kameralna Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Dogo07 napisał(a):W drodze :). A zatem czekamy :) Quote
kameralna Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Czekaliśmy na ten dzień! Wszystko się ułoży. Najważniejsze, że pies nie jest już niewolnikiem. Quote
Onaa Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Wkrótce będzie więcej wieści, narazie psiak w drodze więc tylko tyle wiem, że się udało i że jest wolny :). Quote
henikar Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Cieszę się bardzo. Ze swojej strony mogę jedynie dołożyć narazie jednorazowo jakieś 20 zł. Za dużo miałam ostatnio wydatków na te cele, a to jeszcze nie koniec. Quote
Havanka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Dogo07 napisał(a):Wkrótce będzie więcej wieści, narazie psiak w drodze więc tylko tyle wiem, że się udało i że jest wolny :). Ja też ogromnie sie cieszę i czekam na relacje !!!! Quote
LILUtosi Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Dotarłam na wątek. Piesio jest u mnie, na poczatku dostał kojec, ale jak poszłam z innymi psami na spacer to tak wył że z pola słyszałam jak sąsiadka krzyczała ...cicho mi tam!!! Ale on nic sobie z tego nie zrobił. Później przyszła kolej na niego, spokojnie na smyczy spacerowaliśmy dłuższy czas zanim wycisnął kupkę - niestety masa członów tasiemca. Zabrałam go do domu i zamknęłam w pokoju. Od razu dostał na początek Pratel i kubek suchego oraz kropelki na pchły. Jak go zamknęłam to drapał w drzwi i pojękiwał. Wywalczył sobie dostęp do całego mieszkania, gdyż na razie nie wykazuje żadnej agresji do innych i moje je zaakceptowały. Zdjęć będzie mało bo chłopak ucieka od lampy. Trzeba poczekać na dzień. Quote
piesia Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 CUUUUUUUUUUUUUUUUUUUdOOOOOOOOOOOOOOWNIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :):):) Quote
malawaszka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 no to czekamy na jutro i na super fotki bo chłopakowi teraz trzeba szukać super fajnego domu!!!! Quote
LILUtosi Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Parę marnych fotek, niestety ale ucieka od światła. Quote
piesia Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 no , to nie męczcie już chłopaczka , niech się nacieszy wolnością :):):) Quote
Gruba Berta Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 super ze sie udalo :multi::multi::multi: tylko czy z innymi pieskami nie podzieli sie tasiemcem :-( Quote
marta0731 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 LILUtosi napisał(a): Jak go zamknęłam to drapał w drzwi i pojękiwał. Wywalczył sobie dostęp do całego mieszkania Spryciarz ;) Ciotki super akcja:klacz: Dobrze, że Pies - nazwany Lester?;) już na miejscu, teraz tylko będzie miał lepiej:thumbs: Quote
fiorsteinbock Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Dziewczyny, fotki mam ja :) W drodze do hoteliku kolezanka, kierowca z bombowca (pozdrawiam i dziekuje za serce) miala do zalatwienia sprawe w Swidnicy. A ja z Lesterem skorzystalam z pieknej pogody i poszlismy do parku. Spacer byl przyjemnoscia, bo nie szarpal an smyczy, trzymal sie blisko. Nie wyrywal sie ani nerwowo nie reagowal na przechodniow czy inne psy. Na pewno byl troszke zdezorientowany, zabralysmy go z szopy, nowe zapach, nowi ludzie ale byl dzielny i spokojny. W aucie chce siedziec...na czlowieku i najlepiej przy kierowcy, wiec mielismy zgrzyt. Silowalam sie z Klockiem na tylnym siedzeniu aby nie przeskoczyl i ani razu nie warknal. Zrobil bardzo pozytywne wrazenie na mnie i kolezance, bylo mi smutno jak wyjezdzalam od Lilu - zwyczajnie, skradl mi serce :) Quote
Agnieszka_K Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 o jaa udało się!!!!:):multi::multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 super!!!!!! super świetny pies i świetne zdjęcia!!!!! :klacz: Quote
avii Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 ale piękny pychol :) podajcie proszę na pw dane do wplaty pod koniec tygodnia cos wplacę Quote
Agnieszka_K Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 jaki on jest kochany - widać po pyszczulku że to przymilna psinka! Quote
kameralna Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Udało się! To nadzwyczajne, jakie wspaniałe z Was Cioteczki :loveu: mam ochotę Was wyściskać i wycałować :calus::calus: Pokazałam zdjęcia swojemu mężowi, popatrzył i wzruszony powiedział "Tylko popatrz na te oczy, widać w nich nadzieję". Będzie dobrze :) Quote
fiorsteinbock Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Lester jest bardzo tulasnym psem :) Zaczepia łapką, zeby go glaskac, macha ogonkiem jak sie zagaduje - bardzo pogodny psiak i mysle, ze spragniony ludzkiej przyjazni. Tyle czasu w szopie... Quote
Agnieszka_K Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 widać, że najbardziej brakuje mu człowieka:( należy mu się własna kochająca rodzina, bidulka Quote
Recommended Posts