fiorsteinbock Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Tuja napisał(a):no i poszlo. bedzie w pt we wroclawskim metro :) cieszyc sie!!!! koszt to 49,20 dalam fotki do wyboru: 2 z sesji marcowej chyba, jak jest na takiej trawie zeszlorocznej, brzydkiej. siedzi lub lezy i patrzy w obiektyw. i 2 jak biegnie kolo auta. napisalam,zeby sami wybrali, bo maja wprawe. dostalam potwierdzenie,ze pojdzie. ale musialam 5 maili wyslac, bo kazdy na urlopie i odsylal mnie do nastepnej osoby. To trzymam kciuki za Tobiego! Quote
marta0731 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Rozmawiałam z Tują i jakaś cisza telefoniczna............... Weekend się dopiero zaczął to może ludziska wreszcie poprzeglądają ogłoszenia ;) Dzwoń telefonie dzwoń!!! Quote
Onaa Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Tylko pytanie czy ogłoszenie jest w gazecie. Quote
Havanka Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Dogo07 napisał(a):Tylko pytanie czy ogłoszenie jest w gazecie. Mam dzisiejsze Metro. Jest ogłoszenie Tobiego. Całkiem fajne i od razu rzuciło mi sie w oczy. Jest widoczne. Quote
kizimizi Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Dogo07 napisał(a):Ciekawe czy ktoś dzwonił :roll:. Tuja jest dziwniue tajemnicza co znaczy ze albo nie ma netu, albo sie dom szykuje!! Quote
marta0731 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 kizimizi napisał(a):Tuja jest dziwniue tajemnicza co znaczy ze albo nie ma netu, albo sie dom szykuje!! Tuja neta nie miała jak TZ wyjechał w tygodniową delegację, a robi kaczkę z jabłkami a neta nie naprawi ;):D Tuja gdzie jesteś??? Jakieś telefony? Przelałam Lilu pozostałe 100zł Quote
Tuja Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 bez swojego neta bede min do piatku. a w sprawie tobirgo wciaz wielka cisza. byl 1 tel, chlopak szukal swojego zaginionego psa, bardzo podobnego, 3 lata temu zginal we wrocku. cecha charakterystyczna jest szara prega na ogonie. a tobi takiej nie ma. wiecej zadnego telefonu z metro :( marta, jak dostane dane do zaplaty to ci wysle, bo 7 dni byla platnosc. no a w pt mija termin... czekam na fakture, elektronicznie, czy jakos... Quote
Agnieszka_K Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Tobisiu nikt z metra po ciebie nie dzwonił? Quote
marta0731 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Tuja napisał(a): marta, jak dostane dane do zaplaty to ci wysle, bo 7 dni byla platnosc. no a w pt mija termin... czekam na fakture, elektronicznie, czy jakos... Jak była płatność 7 dni, to im powinno zależeć by wysłać fv Chyba że dostałaś, a jak nie masz neta to nawet nie wiesz... Ale ogłoszenie i tak już jest, więc nie mamy się chyba co martwić :D Tylko żeby telefony były i idealny domek się znalazł.....!!! Quote
Tuja Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 faktury nie dostalam. zaraz napisze tam,zeby sie upomniec. szczepienie na wscieklizne? to jest zaznaczone w jego schroniskowych papierach. pytanie tylko, czy one sa u mnie, czy u lilutosi. tam jest wszystko. nie ma co robic na zapas, tylko dat sie trzeba trzymac. a od kiedy lilu masz kontrole? i czyje kontrole? w zwiazku ze szczepieniami. Quote
LILUtosi Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Gminy, byli ale mnie nie było. Będą takie rzeczy sprawdzać. Zobacz w tych papierach. Quote
agata51 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 W piątek (10.06.) wysłałam za maj i czerwiec. Przepraszam za zwłokę. Marta, dzięki za przypomnienie. Tobi-czy-jak-ci-tam, do domu! Quote
LILUtosi Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 W weekend jest organizowany wielki festyn zwierzęcy w parku. Może któraś z opiekunek weźmie Tobiasza i parówy i poświęci cały dzień. Będzie mnóstwo ludzi, może akurat ktoś wypatrzy Tobiaszka. Quote
Tuja Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 ja niestety nie mam jak.... :( nie mam transportu lilu, a powiedz, czy wychodzisz z psami na spacery? czy tobi chodzi na smyczy na spacer poza wasz teren? jak sie zachwouje na smyczy? a jak jego pozycja w stadzie? poopowiadaj nam cos o nim w ogole, bo tak cichutko jestes. i prosze o nowe fotki do ogloszen. letnie fotki. 1. przy czlowieku 2. domowe 3. bokiem, cala sylwetka, gdy stoi mamy w siadzie i lezeniu. mamy zblizenia pyska. trzeba nam te, o ktorych pisalam. ew ktos potrafilby usunac- wyciac date z tej mojej fotki, gdy tak patrzy w aparat, kolo lawki? tam jest data 2007. trzeba nowe ogloszenia porobic, ale fotki musza byc aktualne. i jakis tekst chyba nowy, moze jakis nietypowy??????? np. 3 linijki i jakies hasla tylko. .... szukasz suoer psa? nie zastanawiaj sie ! dzwon do mnie, opowiem ci, jaki to super pies! nie pozalujesz, bo to pies dla kazdego. lagodny, posluszny, wielki pieszczoch. pisac mozna o nim duzo, ale my nie bedziemy. zadzwon i dowiedz sie wiecej. cos takiego glupiego... Quote
kizimizi Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 LILUtosi napisał(a):W weekend jest organizowany wielki festyn zwierzęcy w parku. Może któraś z opiekunek weźmie Tobiasza i parówy i poświęci cały dzień. Będzie mnóstwo ludzi, może akurat ktoś wypatrzy Tobiaszka. no to jest szansa, do kogo by pisac w tej sprawie?? Kogos z dogo? Kogos z Wrocka? Quote
Tuja Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 kogos z wrocka najlepiej. kizi poszukasz kogos? dostalam fakture za ogloszenie w metro na 49,20. przekazalam marcie i ma zrobic przelew. Quote
fiorsteinbock Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Ja jade ze swoim tymczasowiczem i z naszego terenu nikt poza mna sie nie wybiera, wiec może wrocławskie cioteczki pomoga. Tuja mam ogromna prosbe, mozesz wyslac mi na PW kontakt na jaki wysylalas ogloszenie do Metra czy nr telefonu, nie wiem jak sie zalatwia takową sprawa a chcemy oglosic psa, ktory juz rok jest w hoteliku. Quote
marta0731 Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 agata51 napisał(a):W piątek (10.06.) wysłałam za maj i czerwiec. Przepraszam za zwłokę. Marta, dzięki za przypomnienie. Tobi-czy-jak-ci-tam, do domu! Wpłata doszła :) Doszła też za dwa mies. od Kmurdz :) Jeden miesiąc przypominania macie mnie z głowy :D Przelałam dziś 49,20 za ogloszenie Tuja nikt nie dzwoni? :( Ja na festyn nie pojadę, bo Miziołka mojego nie zostawię samego na cały dzień... A z nim nie mogę, już nie to zdrowie ma... Quote
Tuja Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 lilu, co tak malo fotek w galerii Tobiego? dwupaczek nasz ma wiecej, duzo swiezych. licze, ze Tobi tez sie doczeka pokaznego albumu, zeby bylo w czym wybierac i zebym nie wiedziala, na jakie foto sie zdecydowac :) na dniach chce ogloszenia znow robic, wiec niecierpliwie czekam na fotki. i jakos nikt nie zajrzal z banerka z poradami o ogloszeniach papierowych :( ponawiam moje ostatnie pytania, jak ze spacerami tobiego i inne pytania. Quote
fiorsteinbock Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 A ja tez liczyłam, że ściągne podpowiedzi ws. ogloszen :( Tuja, mam już odpowiedz z Metra - chyba P. Paulina wrócila z urlopu bo odpowiada szybko :) Dzieki! Quote
LILUtosi Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Ale o spacerach było już pisane. Generalnie chodzi ładnie, ale jak coś go mocno zainteresuje to potrafi pociągnąć. Z pozycja w stadzie to jest ciężko coś wy myśleć. Raz on jest lizany a innego dnia jego liżą. Nie jest ciapa ale też nie przywódca. W kaszę sobie nie da dmuchać ale też sam w konflikty nie wchodzi. Ale na obcego potrafi się nawet z warczeniem rzucić. Raz widziałam jak do robotnika wyskoczył. Przed obcymi psami posesji też mocno broni. Quote
Tuja Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 ale, czy teraz na spacery chodzicie? jak czesto? i kiedy fotki? ile za szczepienie? Quote
Recommended Posts