dzwonić do siebie w sprawie każdego ogłoszenia :cool3: :evil_lol:

hahah tak - najpierw powysyłam maile i poczekam na ankietę przed adopcyjną, potem będę dzwonić :lol:

[quote name='lilo']Malawaszko moze przy dodawaniu ogloszen bede dawac swoj mail a w tekscie Twoj , bo potem nie moge edytowac .

Bardzo Cie prosze popraw tutaj :
http://www.top-ogloszenia.net/Zwierz-ta-Psy-i-koty-Chcesz_sznaucera_Pokochaj_Pipi_i_zyskaj_przyjaciolke_-18-119-274980

Tam jakies kwiatki w tekscie sie zrobily , trzeba usunac , dodac namiary na Ciebie i Myszkow w tekscie.

Reszte jutro zrobie bo zmeczenie materialu mam :) i sie nie skupialm an tym co robie :)

zrobione :)

Posted

Malawaszko moze przy dodawaniu ogloszen bede dawac swoj mail a w tekscie Twoj , bo potem nie moge edytowac .

Bardzo Cie prosze popraw tutaj :
http://www.top-ogloszenia.net/Zwierz-ta-Psy-i-koty-Chcesz_sznaucera_Pokochaj_Pipi_i_zyskaj_przyjaciolke_-18-119-274980

Tam jakies kwiatki w tekscie sie zrobily , trzeba usunac , dodac namiary na Ciebie i Myszkow w tekscie.

Reszte jutro zrobie bo zmeczenie materialu mam :) i sie nie skupialm an tym co robie :)

Posted

Erhan napisał(a):
Dzieńdoberek wyspany ludu pracujący miast i wsi ;),
Już piątek - jutro pośpicie dłużej :evil_lol:

Kto pośpi dłużej ten pośpi... Ja mam cały weekend szkołę :(

Posted

malawaszka napisał(a):
nooo a moje qndle mają zegarki w pęcherzach i czy piątek czy soobota one I TAK chcą rano na siku :shock:

Ty nie narzekaj, bo przy takiej pogodzie nie musisz ich brać na spacer ...i marznąć... i moknąć - wystawiasz za drzwi i spokój!!

Posted

AniaGucio napisał(a):
Ty nie narzekaj, bo przy takiej pogodzie nie musisz ich brać na spacer ...i marznąć... i moknąć - wystawiasz za drzwi i spokój!!

chyba żartujesz :roflt: hahaha tak wypuścić to tylko Sonię mogę, reszta czeka aż się ubiorę i wychodzimy razem, Brokat na smyczy :lol: niestety nie ma tego luksusu żeby ich samych wypuszczać - czy zimno czy pada mus się ubierać w kaloszki i w drogę...

Posted

AniaGucio napisał(a):
Rozpuszczone te Twoje sznupy... ja jak jestem u mamy to wystawiam Gucka za drzwi i mam spokój ;)

rozpuszczone to raz, ale dwa to nie mam ogrodzenia i nie bardzo bym chciała, żeby oni mi po wsi biegali samopas, samosik, czy też samokup :D

Posted

malawaszka napisał(a):
rozpuszczone to raz, ale dwa to nie mam ogrodzenia i nie bardzo bym chciała, żeby oni mi po wsi biegali samopas, samosik, czy też samokup :D

Aaaa.... to trzeba było pisać, że nie masz ogrodzenia!! To co innego!

Posted

AniaGucio napisał(a):
Aaaa.... to trzeba było pisać, że nie masz ogrodzenia!! To co innego!

ależ ja o tym pisałam na mojej galerii milion razy :turn-l: sie nie czyta, sie nie wie :diabloti:

Posted

Wiesz, lubię wchodzić na Twoją galerię, bo nawet po najcięższym i dołującym dniu jesteście w stanie mnie rozśmieszyć, ale nie jestem w stanie przejść przez te prawie 1500 stron :( Czasami też czegoś nie doczytam... taka ze mnie czasami Popierdółka jest ;)

Posted

ja mam ten komfort że po pierwsze primo mój pies potrafi pospac nawet i do 9 jak Pani spi a po drugie primo :P mam ogrodzenie i w taką pogodę Lilek wychodzi na spacer sam :)
Dzis rano obudził mnie czyjsc cieply nosek na moim - otworzylam oczy a moj Lilek lezal na boczku z nosem przytknietym do mojego ( noski-eskimoski ) gapil sie i merdal ogonkiem :) cały dzien mi wesolo jak sobie o tym myślę :)

Posted

lilo napisał(a):
ja mam ten komfort że po pierwsze primo mój pies potrafi pospac nawet i do 9 jak Pani spi a po drugie primo :P

Mi się jeszcze taki tftftftftftuuuuuuuu taki pies, coby tej funkcji nie miał nie trafił. Kluska to nawet jak mieszkaliśmy u rodziców, w ogóle nie wstawała jak szłam do pracy - przed 9 nie dała się zwlec z łóżka. Nawet wstrętny Sssss śpi do południa :lol: Także nie wiem co to za psy ma Waszka ;)

Posted

W dni powszednie Platon ma pobudkę i spacerek o 4:50 :diabloti:, a Erhanowi pozwalam pospać do 5:20 :diabloti:, w weekendy pozwalamy sobie pospać dłużej :evil_lol: