sabusia Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 ciekawe z ktorego schronu wydali psa nie sprawdzajac w jakich warunkach bedzie zyl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
dominikabankert Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 a oto bazarek na tego biedaka, zajrzyjcie:http://www.dogomania.pl/threads/201489-ciuchy-zimowe-ko%C5%BCuszek-bluza-Crop-fartuszek-do-gotowania-na-ratunek-psa-do-20.02 Quote
paulinken Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='sabusia']ciekawe z ktorego schronu wydali psa nie sprawdzajac w jakich warunkach bedzie zyl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Większość schronisk nie sprawdza, gdzie idzie pies. Quote
Onaa Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 [quote name='sabusia']ciekawe z ktorego schronu wydali psa nie sprawdzajac w jakich warunkach bedzie zyl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Nie bardzo rozumiem :roll:. Schroniska nie sprawdzają w jakich warunkach będzie żył pies. Co najwyżej nie wydają (jeśli w miarę im zależy na psiakach) jeśli coś wydaje się nie tak albo ktoś chce psa na łańcuch. Quote
Rumi. Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='paulinken']Większość schronisk nie sprawdza, gdzie idzie pies.[/QUOTE] Dokładnie, u nas (kraków) jest sprawdzany tylko dom co chce "groźną rasę", choć jeśli mają jakieś wątpliwości TOZ może sprawdzić i jeśli jest na łańcuchu pies to mogą go odebrać, lecz w nielicznych schronach tak jest, w większości chcą się pozbyć po prostu psa Quote
kizimizi Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 padlo pytanie ile pies ma deklaracji wiec przypominam: Deklaracje : malawaszka - 20zł/mc agata51 - 20zł/mc anonim - 10zł/mc kmurdz - 20/mc kameralna - 10/mc anonim 2 - 30zł/mc Razem stałych deklaracji - 110zł/mc po starszej, dzikiej suczce hotelowanej co właśnie znalazła ds - jednorazowa kwota Tofikowa - coś jednorazowo Havanka - bazarki i ogłoszenia Dziękujemy . Quote
Onaa Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Podnoszę biedaka. Na dniach się wyjaśni co z nim będzie. Quote
Havanka Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='Dogo07']Podnoszę biedaka. Na dniach się wyjaśni co z nim będzie.[/QUOTE] Czekamy zatem na wieści. Ja już kończę przygotowania rzeczy na bazarek. Quote
dominikabankert Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 jeszcze raz zapraszam na bazarek dla tego biedaka zagladajcie!!!!!!!!!!!!:http://www.dogomania.pl/threads/201489-ciuchy-zimowe-ko%C5%BCuszek-bluza-Crop-fartuszek-do-gotowania-na-ratunek-psa-do-20.02 Quote
Havanka Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='dominikabankert']jeszcze raz zapraszam na bazarek dla tego biedaka zagladajcie!!!!!!!!!!!!:http://www.dogomania.pl/threads/201489-ciuchy-zimowe-ko%C5%BCuszek-bluza-Crop-fartuszek-do-gotowania-na-ratunek-psa-do-20.02 Dominiko. "wrzuć" ten link na wątek reklamy bazarków ! Quote
basia0607 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Dalej nic nie wiadomo ? Dlaczego to się tak odwleka ? Quote
Onaa Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Lada dzień wszystko się wyjaśni, wszystko jest dopięte na ostatni guzik i niebawem fotki z akcji. Quote
piesia Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 zapisuję chłopaka i 10 zł stałej deklaracji mu daję . przepraszam więcej nie mogę . Quote
Onaa Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 piesia napisał(a):zapisuję chłopaka i 10 zł stałej deklaracji mu daję . przepraszam więcej nie mogę . Bardzo dziękuję, każda pomoc jest na wagę złota :lol:. Quote
Onaa Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Niestety akcja nie doszła do skutku :(. Osoby które miały pomóc się wykruszyły. Trzeba będzie przygotować się jeszcze raz. Quote
Onaa Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Prosze wspierajcie dobrymi myślami !!! Quote
piesia Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Dogo07 napisał(a):Prosze wspierajcie dobrymi myślami !!! wspieramy , wspieramy i trzymamy kciuki . Quote
Becia66 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 A jakie najbliższe plany ? czy właściciel zgodził sie na oddanie psa ? Quote
Onaa Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Te osoby nie odpuszczają, mam nadzieję że na dniach będą dobre wiadomości. Dlatego bardzo proszę o pozytywne myśli. Quote
case Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Czekam na wieści - mam nadzieję, że psa uda się wyciągnąć. Quote
kameralna Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [quote name='Dogo07']Właśnie dostałam wiadomość. Psiak już wolny :multi: !!! Fantastycznie :multi::multi::multi: Quote
Onaa Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Właśnie dostałam wiadomość. Psiak już wolny :multi: !!! Quote
beataczl Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [quote name='Dogo07']Właśnie dostałam wiadomość. Psiak już wolny :multi: !!! huraaaa!!!!:multi::klacz: Quote
Recommended Posts