fiorsteinbock Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Cioteczki, jakis pomysl na uzbieranie funduszy na hotelik? Quote
fiorsteinbock Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Dogo7, serwer gdzie umieszczam min. bannerki cos sobie zaszwankowal i nie widac bannerkow. Gdyby sytuacja sie nie poprawila, zamieszczam kolejny podlinkowany. Quote
Becia66 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 dam trochę fantów na bazarek tylko błagam zabierzcie już tego psa !!! Niech będzie bezpieczny. Quote
Agnieszka_K Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 jak będzie zbiórka konkretniejsza to coś jednorazowo wyskrobię, z deklaracją stałą niestety muszę się chwilowo wstrzymać... Bazarek super pomysł! Quote
kameralna Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 No jest nas tu trochę :) Nie możemy zostawić tego biedaka w potrzebie. Kto będzie zbierał deklaracje? Quote
Becia66 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='kameralna']No jest nas tu trochę :) Nie możemy zostawić tego biedaka w potrzebie.[/QUOTE] no własnie nie za wiele nas tu jest, trzeba ściągnąć więcej... Quote
henikar Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Wątek mam zapisany, też coś dorzucę, tylko najważniejsze, aby psina byla już bezpieczna. Quote
Inez de Villaro Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Czy są jakies konkrety? Czy doopiero po zebraniu deklaracji podejmiecie działania? Quote
Onaa Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 Wstępnie będzie wszystko się działo w ten weekend, ale trudno jest zabierać psa jak nie ma się z nim co dalej zrobić :(. Miejsce w hoteliku jest ale deklaracji ciągle mało. Bardzo prosimy o pomoc w rozsyłaniu wątku i zbieraniu deklaracji na psiaka !!! Quote
Onaa Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Kolejna deklaracja anonimowa, 30zł :lol:. Quote
Agata69 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Jestem poruszona. Ale błagam, sprawdxcie cz ten hotelik to nie jakis koszmar, zeb pod kolejna rnnę nie wpadł... Jak już będzie woln, poogłaszam. Quote
dominikabankert Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 jestem :( Kora- jak najbardziej to ten pies wiesz o czym mówie :) cho.....jasna to po co oni brali nastepnego psa , skoro ani kasy nie ma , a ni gdzie go trzymac.....jak dojde do pieniedzy moze jeszcze w lutym to biedakowi cos przeleje Quote
Agata69 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='Dogo07']Hotelik u Lilutosi.[/QUOTE] sprawdzony i pewny? Quote
Onaa Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 To dogomaniacki hotelik, umieszczają tam psy inne osoby z dogomanii. Quote
grzenka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Jest tam, min.Portosek, uratowany przez wywózką do Mysłowic: [url]http://www.dogomania.pl/threads/197234-Wystraszony-Portos-do%C5%82%C3%B3%C5%BC-do-hotelu-%C5%BCeby-mia%C5%82-szans%C4%99-na-spokojne-%C5%BCycie!PROSZ%C4%98-POM%C3%93%C5%BB[/url]! Quote
Gruba Berta Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Kiedy wreszcie zmienia sie przepisy ? i ludzka mentalnosc? odnosnie tzw tradycji w Polsce. Dlaczego 'tradycja' trzymania psow na lancuchach tylko obowiazuje?Jestem za przywroceniem tradycji trzymania ludzi w dybach - dla osob utrzymujacych 'tradycje' lancuchowa? To tez byla tradycja na wsi i tradycyjny PSL powinien byc za - a Pan Minister K. powinien byc pierwszy do przetestowania tej powracajacej tradycji. Przez takich 'tradycjonalistow' tylko takie biedaki cierpia. Quote
panbazyl Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='Gruba Berta']Kiedy wreszcie zmienia sie przepisy ? [B]i ludzka mentalnosc? odnosnie tzw tradycji w Polsce[/B]. Dlaczego 'tradycja' trzymania psow na lancuchach tylko obowiazuje?Jestem za przywroceniem tradycji trzymania ludzi w dybach - dla osob utrzymujacych 'tradycje' lancuchowa? To tez byla tradycja na wsi i tradycyjny PSL powinien byc za - a Pan Minister K. powinien byc pierwszy do przetestowania tej powracajacej tradycji. Przez takich 'tradycjonalistow' tylko takie biedaki cierpia.[/QUOTE] już pierwsze nieśmiale jaskółki już widać - moje sąsiadki na wsi zabitej dechami chodzą ze swoimi małymi pieskami na smyczach na spacery! Uważam to za wielki krok w podejściu ludzi do psów. Kiedy przyjdzie czas uwolnienia z łańcucha???? Jakies sto lat po tym jak w reszcie Europy nie będzie juz żadnego psa na łańcuchu. Quote
kameralna Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Nasz nieszczęśnik prosi o wsparcie. Każda złotówka, to brama do wolności. . Quote
Recommended Posts