Onaa Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 W pierwszym poście wkleiłam linka do aktualnych rozliczeń Marty :). Quote
Tuja Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 dogo poprawisz jeszcze literowke w tytule? wciaz mnie razi po oczach ;P w gore piesku co myslicie o odnowieniu wyroznionego allegro? Quote
Tuja Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 taka odp dostalam z metro 1/2 modułu bez zdjęcia. 1 moduł (46,5mm x 57,5 mm) ze zdjęciem (max- 400 znaków) Ceny w/g cennika. Data emisji proszę podać. Termin przyjmowania zleceń - 2 dni przed emisją. Proszę również podać dane osobowe do faktury. Płatność do 7 dni po emisji, po otrzymaniu faktury. ceny mialam podane iles str wstecz tutaj, kolo 50zl bylo na wrocek, w srodku tygodnia. blizej 100zl na piatek. to co? lecimy dziewczyny i chlopaki??? z nowa fotka w locie? mi sie podoba najbardziej wg kolejnosci wstawienia lilu- nr 2 edit ogloszenia w gazecie Metro: cennik jeden moduł = ok. 400 znaków plus zdjęcie. Cena: Kraków, Trójmiasto, Poznań, Szczecin, Wrocław, Łódź,- pn-czw: 36,90, pt: 49,20; Katowice: pn-czw: 49,20, pt: 73,80; Warszawa: pn-czw: 98,40, pt: 123. 8 miast: pn-czw: 369,00, pt: 492,00 zł. czyli ja bralabym na piatek na wroclaw, za 49zl. bo juz 10zl to niewielka roznica, a poatek wiadomo najlepszy, bo w wekend udzie sobie siada spokojnie i czytaja. Quote
Tuja Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 to na przyszly piatek robimy? 400znakow, to sporo. piszcie, prosze proby teksu, co? moze byc to foto w locie, czy lepiej jakies pozowane, zeby calego psa bylo widaC? Quote
Tuja Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 gadam sama ze soba, ale fajnie :) bo zawsze ja mam racje :D skopiowane ze str 19 przyklad tekstu: Tobi to sredni, ok.6letni, kochany pies. Jest w pelni zdrowy. Lubi zabawe i spacery po lesie. Grzeczny dla wszystkich psow, akceptuje koty. Jest przyjacielski, lagodny, uwielbia glaskanie i przytulanie. Wielki pieszczoch. Potrafi zostawac sam w domu. Wpatrzony w czlowieka. Tobi zyl w schronisku 3 lata, teraz czeka w hotelu dla psow, pod Wroclawiem, na nowy dom, na jaki zasluguje. Nie oddamy go do kojca, to pies domowy. tel.... na te chwile juz wiemy, ze grzeczny do dzieci w kazdym wieku, boi sie zamkniecia, latwo sie przystosowuje do nowych warunkow, nie jest psem obronnym strozujacym, zdobywa w stadzie wyzsza pozycje w hierarchii Quote
kameralna Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Ale bajeczne zdjęcia! Właśnie zrobiłam kolejny przelew na Tobisia. Proszę ładnie zaksięgować :) Czy lepiej już z tą łapką? Quote
Onaa Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Zastanawiam się nad tym Metrem, bo mnie się wydaje że Metro jest jedno na cały kraj, przecież te ogłoszenia psiaków z cafeanimala wszędzie są takie same chyba, w każdym razie w internecie tak jest. To dlaczego oni piszą że ogłoszenia płatne są na takie i takie rejony, no chyba że jakąś wkładkę robią regionalną. A zdjęcie to wydaje mi się że ważne żeby mu pycholek bylo widać, jak największe. I on faktycznie nie średniak, albo większy średniak, można pisać że 30kg pies. A łapka jak, może sobie coś wbił ? Mój psiak miał tak kiedyś, taki bąbel mu się zrobił i potem wylał, dlatego kulał. Quote
LILUtosi Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Oglądałam całą i nic. Ale uciskałam w różnych miejscach i bolesny jest nadgarstek. Tyle że nie spuchnięty. W poniedziałek jedziemy do weta. Chyba trzeba będzie zrobić prześwietlenie. Mam nadzieje że to nic poważnego. Pewnie dostanie jakieś antybiotyki. Quote
Tuja Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 lilu to pobierz ten mocz reksia i do badania zawiez, zeby zobaczyc, czy nie ma problemu z nerkami, ze tak sika. dogo, nie wiem, jak to jest z tym metrem...moze jednak wtedy dziela? a do neta daja tylko np warszawska wersje, a nie kazdego miasta, jesli sie tylko ogloszeniami roznia? moge w mailu zapytac, ale watpie, czy dadza odpowiedz, bo jakies problemy z tym robia.. poprzednio czealam na odp ze 2 tygodnie. a jak ponowilam pytania, to odp po godzinie mialam. wykreslamy, ze sredni. piszemy- wiekszy? spory? czyli ktore zdjecie??? Quote
LILUtosi Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Myślę że problem leży gdzie indziej. To samo miał Staszek. Psy o małej wartości w stadzie, nisko stojący w hierarchii właśnie w ten sposób manifestują swoją ważność. Próbują podnieść swoją wartość. Staszek poszedł do domu i od pierwszego dnia do dziś nie zdarzyło mu się obsikać nic w domu. Quote
Tuja Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 ale on sikal jeszcze, jak byl tylko w kojcu. od pierwszego dnia. wykluczyc to nie zaszkodzi. zwlaszcza, ze Tobi tez mial podobne problemy i byl leczony. pochodza z tego samego schronu. w takich samych warunkach zyli. moze wiec Reksio ma to samo. 3 osoby wskazaly mi na to, wiec chyba cos w tym jest. Quote
Onaa Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 To zdjęcie jest fajne, tylko trzeba by tablice zasłonić, no i nie wiem czy psiaka widać wyraźnie: https://lh5.googleusercontent.com/-rDjX6sgPXAI/Td1z6NHDapI/AAAAAAAAH6M/PhV--Q7Xri8/s512/IMG_4370.JPG. I tutaj jeszcze jest ładny: http://img585.imageshack.us/img585/7671/1006361.jpg. Quote
Tuja Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 to z serii biegance tobiego kolo auta mi sie podoba nr 3. to, ktore dogo dalas jest chyba zbyt niewyrazne. Quote
fiorsteinbock Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Na prośbę Tuji: Tuja, czy o taki przekaz chodzilo? Pamietam cos w stylu "szukam ogloszen w gazecie" ale to wskazuje jakby Nugat przeszukiwał gazety w celu czytania ogloszen. Popraw mnie jesli cos pomieszalam, tekst na bannerku mozna edytowac. Quote
marta0731 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Tuja napisał(a):gadam sama ze soba, ale fajnie :) bo zawsze ja mam racje :D Hihihi dobre :D Fiorsten fajny baner, ja już zmieniłam sobie, taki inny :) Doszła wpłata od Kameralnej 10zł za maj, już uaktualniam Dzięki Dogo za dodanie linka, mówiłam że się da :) Quote
Tuja Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 boski baner!!!!!!! dziekuje!!!!!!! marta, wstaw mi!!!! Quote
LILUtosi Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Ma delikatne zgrubienie na tej kości jakby się w coś uderzył. Dostał antybiotyk na cały tydzień zastrzykach. Quote
Tuja Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 w zastrzykach? wiec nie ten, ktory mu zostal po poprzedniej kuracji? mial przeswietlenie? jaki koszt tego? Tobi to sredni, ok.6letni, kochany pies. Jest w pelni zdrowy. Lubi zabawe i spacery po lesie. Grzeczny dla wszystkich psow, akceptuje koty. Jest przyjacielski, lagodny, uwielbia glaskanie i przytulanie. Wielki pieszczoch. Potrafi zostawac sam w domu. Wpatrzony w czlowieka. Tobi zyl w schronisku 3 lata, teraz czeka w hotelu dla psow, pod Wroclawiem, na nowy dom, na jaki zasluguje. Nie oddamy go do kojca, to pies domowy. przerabiam tak: Szukamy domu dla wspaniałego psa. Tobi to idealny pies rodzinny. Lubi dzieci, grzeczny dla psów i kotów. Jest przyjacielski, łagodny, spokojny, zrównoważony. Wielki pieszczoch, wpatrzony w człowieka. Zostaje sam w domu, czysty. Tobi żył w schronisku 3 lata, teraz czeka w hotelu dla psów na dom, na jaki zasługuje. To większy pies, waży ok.30kg. tel 506636242 Quote
marta0731 Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Tuja to mi wyślij smsem login i hasło, to dodam Doszły wpłaty od: Berty 60zł za maj i czerwiec :) Piesi 10zł już za czerwiec :) Wysłałam dziś Lilu 241zł, czyli 100zł mniej, Lilu się zgodziła, 100zł doślę w piątek po wypłacie, bo nie chce mi się jeździć do drugiego banku:roll: w którym mam konto nieinternetowe Quote
Tuja Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 no i poszlo. bedzie w pt we wroclawskim metro :) cieszyc sie!!!! koszt to 49,20 dalam fotki do wyboru: 2 z sesji marcowej chyba, jak jest na takiej trawie zeszlorocznej, brzydkiej. siedzi lub lezy i patrzy w obiektyw. i 2 jak biegnie kolo auta. napisalam,zeby sami wybrali, bo maja wprawe. dostalam potwierdzenie,ze pojdzie. ale musialam 5 maili wyslac, bo kazdy na urlopie i odsylal mnie do nastepnej osoby. Quote
Recommended Posts