Jump to content
Dogomania

Mała czarna sznupka - kilka miesięcy w piekle- A TERAZ W DOMKU :))))

Recommended Posts

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzięki za deklaracje, Dogo pewnie, że możesz do FB - wszędzie możecie!

Zawiozłam ją do Ulki12 własnie, dzięki kropeek za przywiezienie niuni do Katowic :loveu:
to jest bardzo maleńka kruszynka! taka narączkowa, przytulankowa, drobniuteńka, delikatna :loveu: bardzo mocno moje instynkty macierzyńskie rozbudziła :lol: nic tylko tulić i z rączek nie puszczać! maleństwo naprawdę; jak się ogarnę to wstawię zdjęcia jakieś

Posted

Fajne imię. Jak ona się tam biedna trzęsła za tymi kratami :(. Dobrze że już bezpieczna malutka. Ona ma takie fajne uszka. A ile może ważyć ? Ona jest wielkości jak sznaucer mini czy mniejsza ?

Posted

Dogo07 napisał(a):
Fajne imię. Jak ona się tam biedna trzęsła za tymi kratami :(. Dobrze że już bezpieczna malutka. Ona ma takie fajne uszka. A ile może ważyć ? Ona jest wielkości jak sznaucer mini czy mniejsza ?

teraz to chyba 5 kg będzie max :( maleńka jest - teraz jak chudziusieńka to wydaje się jeszcze mniejsza - jak nabierze ciałka to będzie inaczej, ale główka też taka drobniutka - no mnie rozczula na maxa :oops: na pewno mniejsza niż mój tymczas Bokat ale on to koń jest

kropeek napisał(a):
to jakaś telepatia:lol: jak ją wiozłam to także myślałam o Pipi

haaa super!!!! znaczy, że trafione imię :loveu:

Posted

[quote name='jambi']Jezu Waszka!!!! Ty weź kurde sprawdzaj pisownie czasem... ja na zawał prawie zeszłam że tys se wzieła konia o imieniu Bokat na tymczas... dopiero potem wpadłam na to, że Ty o Brokacie - sznupku piszesz...

to ze szczęścia :splat:

Posted

malawaszka napisał(a):
nic tylko tulić i z rączek nie puszczać!

a nie mówiłam :lol:

jambi napisał(a):
aż się ręce same pchaja żeby ją przytulić...

jak sie troche ogarne po tym ludzko-psim leczeniu to też sie postaram z kaski wyskoczyć ;)

Posted

[quote name='malawaszka']na pewno mniejsza niż mój tymczas Bokat ale on to koń jest

Jezu Waszka!!!! Ty weź kurde sprawdzaj pisownie czasem... ja na zawał prawie zeszłam że tys se wzieła konia o imieniu Bokat na tymczas... dopiero potem wpadłam na to, że Ty o Brokacie - sznupku piszesz...

Posted

Nie pękaj bo kto będzie pomagał naszym bidulom?! ja tak prawie zgubiłam portfel:shake: gdzie ja mam ten łeb!! Imię pasuje do niej idealnie. Pies czy koń... co to za różnica? zwierzak jak zwierzak, no może troszkę wzrostem się różnią:lol:

Posted

Cudniasta maluśka , dziwię że jej nie zabrałaś do siebie.:eviltong:
Maluśka zaniedbana strasznie ale będzie dobrze i napewno domek zaraz się znajdzie.