malawaszka Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 dzięki za deklaracje, Dogo pewnie, że możesz do FB - wszędzie możecie! Zawiozłam ją do Ulki12 własnie, dzięki kropeek za przywiezienie niuni do Katowic :loveu: to jest bardzo maleńka kruszynka! taka narączkowa, przytulankowa, drobniuteńka, delikatna :loveu: bardzo mocno moje instynkty macierzyńskie rozbudziła :lol: nic tylko tulić i z rączek nie puszczać! maleństwo naprawdę; jak się ogarnę to wstawię zdjęcia jakieś Quote
malawaszka Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Pipi :lol: wpadło mi do głowy jak jechałam z nią i spojrzałam na te uszka sterczące - no Pipi i już :lol: i Pipi dostała dziś od kropeek 50 zł na dobry start :Rose: Quote
Onaa Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Fajne imię. Jak ona się tam biedna trzęsła za tymi kratami :(. Dobrze że już bezpieczna malutka. Ona ma takie fajne uszka. A ile może ważyć ? Ona jest wielkości jak sznaucer mini czy mniejsza ? Quote
kropeek Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 to jakaś telepatia:lol: jak ją wiozłam to także myślałam o Pipi Quote
malawaszka Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Dogo07 napisał(a):Fajne imię. Jak ona się tam biedna trzęsła za tymi kratami :(. Dobrze że już bezpieczna malutka. Ona ma takie fajne uszka. A ile może ważyć ? Ona jest wielkości jak sznaucer mini czy mniejsza ? teraz to chyba 5 kg będzie max :( maleńka jest - teraz jak chudziusieńka to wydaje się jeszcze mniejsza - jak nabierze ciałka to będzie inaczej, ale główka też taka drobniutka - no mnie rozczula na maxa :oops: na pewno mniejsza niż mój tymczas Bokat ale on to koń jest kropeek napisał(a):to jakaś telepatia:lol: jak ją wiozłam to także myślałam o Pipi haaa super!!!! znaczy, że trafione imię :loveu: Quote
malawaszka Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 [quote name='jambi']Jezu Waszka!!!! Ty weź kurde sprawdzaj pisownie czasem... ja na zawał prawie zeszłam że tys se wzieła konia o imieniu Bokat na tymczas... dopiero potem wpadłam na to, że Ty o Brokacie - sznupku piszesz... to ze szczęścia :splat: Quote
jambi Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 malawaszka napisał(a): nic tylko tulić i z rączek nie puszczać! a nie mówiłam :lol: jambi napisał(a):aż się ręce same pchaja żeby ją przytulić... jak sie troche ogarne po tym ludzko-psim leczeniu to też sie postaram z kaski wyskoczyć ;) Quote
jambi Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [quote name='malawaszka']na pewno mniejsza niż mój tymczas Bokat ale on to koń jest Jezu Waszka!!!! Ty weź kurde sprawdzaj pisownie czasem... ja na zawał prawie zeszłam że tys se wzieła konia o imieniu Bokat na tymczas... dopiero potem wpadłam na to, że Ty o Brokacie - sznupku piszesz... Quote
malawaszka Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 jezu jaka ja jestem dziś szczęśliwa! i Brokata sie udało w końcu ściągnąć i Pipi uwolnić :loveu: chyba normalnie pęknę z tej radochy :mdleje: Quote
kropeek Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Nie pękaj bo kto będzie pomagał naszym bidulom?! ja tak prawie zgubiłam portfel:shake: gdzie ja mam ten łeb!! Imię pasuje do niej idealnie. Pies czy koń... co to za różnica? zwierzak jak zwierzak, no może troszkę wzrostem się różnią:lol: Quote
Fides79 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 moja koleżanka, jak dziś zobaczyła to przesłodkie małe czarne stworzonko, to az miała łzy w oczach i stwierdziła, że to cały jej Kacper :roll: Quote
malawaszka Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 taką ją zobaczyłam - w tej siateczce :loveu: normalnie do schrupania :mdleje: gremlinek Quote
malawaszka Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 skopałam zdjęcia strasznie :oops: ale zimno było Quote
Margi Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Cudniasta maluśka , dziwię że jej nie zabrałaś do siebie.:eviltong: Maluśka zaniedbana strasznie ale będzie dobrze i napewno domek zaraz się znajdzie. Quote
Hala Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Fajniusia :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
AniaGucio Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Wasiu, a pieniążki mogę przelać do Ciebie, czy mam prosić Ulę o nr konta? Quote
malawaszka Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 AniaGucio napisał(a):Wasiu, a pieniążki mogę przelać do Ciebie, czy mam prosić Ulę o nr konta? Pipi jest pod moją opieką u Uli w płatnym DT - więc do mnie Quote
AniaGucio Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 OK :) Mała jest cudna!! A co u Julci?? Quote
Recommended Posts