Jump to content
Dogomania

Mała czarna sznupka - kilka miesięcy w piekle- A TERAZ W DOMKU :))))

Recommended Posts

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pipi była z Ulką12 u weta - w niedzielę sterylka i usuwanie tego narośla na żuchwie - wet mówi, że to nic groźnego - całość będzie kosztowała 150 zł :)

to mała cwaniura jest - bardzo groźny pies ważący 4,8 kg :lol: obwarczała doktora :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']Pipi była z Ulką12 u weta - w niedzielę sterylka i usuwanie tego narośla na żuchwie - wet mówi, że to nic groźnego - całość będzie kosztowała 150 zł :)

to mała cwaniura jest - bardzo groźny pies ważący 4,8 kg :lol: obwarczała doktora :lol:[/QUOTE]

No to cioteczki mogą odetchnąć z ulgą... ale nas nastraszyłyście!!

Pipi pokazuje swoją prawdziwą naturę ;) ??

Posted

malawaszka
Pipi była z Ulką12 u weta - w niedzielę sterylka i usuwanie tego narośla na żuchwie - wet mówi, że to nic groźnego - całość będzie kosztowała 150 zł :smile:

oooo to nie dużo, u nas nie ma takich tanich wetów, no chyba, że macie jakies specjale zniżki ;)

malawaszka
to mała cwaniura jest - bardzo groźny pies ważący 4,8 kg :lol: obwarczała doktora :lol:

ha ha ha pies zaczepno-obronny :evil_lol:

Posted

[quote name='Fides79']oooo to nie dużo, u nas nie ma takich tanich wetów, no chyba, że macie jakies specjale zniżki ;)

ha ha ha pies zaczepno-obronny :evil_lol:[/QUOTE]

Musi być ze zniżką - tyle to ja chyba za kocura zapłaciłam w Wwie...

Posted

[quote name='AniaGucio']Musi być ze zniżką - tyle to ja chyba za kocura zapłaciłam w Wwie...[/QUOTE]

:hmmmm: aa może wet ma dobre serducho i bierze tylko za zużyte materiały (narkozę, nici itp) a za swoją pracę nie bierze pieniązków :cool3:

Posted

[quote name='Fides79']:hmmmm: aa może wet ma dobre serducho i bierze tylko za zużyte materiały (narkozę, nici itp) a za swoją pracę nie bierze pieniązków :cool3:[/QUOTE]

Pewnie tak... maławaszka nie powierzyłaby swoich psiaków komuś innemu - musi mieć dobre serducho :)

Posted

[quote name='AniaGucio']Pewnie tak... maławaszka nie powierzyłaby swoich psiaków komuś innemu - musi mieć dobre serducho :)[/QUOTE]

dokładnie tak jest :) to dzięki Uli znam tego weta :) co prawda po jakąś większą diagnostykę trzeba jeździć do Katowic czy gdzieś bo nasz dr nie ma sprzętu, ale jako lekarz pierwszego kontaktu i do zabiegów jest świetny!

Posted

[quote name='malawaszka']dokładnie tak jest :) to dzięki Uli znam tego weta :) co prawda po jakąś większą diagnostykę trzeba jeździć do Katowic czy gdzieś bo nasz dr nie ma sprzętu, ale jako lekarz pierwszego kontaktu i do zabiegów jest świetny![/QUOTE]

no to tylko Mu dziękować, chwalić i cieszyć się że są jeszcze tacy weci co to nie tylko na własny zarobek patrza :lol::multi:
Pozdrowionka dla tego dobrego czlowieka ;)

Posted

[quote name='malawaszka']...sterylka i usuwanie tego narośla na żuchwie...całość będzie kosztowała 150 zł :) [/QUOTE]

:-o Jestem w szoku, gdzie jest ten Weterynarz?
W sobotę więcej zapłaciłem za ciachnięcie brodawki na uchu u Erhanka, (znieczulenie miejscowe:mad::evil_lol:, cięcie, 4 szwy, antybiotyk - razem 15 minut roboty, przy mojej asyście jako instrumentariusza) ;)

Posted

już :grins: odzyskałyśmy świadomość :lol:

wszystko poszło dobrze, Pipi wybudzona, póki co dr nie ruszał tego pypcia pod żuchwą bo mu to na jakiś odczyn zapalny wyglądąło - zobaczymy czy na antybiotyk zareaguje

zapłaciłam 150 zł :loveu: