LILUtosi Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Ja psikam żeby mieć pewność. Bo obroża na szyi daleko przecież jest. Quote
Tuja Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 wiecie, ze zawsze tu zagladam, tylko rzadko cos pisze, bo sie nie loguje. teraz pamietam o ogloszeniach w gazecie. zaraz wysle sms o Tobim go gazety wyborczej. marta, 15zl za ogloszenia sie nalezy. wyslalam sms do wyborczej. jakos tak: tobi-6letni,czarny pies.wazy 30kg.lubi zabawy i spacery.lagodny do psow i dzieci.grzeczny,spokojny,opanowany.tel.506636242 i wyszlo 140znakow :( Quote
kameralna Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='marta0731']Choć sama nie mogę w to uwierzyć, dlaczego taki super pies nie jest jeszcze w ds... to jednak jestem spokojna. Jak nawet nie znajdzie w miesiąc czy dwa, ale znajdzie na pewno!!! I ten dom będzie idealny!!! :)[/QUOTE] Znajdzie, to pewne! Dla mnie to jeden z ukochanych dogomańskich pyszczków, trzymam za niego kciuki. Grosiki na Tobiego przekażę jeszcze w maju. Quote
Tuja Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 ktos kupil dzisiaj wyborcza? jest tam Tobi, czy nie???? i co mysliscie o pakiecie ogloszen nowym- czy zmieniamy tekst??????? Quote
Onaa Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 A w ogóle ktoś ostatnio dzwonił w sprawie Tobisia ? Quote
marta0731 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Cześć Tobiś, ech te weekendy majowe, człowiek nie zagląda, ale już jestem z powrotem Tylko na chwilę, bo mi piesio zachorował :( Doszła wpłata od Berty 30zł za kwiecień, i od Piesi 10zł na maj Quote
marta0731 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='kameralna']Znajdzie, to pewne! Dla mnie to jeden z ukochanych dogomańskich pyszczków, trzymam za niego kciuki. Grosiki na Tobiego przekażę jeszcze w maju.[/QUOTE] Kameralna sama pamięta i wyśle za kwiecień :) Jeszcze Malawaszka... ;) A my Tuja jesteśmy za kwiecień rozliczone...........? Nie pamiętam............. Quote
kameralna Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Martuś, mam opóźnienia z powodu kuracji antybiotykowej. Ale prześLę, co trzeba :) Jak tam Tobiś? Quote
Tuja Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 gdzie ten domek? odpowiedzcie mi, czy zmieniamy tekst do ogloszen? prosze propozycje tytulow! trzeba znow serie ogloszen puscic. Quote
Onaa Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 Tekst do ogłoszenia jest bardzo dobry, zawiera wszystko co trzeba, nie wiem dlaczego nadal nikt nie wypatrzył Tobiego. A tytuł, ale jaki ? Ma ktoś propozycje na jakiś chwytliwy tytuł ogłoszenia ? Quote
kaja555 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 "Młody, szorstkowłosy w typie sznaucera, kocha ludzi!" Quote
rita60 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Marzę o domku,takim na zawsze- Tobi. Kocham ludzi,dlaczego więc jestem sam ? Szukasz przyjaciela na dobre i na złe...daj mi szansę,a nie pożałujesz swojej decyzji. Może ty chcesz przyjaciela, który zawsze będzie kochać.?- Tobi. Quote
marta0731 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Nie jestem małym pieskiem, moja miłość będzie równie wielka ;):) Quote
Tuja Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 marta, bardzo fajnie. ale wychodzi,ze to pies gigant.. jak jego nasz sobowtor... wiec nie moze byc, choc jest fajowy kaja, nie moze byc o szorsciakowatosci. dogo zawsze mi mowila,ze ludzie nie lubia szorsciakow. tak ona zauwazyla. a chyba ze sznaucera on nie ma nic z charakteru, i dzieki Bogu :) rita, bardzo fajne pomysly. podoba mi sie najbardziej nr 2 i nr 4 dziekuje wszystkim za przyplyw weny :) marta, czy wplacilas juz za poprzednie ogloszenia 15zl? to wplac teraz 30, za poprzednie i te, co puscimy lada dzien. moze jakies fotki sie znajda aktualne, ladne? bo mam powybierane, jak on usmiechniety, w calej krasie, itp, ale sa na sniegu.... :/ no i to Metro najwyzszy czas ruszyc... ehh Quote
malawaszka Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='marta0731']Kameralna sama pamięta i wyśle za kwiecień :) Jeszcze Malawaszka... ;) A my Tuja jesteśmy za kwiecień rozliczone...........? Nie pamiętam.............[/QUOTE] o matko ale wstyd :oops: już posyłam :splat: zapomniałam na śmierć - jakby się to powtórzyło to proszę błagam o pw z przypomnieniem Quote
marta0731 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 malawaszka napisał(a):o matko ale wstyd :oops: już posyłam :splat: zapomniałam na śmierć - jakby się to powtórzyło to proszę błagam o pw z przypomnieniem Oj tam oj tam :D Jaki wstyd Na przyszłość będę przypominać na PW Malawaszka dostałam dwa przelewy po 20zł, to za kwiecień i już na maj czy Ci się zdublowało? Quote
marta0731 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Tuja napisał(a): marta, czy wplacilas juz za poprzednie ogloszenia 15zl? to wplac teraz 30, za poprzednie i te, co puscimy lada dzien. Już wysyłam Quote
Tuja Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 a tytuly? macie pomysly? wyslalabym Tobiaszka jutro do drugiego pakietu juz. moze miasto zmienimy? czy wciaz na wroclaw????? do kiedy bylo to wyylanie do wyborczej?? sroda, czy czwartek??????? choroba, chyba przegapilam!!!!!!! ale wysle zaraz mailowo, moze sie uda ze zdjeciem Quote
Havanka Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Dziewczyny, może do kolejnych ogłoszeń wykorzystać ten wiersz: Zaginął dom Tobiego !!! Może ktoś widział, może ktoś wie, gdzie taki dom jest, w którym człowiek płacze po psie? W którym jest miska w kącie i puste posłanie, smycz na ganku, kość pod łóżkiem zgubiona, gumowa nadgryziona zabawka, a na ścianie odbicie ogona ? Jeśli wiesz, gdzie taki dom jest, proszę, powiedz mi o tym - rozpaczliwie bezdomny pies. Quote
Agnieszka_K Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 [quote name='Havanka']Dziewczyny, może do kolejnych ogłoszeń wykorzystać ten wiersz: Zaginął dom Tobiego !!! Może ktoś widział, może ktoś wie, gdzie taki dom jest, w którym człowiek płacze po psie? W którym jest miska w kącie i puste posłanie, smycz na ganku, kość pod łóżkiem zgubiona, gumowa nadgryziona zabawka, a na ścianie odbicie ogona ? Jeśli wiesz, gdzie taki dom jest, proszę, powiedz mi o tym - rozpaczliwie bezdomny pies. mi się bardzo podoba :loveu: a może spróbować robić ogłoszenia Tobiego na Warszawę i ewentualnie wtedy jakiś dowóz kombinować? Quote
Tuja Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 a w warszawie jest duzo adopcji? wiem, ze oglaszanych psow tam jest ogrom wielki... a ja mam maila :) Witam Nazywam się Magda Trela muszę przyznać że bardzo spodobał mi się wasz pies imieniem Tobi chciałabzm go bardzo zaadoptować..wygląda na psa z którym się można doskonale dogadać...mam już jednego psa z praskiego utułku suczkę Malwine JEST WSPANIAŁA chciałabym i dla niej towarzysza bo jest bardzo przyjacielska i uwielbia psy.... juz niedlugo przeprowadzamy się z partnerem bliżej polskiej granicy do domu z ogrodem...dwa psy będą jak najbardziej wskazane... najchętniej brałabym Tobiego natychmiast ale w małym mieszkaniu w Pradze z dwoma psami...no..trochę bardziej skomplikowane...przede wszystkim jeśli idzie o właścicieli mieszkania... za to na wiosce..od września wspaniale chciałabym zapytać jakie są szanse na adopcje Tobiego od września? wiem ze w krótkim życiu psa każdy miesiąc jest nie do stracenia... nie chciałabym to TObiemu robić cięższe... dlatego pytam i ciągle się będę zastanawiać jak to przyspieszyć aby Tobi,Malwina i my nie musieliśmy za długo czekać posyłam jeszcze fotke Malwiny pozdrawiam i czekam na odpowiedż co odpowiedziec? Quote
Recommended Posts