Jump to content
Dogomania

Mała czarna sznupka - kilka miesięcy w piekle- A TERAZ W DOMKU :))))

Recommended Posts

Posted

Znalazłam na stronie pewnego schroniska na południu Polski takie zdjęcie:

.... i nie dawało mi spokoju - wszyscy się dziwili gdzie ja tam sznupka widzę, ale widziałam i już! schronisko dość daleko ode mnie, więc szukałam kogoś z tej miejscowości, udało się po dłuugim czasie! i jest! mała dziś opuściła schronisko i jutro przyjeżdża do hoteliku, gdzie jest Birman, Lenka i Luna... Luna miała iść do nowego domu i ta mała na jej miejsce, ale laska z Luny zrezygnowała... ale już nie mogłam odwoływać wyciągnięcia suni - jest w kiepskiej formie :(

zdjęcia ze schroniska:

siedziała w tym syfie od lipca :(

ale już koniec tego złego - teraz będzie już tylko lepiej!

Standardowo Was proszę o wsparcie - małą czeka leczenie - jest wychudzona, ma przerzedzoną sierść, w uszach syf więc na pewno będzie surolan albo oridermyl - może ktoś ma na zbyciu? potrzebne suplementy na sierść, nie wiem co to jest na uszach - teraz jest u Agnieszki, którą jakims cudem znalazłam - ja szukałam jej, a ona szukała pomocy dla psów z tego piekła - nie ma tam wolontariatu, nie ma pracowników kochających zwierzęta... Jutro odbieram ją w Katowicach i zawożę do płatnego DT u Ulki12

Suczka po wyleczeniu, sterylizacji będzie do adopcji
608 464 683
malawaszka@gmail.com

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zdjęcia sprzed chwili:
:serce:

PROSZĘ POMÓŻCIE!!!!!

FINANSE Pipi:

Wpływy:
01.2011
117 zł spadek po Lence
50 zł kropeek
60 zł Marta M. Olsztyn
50 zł Nikola D. Grzybowo
50 zł marako
10 zł AniaGucio
10 zł lilo
15 zł Fides79
20 zł WATACHA
30 zł attenna1
70 zł Erhan
263 zł bazarek AniaGucio

suma: 745 zł

WYDATKI:

150 zł sterylizacja
300 zł opłata DT 25.01-24.02

suma: 450 zł

SALDO: 295 zł + 60 zł zwrot od Ulki12 nadpłaty za PDT jak Pipi poszła do domku > pozostałą kwotę przeznaczam na Kleskika z Zamościa 355 zł
http://www.dogomania.pl/threads/195863

Posted

skórę trzeba leczyc i to pilnie ...ale jaka ona słodka, bezproblemowa, otwarta na ludzi i pieski, nie załatwia się w domu, nie szarpie na smyczy. Do pyszczka da zerknąc, do uszków także. W aucie na kolankach to aniołek(poza kolankami jeszcze nie była) na smyczy nie ciągnie, zero kłopotu z obrożą. Poprostu anioł