marta0731 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Tuja napisał(a): Tobi ma ogloszenia, robila Paja, 60szt za 15zl. jak sie skonczy bazar ogloszeniowy- trzeba zaplacic paji 15zl, marto. ogloszenia sa juz ze 2-3 dni i cisza :( no i paja dala ciala, bo wsawila wg mnie brzydkie fotow glowne- to jak Tobie biegnie- frunie, w locie. Tuja a Ty sprawdzasz te wszystkie ogłoszenia? Bo ja nie ma tyle czasu, ale w kilka przykładnie chciałam zajrzeć i np nie wchodzi wogóle 3,4,20... A foty jak biegnie i frunie są właśnie boskie. Trzeba było wysłać tylko te, które TOBIE się podobają najbardziej Daj mi namiary kiedy i konto do wpłaty za ogłoszenia Quote
marta0731 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 LILUtosi napisał(a):Tobiasz to na prawdę super pies. Ja nie mogę przejść obok żeby go nie przytulić. Zresztą on sobie też nie pozwoli na to. A najfajniejsze jest to że on jest w tym taki bardzo delikatny, nie nachalny ale jednak skuteczny. Oj będzie trudno się rozstać. W takich momentach to tylko Ci pozazdrościć prowadzenia hoteliku, choć wiem, że nie zawsze masz różowo...:roll: Liluś ja Cię strasznie podziwiam i dziękuję za to wszystko co robisz:loveu::calus: Quote
fiorsteinbock Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 [quote name='marta0731']Tuja a Ty sprawdzasz te wszystkie ogłoszenia? Bo ja nie ma tyle czasu, ale w kilka przykładnie chciałam zajrzeć i np nie wchodzi wogóle 3,4,20... A foty jak biegnie i frunie są właśnie boskie. Trzeba było wysłać tylko te, które TOBIE się podobają najbardziej Daj mi namiary kiedy i konto do wpłaty za ogłoszenia Nie sugeruj sie samymi linkami. To, ze nie wchodzi przez link nie znaczy, ze ogloszenia nie ma - Paja cos musiala zle skopiowac adres. Sprawdzalam wlasnie cafeanimal (nr 3 na liscie ogloszen), ogloszenie jest zamieszczone. http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Bede-przy-Tobie-na-dobre-i-zle-Tylko-mnie-kochaj-Tobi,34216 nr 4 http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,29889,L2Fkb3BjamEtcHNhLXBpZXMtc3p1a2EtZG9tdSxzenVrYWosLCy2cmVkbmkscDAuaHRtbA==.html nr 20 http://www.morusek.pl/ogloszenie/49959/Tylko-mnie-kochaj-Tobi-oaza-spokoju-i-lagodnosci-czeka-w-hotelu/ Quote
marta0731 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Nie sugeruj sie samymi linkami. To, ze nie wchodzi przez link nie znaczy, ze ogloszenia nie ma - Paja cos musiala zle skopiowac adres. Sprawdzalam wlasnie cafeanimal (nr 3 na liscie ogloszen), ogloszenie jest zamieszczone. http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Bede-przy-Tobie-na-dobre-i-zle-Tylko-mnie-kochaj-Tobi,34216 nr 4 http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,29889,L2Fkb3BjamEtcHNhLXBpZXMtc3p1a2EtZG9tdSxzenVrYWosLCy2cmVkbmkscDAuaHRtbA==.html nr 20 http://www.morusek.pl/ogloszenie/49959/Tylko-mnie-kochaj-Tobi-oaza-spokoju-i-lagodnosci-czeka-w-hotelu/ Dzięki Fiorsten, mi naprawdę za wolno net chodzi, żebym miała czas tak szukać i zaglądać, ledwo swoje nadążam "oblecieć" po pracy wieczorem...:roll: I nie sugerujmy się brakiem odzewu narazie Tuja, Tobuś jest tak kochany i piękny, że znajdzie swego ludzia...!!! Chłopak zdrowy jak ryba (żeby mój Montek miał tyle zębów co on:roll:) i piękny i przytulaśny w dodatku:loveu: Quote
fiorsteinbock Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Mi za to net dziwnie muli i nie wyswietla zdjec, ktore wstawiam na ImageShack - zagladam na watek a tam fotek brak...i okazuje sie, ze taki problem mam tylko ja. Uffff...zlosliwosc rzeczy martwych :( Robie allegro ze zdjeciami na serwerze ImageShack i tez zdjec nie widac! i nie wiem czy to blad allegro czy ImageShack...i tak caly dzien walcze z wiatrakami :( Quote
marta0731 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Mi za to net dziwnie muli i nie wyswietla zdjec, ktore wstawiam na ImageShack - zagladam na watek a tam fotek brak...i okazuje sie, ze taki problem mam tylko ja. Uffff...zlosliwosc rzeczy martwych :( Robie allegro ze zdjeciami na serwerze ImageShack i tez zdjec nie widac! i nie wiem czy to blad allegro czy ImageShack...i tak caly dzien walcze z wiatrakami :( Ja imageshack używałam tylko na początku bo tylko tego ktoś mnie nauczył, teraz tylko fotosik ;) Quote
LILUtosi Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 [quote name='marta0731']W takich momentach to tylko Ci pozazdrościć prowadzenia hoteliku, choć wiem, że nie zawsze masz różowo...:roll: Liluś ja Cię strasznie podziwiam i dziękuję za to wszystko co robisz:loveu::calus: No częściej jest nie różowo. Ale jak patrzysz na te mordki i w te oczy to przechodzi. Najgorzej jest jak pada. Po pierwsze mam wtedy złe podejście do życia, po drugie dom tonie w błocie. Bo jak tyle łap z dworu przyjdzie to sami sobie pomyślcie. ;-) Co do zdjęć to ja zainstalowałam sobie: https://picasaweb.google.com W programie tym można sobie segregować zdjęcia i najważniejsze szybko je poprawiać. Do netu wysyła automatycznie pomniejszone. A ze strony wystarczy Ctrl C i wklejam do dogomanii Crtl V i po sprawie. Spróbujcie. Quote
Onaa Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 ZDJĘCIA Tobisia :): strona/post 11 - 252, 253, 254, 264, 265, 266 14 - 345 15 - 352, 353, 354 16 - 393 17 - 423 moje ulubione :lol: 18 - 430 20 - 493, 494. Quote
LILUtosi Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Wieczorem się uporam z wgrywaniem to dodasz str 21. Jak obiecałam. Quote
Atomowka Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Piękny pies, widać,że jest szczęśliwy i radosny Quote
fiorsteinbock Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Zrobilam allegro, ale serwis ma jakies problemy, gdyz aukcja nie jest widoczna - ani na moim koncie ani na serwisie. Wystawilam dla pewnosci dwa razy i d..a - musimy zaczekac na efekt do jutra. Pewnie pokaza aukcje jak uporaja sie z problemem tech. Jak tylko dostane powiadomienie o wystawieniu, wkleje link. Quote
Onaa Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Ja też zrobiłam allegro Tobisiowi, bo nie wiedziałam czy ma czy nie, ale moje takie zwykłe, bo ja na allegro od niedawna i niewiele tam umiem :oops:. Allegro: http://allegro.pl/tobi-orzeszek-do-schrupania-szuka-domu-i1524478085.html. A Tobi jak zwykle piękny :). Quote
fiorsteinbock Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 O godz 3:28, czyli jak juz dawno spałam, aukcja została wystawiona!!! moje dwie próby zostały umieszczone w serwisie! Jedną aukcje juz zakonczylam i wyslalam reklamacje do Allegro w sprawie opłat, oczywiscie policzone mam 2x36,40zł....:angryy: Czekam na ich odpowiedz, mysle, ze bedzie pozytywna gdyz wystapil problem techniczny na portalu. Mam przynajmniej taka teorie :mad: Link do aukcji, została wyrózniona, pogrubiona, podswietlona i bedzie promowana na stronie kategorii: http://allegro.pl/sznaucer-z-ogromnym-sercem-i1525885664.html Quote
marta0731 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Dogo07 napisał(a):Ale śliczne allegro :lol:. Przepiękne!!! A jakże inaczej jak fachowiec robi, i fotograf pierwsza klasa, i oczywiście Tobuś piekny :) Quote
Tuja Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 teraz cos w kwestii formalnosci. W zwiazku z tym, co sie teraz dzieje u arktyki, prosze lilutosi o wypisanie umowy na dt dotyczacej Tobiego i przeslanie do mnie poczta w nadchodzacym tygodniu, na poczatku tygodniu, ok? nie mamy nic takiego, ja zawsze odpuszczalam takie papierki, ale teraz chce to miec zalatwione z kazdym psem, jakiego wyslalam na dt i hotel. nic personalnego, oczywiscie. marta, prosze o przelew do mnie, za karme Czestera. oraz do fiorstenbock za allegro dogo, prosze tekst do oglosxen dodac w 1 poscie i uzupelnic wpisy o finansach dziekuje Quote
Havanka Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 [quote name='fiorsteinbock']O godz 3:28, czyli jak juz dawno spałam, aukcja została wystawiona!!! moje dwie próby zostały umieszczone w serwisie! Jedną aukcje juz zakonczylam i wyslalam reklamacje do Allegro w sprawie opłat, oczywiscie policzone mam 2x36,40zł....:angryy: Czekam na ich odpowiedz, mysle, ze bedzie pozytywna gdyz wystapil problem techniczny na portalu. Mam przynajmniej taka teorie :mad: Link do aukcji, została wyrózniona, pogrubiona, podswietlona i bedzie promowana na stronie kategorii: http://allegro.pl/sznaucer-z-ogromnym-sercem-i1525885664.html Edytko, jedno z najlepszych, które widziałam !!!! Jesteś MISTRZYNIĄ !!!! Quote
Onaa Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Wydawało mi się że finanse Tobiego są w pierwszym poście na bieżąco :roll:. Coś przeoczyłam ? Quote
kameralna Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Matko, jaki on piękny! Kocham tego pycholka :loveu: A skoro mowa o finansach, zaraz przeleję grosiki :) Quote
marta0731 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 [quote name='Tuja'] marta, prosze o przelew do mnie, za karme Czestera. oraz do fiorstenbock za allegro dziekuje O kurcze, tak sobie prowadzę te rozliczenia, a całkiem zapomniałam że nie wystarczy podsumować tylko trzeba komuś za to wysłać ;):D Wyślę Ci Tuja, dzięki że się upomniałaś :) Proszę od Fiorsten konto (pamiętam że kiedyś wysyłałam już, ale nie mam zapisanego...) i kwotę :) No i wpłacamy deklaracje już ciotki, bo Lilu muszę na koniec miesiąca zapłacić :) Quote
fiorsteinbock Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Dane do przelewu wyslalam juz do Tuja, pieniadze za aukcje wplaca sie bezposrednio do Allegro, nie na moje konto osobiste. Tuja przesle ci nr konta - tytul przelewu: wplata wlasna (konto jest przypisane do uzytkownika allegro). Havanko, dzieki za slowa uznania ale to czysta amatorszczyzna :) Quote
Tuja Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 marta, wysylalam Ci na maila, tam poszukaj allegro Dogo 30 obejrzen :( allegro fiorki 140 obejrzen czy jest jakis obserwator? dziekuje za piekne oba allegra! za pomoc wielka! Dogo, ach nie ma w 1 poscie o allegro, bo marta jeszcze nie zaplacila. a widze, ze teksik do ogloszen jest :) ostatnie fotki, jak Tobik lezy w sloneczku jest piekne :) do ogloszen super. sluchajcie, trzeba sie zabrac za to Metro wreszcie. ja niedawno pisalam przykladowy tekst. poradzcie, co tam jest zle, a co dobrze i wysylamy. szkoda czasu. musimy z Tobkiem zdazyc przed wakacjami, zanim urlopowy zastoj w adopcjach sie zacznie. Quote
Tuja Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 dzis byl pierwszy w historii telefon o Tobiego. ze strony- doadopcji pani z wroclawia, z corka 15 lat i tzem, dom z ogrodem, sunia wysterylizowana wazaca 15kg, ze schronu, drga tez odkupiona od pijakow niedawno uspiona, po nowotworze. ale ani szukala mniejszego psa, przerazila sie jego wielkoscia. mowilam,ze 30kg wazy. podalam nr tel do LILU, miala zadzwonic, pogadac, umowic sie na odwiedziny. zgadzala sie na wizyte. no i LILU mowi,ze cisza :( Quote
Havanka Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Tuja napisał(a):dzis byl pierwszy w historii telefon o Tobiego. ze strony- doadopcji pani z wroclawia, z corka 15 lat i tzem, dom z ogrodem, sunia wysterylizowana wazaca 15kg, ze schronu, drga tez odkupiona od pijakow niedawno uspiona, po nowotworze. ale ani szukala mniejszego psa, przerazila sie jego wielkoscia. mowilam,ze 30kg wazy. podalam nr tel do LILU, miala zadzwonic, pogadac, umowic sie na odwiedziny. zgadzala sie na wizyte. no i LILU mowi,ze cisza :( Nie traćmy nadziei, może jeszcze zadzwoni... Quote
Recommended Posts