LILUtosi Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Może jak nie chce Tobiaszka to ja mam Bilonka lub Szarika - idealne psy do towarzystwa suni. Podaj mi numer to ja do niej zadzwonię. Zaproszę do siebie to sobie wybiorą. A nuż to właśnie Tobiaszek skradnie im serducho - a on w tym jest dobry!! Quote
fiorsteinbock Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Tuja napisał(a): czy jest jakis obserwator? Na moim niestety nie ma. Quote
Becia66 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 LILUtosi napisał(a):Może jak nie chce Tobiaszka to ja mam Bilonka lub Szarika - idealne psy do towarzystwa suni. ! przepiękny pies, jak sie może nie spodobać... Quote
LILUtosi Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 To była kwestia wielkości podobno, pani myślała że jest mniejszy. A on jest dorodny po prostu. Quote
Onaa Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Dorodny, ładnie powiedziane :). Może tak pisać w ogłoszeniach ? Dorodny miły psiak w typie sznaucera itd. W każdym razie nie spotkałam się jeszcze z takim określeniem w ogłoszeniach :lol:. Chociaż zawsze mnie śmieszy jak komuś psiak 30kg się wydaje duży :p. A jeśli już chodzi o ten domek to jest piesek podobny tylko mniejszy, Dyzio, też pilnie czeka na domek. No i oczywiście "mój" Bobuś :). Ale on to raczej domku bez psiaków szuka. Quote
Tuja Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 pani wczoraj juz wziela jakiegos Dudusia. mowila mi o nim w tel, ze go chciala, ale tel zamilkl, a jednak wczoraj sie odezwaly tamte ciotki i juz pani ma tego Dudusia. dzis pani Aneta dzwonila do mnie po 8 rano. ale nie ma tego zlego, bo... pani podrukuje ogloszenia i porozwiesza w parku we wroclawiu. poza tym, pani Aneta powiedziala,ze zaplaci za 1 miesiac hotelu Tobiego :) !!!!!!!!!!! mowilam jej wczoraj,ze to 300zl, dzis tak na syzbko mowilam,ze 320zl placimy, wiec tyle pani Anete przeleje :) podam swoje konto, wtedy wysle do marty, zby nie bylo, ze w danych przelewu inne imie bedzie, bo ja nie mam marta :) naprawde trzeba nwestowac w ogloszenia w gazetach, wg mnie.... no i ja bym nie pisala, ze sznaucer.... bo on tylko szorstkowlososc ma po sznaucerze, a ktos mi radzil kiedys, ze ludzi wlasnie odstrasza slowo sznaucer, albo szorstkowlosy Quote
Onaa Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Ja myślę że Metro i Wyborcza to byłoby dobrze. I faktycznie ogłoszenia porobić, plakaty, ja się jeszcze zastanawiam nad czymś takim, jak ulotki, bo u mnie w bloku to strasznie dużo roznoszą różnych reklam, ulotek, wkładają do skrzynek, albo zostawiają na skrzynkach żeby ktoś sobie brał. Może to też jest sposób jakiś , skoro tak się reklamuje różne rzeczy. Quote
Agnieszka_K Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 co do metra to wrzuciłam Tobiego na cafeanimal - może wylosują - trzymajcie kciuki http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Tobi,36446 pozwoliłam sobie ukraść zdjęcie z pięknego allegro, bo bardzo dobrze rzuca się w oczy :) i trochę skróciłam ogłoszenie, bo do metra i tak utną- jak coś piszcie to poprawię! Quote
Tuja Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 dobra, to wysylam go do wyborczej mailem,zeby bylo z fotka. do czwaetku trzeba wyslac, najblizej czwartku ponoc najlepiej. to przypomnijcie mi w srode!!!! zerknijcie na ten tekst, co pisalam do metro, czy jest ok? Agnieszka dzieki!! Dogo, to moze porozwieszasz Tobolka w krk, bo wiesz, ze tam duzo adopcji jest :) dobry teren :) ja ne rozwieszam, bo nie ma sensu, zeby tu wracal. zreszta juz kiedys go rozwieszalam i tylko durna dzieciarnia dzwonila i jaja sobie robila pani aneta wyslala mi sms, ze Tobi juz rozwieszony i juz przelew poszedl, sprawdzalam, ale jeszcze nie ma, moze popoludniu. Quote
Onaa Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Porozwieszałabym plakaciki czy ulotki Tobusia ale nie mam ich jak wydrukować :(. Quote
kizimizi Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 a ile kosztuje takie ogloszenie w wyborczej np? Quote
Tuja Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 w wyborczej smsem bez fotki, za 2zl mailem z fotka za darmo, ale to loteria platne z ograniczona ilsocia znakow i fotka minimum 100zl i cud! doszlo 320zl od pani Anety!!!!!!!!!!! dziekujemy ogromnie!!!!!!!!!! i jeszcze jeden cud! mialam znow tel o Tobiego! i znow okazal sie za duzy. pani zobaczyla jego ogloszenie w parku wlasnie :) a niedawno im piesek zmarl. niemowlaczek jest 5miesieczny, mieszkanie 30m centrum wrocka, wiec za male, pani raczej rezygnuje, ale prosi o wskazanie innych pieskow juz odchowanych, co by w domu ne brudzily. mieszkaja jeszcze z babcia, wiec zawsze ktos w domu z psem bedzie. no i niewielki ma byc. pomyslalam o Kubusiu... LILU masz jakiegos pasujacego do tego opisu? na maila mam propozycje wysylac [SIZE="1"]Dogo, w deklaracjach jednorazowch nie ma tego ponad 200zl z bazarku ode mnie Quote
docha Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Tuja u dziewczyn jest taka cudna malutka muszka zdjęcie post.3744 http://www.dogomania.pl/threads/175602-psiaki-i-kotki-z-lecznicy-pod-Ww%C4%85-co-tydzie%C5%84-przepadaj%C4%85!-aktualno%C5%9Bci-na-ko%C5%84cu-w%C4%85tku/page150 Quote
LILUtosi Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Tuja napisał(a):w wyborczej smsem bez fotki, za 2zl mailem z fotka za darmo, ale to loteria platne z ograniczona ilsocia znakow i fotka minimum 100zl i cud! doszlo 320zl od pani Anety!!!!!!!!!!! dziekujemy ogromnie!!!!!!!!!! i jeszcze jeden cud! mialam znow tel o Tobiego! i znow okazal sie za duzy. pani zobaczyla jego ogloszenie w parku wlasnie :) a niedawno im piesek zmarl. niemowlaczek jest 5miesieczny, mieszkanie 30m centrum wrocka, wiec za male, pani raczej rezygnuje, ale prosi o wskazanie innych pieskow juz odchowanych, co by w domu ne brudzily. mieszkaja jeszcze z babcia, wiec zawsze ktos w domu z psem bedzie. no i niewielki ma byc. pomyslalam o Kubusiu... LILU masz jakiegos pasujacego do tego opisu? na maila mam propozycje wysylac [SIZE="1"]Dogo, w deklaracjach jednorazowch nie ma tego ponad 200zl z bazarku ode mnie Te ogłoszenia papierowe to super pomysł - dociera się do tych co nie ślęczą przed kompem. Ci państwo mają preferencję? Ma być średniak czy mały? Suczka czy samiec. Do dziecka bym nie poleciła Szarika ale Bilona jak najbardziej BILON - kochany młodzieniaszek - szuka domu! http://www.dogomania.pl/threads/173563-Hotel-lub-ulica-od-darczy%C5%84c%C3%B3w-zale%C5%BCy-dalszy-los-Bilona!Pomoc-w-og%C5%82oszeniach-potrzebna Galeria zdjęć: http://picasaweb.google.com/Ingolec/BILON# Fajny jest też Staszek Staszek - wystraszony młody try kolorek - czeka na swój dom. http://www.dogomania.pl/threads/201990-Staszek-Straszek...-Ma-szans%C4%99-na-HOTEL...-Jednak-deklaracji-brak!-Do%C5%82%C3%B3%C5%BC-grosik-! Galeria zdjęć: https://picasaweb.google.com/Ingolec/STASZEK# I suczka ISKIERKA - mała suczka po aborcji - Czeka na domek !! http://www.dogomania.pl/threads/2028...ezpieczna-w-DT. Galeria: https://picasaweb.google.com/Ingolec/Fifka# Quote
fiorsteinbock Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 bardzo prosze cioteczki, zaglosujcie na schronisko w Radomsku, bardzo potrzebuje pomocy: http://www.dogomania.pl/threads/2023...-pomoc./page38 Trzeba sie zarejstrowac na stronie krakvetu: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=13353 Quote
agata51 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Kurczę, pies, jak ty się w końcu nazywasz? Z uporem maniaka wysyłam na Lestera. Quote
LILUtosi Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 agata51 napisał(a):Kurczę, pies, jak ty się w końcu nazywasz? Z uporem maniaka wysyłam na Lestera. Lester to stare życie Tobiasz vel orzeszek nowe. Że Orzeszek to chyba wiadomo dlaczego. Quote
Onaa Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 agata51 napisał(a):Kurczę, pies, jak ty się w końcu nazywasz? Z uporem maniaka wysyłam na Lestera. Witamy Cioteczkę :cool3::lol::lol:. Jest jeszcze Dyzio: http://www.dogomania.pl/threads/197392-*DYZIO*-z-irokezem-najs%C5%82odszy-psiak-pod-s%C5%82o%C5%84cem-%29-PILNIE-szuka-Domu. Ma ok. 35cm w kłębie, roczny, wesoły, zachowuje czystość, obecnie w hoteliku, ale osoba co miała go opłacać zrezygnowała i teraz piesek pilnie szuka domku. Quote
Tuja Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 powysylam psiaki w poludnie, od wczorajszej wysylki jeszcze zadnego odp na mailu nie mam. tymczasem wysylam maila do pani Anety z linkiem do watku Tobiego :) do pani, ktora tak, jak my bardzo chce pomoc znalezc Tobiemu dom i rewelacyjnie jej to idzie :) LILU, Bilon i |Staszek odpadaja bo sa prosto ze schronu. tam jest niemowle 5 miesiecy, przypominam, plus mieszkanie 30 metrow kw, a oni sa chyba tacy duzi, jak Tobi. ale Iskierke wysle, w poludnie Quote
Agnieszka_K Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 znów wrzucilam Tobiego na cafeanimal - postaram się robić to codziennie i do skutku, może w końcu ukaże się w metrze i wspaniały domek go wypatrzy:) Quote
Tuja Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 a to trzeba wtedy codziennie usuwac i codziennie wstawiac od nowa? slyszalam,ze takie wieczorowa pora wstawiane- laduja w metro. ja zawsze robie po 20stej, po 21szej i juz 2 psy byly w metro z moich ogloszen lilutosi, co sie nie chwalisz? Tobi jedzie w niedziele do wroclawia, pokazywac sie w parku i promowac :) Quote
Agnieszka_K Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Tuja napisał(a):a to trzeba wtedy codziennie usuwac i codziennie wstawiac od nowa? slyszalam,ze takie wieczorowa pora wstawiane- laduja w metro. ja zawsze robie po 20stej, po 21szej i juz 2 psy byly w metro z moich ogloszen lilutosi, co sie nie chwalisz? Tobi jedzie w niedziele do wroclawia, pokazywac sie w parku i promowac :) nie nie usuwać po prostu wstawiać na nowo;) ja np obczajałam z których ogłoszeń psy są najczęściej typowane i wyszło mi, że te między 11-16 losują, ale nie ma reguły;/ Tobi jedziie się lansować?:lol: Quote
kizimizi Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 [quote name='Tuja']LILU masz jakiegos pasujacego do tego opisu? na maila mam propozycje wysylac [SIZE="1"]Dogo, w deklaracjach jednorazowch nie ma tego ponad 200zl z bazarku ode mnie Tuja a ten pies w moim schronisku co ja go alex nazwalam? To taka kruszyna malutka i on strasznei smutny byl .. :( Quote
Tuja Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 kizi, ale dom z niemowleciem. ja nie dam psa prosto ze schronu, zeby dziecku pol twarzy odgryzl. zreszta ta pani od wczoraj sie i tak nie odezwala, a juz cala doba minela :( sluchajcie, wstrzymujemy sie z metro platnym. jest tak iodzew z ogloszen,ze nie ma sensu :) mialam znow tel!!!! pani spod siedlec- woj mazowieckie. dom na wsi, z ogrodem, jeszcze niekompletne ogrodzenie, bedzie onczone w tym roku ,bo zamieszkuja od zeszlego roku. dzieci: syn dorosly poza domem i corki 10 i 9 lat. 2 koty persy i pekinczyk i sunia onka w kojcu. pani pracuje do 17stej codziennie, ale tz pracuje po 2 dni i pozniej 2 dni wolne- kucharz, wiec karmia ze stolu jedzonkiem najchetniej, koty wola jesc suche. bezwakacyjni panstwo. pani jeszcze za urobi i pojutrze da znac, jaka jest odp przeznaczenie- bo jej syn tez ma na imie Tobiasz! i jej corka ma takie, imie, jak moj synek (przerobione oczywiscie). przeznaczenie! Quote
Recommended Posts