Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kameralna']No jest nas tu trochę :) Nie możemy zostawić tego biedaka w potrzebie.[/QUOTE]

no własnie nie za wiele nas tu jest, trzeba ściągnąć więcej...

Posted

Wstępnie będzie wszystko się działo w ten weekend, ale trudno jest zabierać psa jak nie ma się z nim co dalej zrobić :(.
Miejsce w hoteliku jest ale deklaracji ciągle mało.
Bardzo prosimy o pomoc w rozsyłaniu wątku i zbieraniu deklaracji na psiaka !!!

Posted

jestem :( Kora- jak najbardziej to ten pies wiesz o czym mówie :) cho.....jasna to po co oni brali nastepnego psa , skoro ani kasy nie ma , a ni gdzie go trzymac.....jak dojde do pieniedzy moze jeszcze w lutym to biedakowi cos przeleje

Posted

Jest tam, min.Portosek, uratowany przez wywózką do Mysłowic:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/197234-Wystraszony-Portos-do%C5%82%C3%B3%C5%BC-do-hotelu-%C5%BCeby-mia%C5%82-szans%C4%99-na-spokojne-%C5%BCycie!PROSZ%C4%98-POM%C3%93%C5%BB[/url]!

Posted

Kiedy wreszcie zmienia sie przepisy ? i ludzka mentalnosc? odnosnie tzw tradycji w Polsce. Dlaczego 'tradycja' trzymania psow na lancuchach tylko obowiazuje?Jestem za przywroceniem tradycji trzymania ludzi w dybach - dla osob utrzymujacych 'tradycje' lancuchowa? To tez byla tradycja na wsi i tradycyjny PSL powinien byc za - a Pan Minister K. powinien byc pierwszy do przetestowania tej powracajacej tradycji. Przez takich 'tradycjonalistow' tylko takie biedaki cierpia.

Posted

[quote name='Gruba Berta']Kiedy wreszcie zmienia sie przepisy ? [B]i ludzka mentalnosc? odnosnie tzw tradycji w Polsce[/B]. Dlaczego 'tradycja' trzymania psow na lancuchach tylko obowiazuje?Jestem za przywroceniem tradycji trzymania ludzi w dybach - dla osob utrzymujacych 'tradycje' lancuchowa? To tez byla tradycja na wsi i tradycyjny PSL powinien byc za - a Pan Minister K. powinien byc pierwszy do przetestowania tej powracajacej tradycji. Przez takich 'tradycjonalistow' tylko takie biedaki cierpia.[/QUOTE]
już pierwsze nieśmiale jaskółki już widać - moje sąsiadki na wsi zabitej dechami chodzą ze swoimi małymi pieskami na smyczach na spacery! Uważam to za wielki krok w podejściu ludzi do psów. Kiedy przyjdzie czas uwolnienia z łańcucha???? Jakies sto lat po tym jak w reszcie Europy nie będzie juz żadnego psa na łańcuchu.