Havanka Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Ależ słodziak !!! Kto by pomyślał !!!! Z komórki do pięknego łoża i wcale się nie krępuje !!!! Quote
Tuja Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 on bardzo podobny do pewnego innego psa, blizniaka, jak tak lezy ( :) rozwalony, jak panisko! te, nie za wygodnie Ci ?? LILU, kiedy mozna Was odwiedzic? w ten wekend, czy nastepny? Quote
Tuja Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 skopiowalam sobie chyba ze 20 fot najpiekniejszych i troszke mu ogloszen odnowie. bo ja robie glownie na tych, co 2 ciocie juz robily. od razu wtedy wstawie propozycje tekstu do allegro. Quote
Havanka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Tuja, czy udało Ci się zawieźć karmę Czesterowi? Quote
marta0731 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Kanapowiec z niego jak się patrzy ;) ALe zawsze mnie powalają ;););) zdjęcia psa w locie :D Quote
marta0731 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Doszła już wpłata od Malawaszki 20zł na następny miesiąc :) Piesia jak już wiem jak że tak szybko wpłacasz na następny miesiąc, to może być tak jak jest, chyba że wolisz, żeby Ci procenciki na koncie rosły od Twoich pieniędzy to zmień:cool3: Ja będę Lilu płacić zawsze pod koniec miesiąca Quote
kameralna Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Tuja napisał(a):skopiowalam sobie chyba ze 20 fot najpiekniejszych i troszke mu ogloszen odnowie. bo ja robie glownie na tych, co 2 ciocie juz robily. od razu wtedy wstawie propozycje tekstu do allegro. Tuja, te nowe zdjęcia Tobiego powinny zwrócić uwagę poszukiwaczy pięknych psów :) Lilu, czy zauważyłaś jakieś nowe zmiany w zachowaniu Tobiego? Jak widzę go pędzącego z wiatrem, to wiem, że jest w swoim żywiole ale pytam, bo interesują mnie wszelkie niuanse :) Quote
LILUtosi Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Tobiasz to stary cwaniak. W domu spokojny, przytulaśny, na ogrodzie wariat. Dzisiaj znowu spał z tz niepostrzeżenie. Tak cicho wchodzi na łóżko że się nikt nie budzi. Kochane psisko. Quote
marta0731 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 LILUtosi napisał(a):Tobiasz to stary cwaniak. W domu spokojny, przytulaśny, na ogrodzie wariat. Dzisiaj znowu spał z tz niepostrzeżenie. Tak cicho wchodzi na łóżko że się nikt nie budzi. Kochane psisko. I przy tych swoich "paru kilogramach" wie jak się ułożyć, by nie zostać zauważonym:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
piesia Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='marta0731']Doszła już wpłata od Malawaszki 20zł na następny miesiąc :) Piesia jak już wiem jak że tak szybko wpłacasz na następny miesiąc, to może być tak jak jest, chyba że wolisz, żeby Ci procenciki na koncie rosły od Twoich pieniędzy to zmień:cool3: Ja będę Lilu płacić zawsze pod koniec miesiąca[/QUOTE] Zostawię tak , bo pod koniec miesiąca to ja już tylko buziaki Tobiemu mogłabym przesłać , a nie kaskę ;) Quote
Onaa Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 A jak z utrzymywaniem czystości przez naszego Orzeszka ? Quote
piesia Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='marta0731']Kanapowiec z niego jak się patrzy ;) ALe zawsze mnie powalają ;););) zdjęcia psa w locie :D oj , dla mnie to też miód na sercu . jak moja Tośka ze schroniska i jej sąsiadka Czarna z tego samego schroniska razem LATAJĄ , to aż się człowiekowi tak pięknie w życiu robi :) Quote
LILUtosi Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='Dogo07']A jak z utrzymywaniem czystości przez naszego Orzeszka ?[/QUOTE] Jest czysty. Kuracja pomogła. Siku nie jest już żółte i śmierdzące. Chłopak zdrów, szuka najlepszego domku, najlepiej z ogrodem. Quote
kameralna Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='LILUtosi']Tobiasz to stary cwaniak. W domu spokojny, przytulaśny, na ogrodzie wariat. Dzisiaj znowu spał z tz niepostrzeżenie. Tak cicho wchodzi na łóżko że się nikt nie budzi. Kochane psisko.[/QUOTE] Cwaniaczek :evil_lol: Quote
Tuja Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 wreszcie wysylam z bazarku ciuchowego, skladkowego, od anonima naszego aniola, od aniola dominikibankert i kizimizi 220,50 dla Tobiego :) Havanko- nie udalo sie jeszcze. zalatwimy to, jadac w odwiedziny do Tobiego :) w ten wekend lub nastepny- zaleznie od tza, kiedy sie da namowic na wyjazd i wyciac sobie dzien wekendu z zyciorysu..... ;/ Quote
marta0731 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='piesia']Zostawię tak , bo pod koniec miesiąca to ja już tylko buziaki Tobiemu mogłabym przesłać , a nie kaskę ;)[/QUOTE] No to lepiej zostaw :D choć buziaki Tobołek i tak chętnie na pewno przyjmuje, taki słodziak z niego :) Quote
marta0731 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='Tuja'] zaleznie od tza, kiedy sie da namowic na wyjazd i wyciac sobie dzien wekendu z zyciorysu..... ;/[/QUOTE] Dla niego wycięcie z życiorysu, dla nas sama frajda ;) Pamietaj o mnie! Quote
marta0731 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='Tuja']wreszcie wysylam z bazarku ciuchowego, skladkowego, od anonima naszego aniola, od aniola dominikibankert i kizimizi 220,50 dla Tobiego :) [/QUOTE] Wpłata 220zł doszła :) Dziękujemy za tak owocne bazarki:loveu::loveu::loveu: Tak patrzę na swoje konto........... Dobytek Tobiego rośnie:evil_lol::razz::razz::razz: Quote
Havanka Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='marta0731']Dla niego wycięcie z życiorysu, dla nas sama frajda ;) Pamietaj o mnie![/QUOTE] Dziewczyny, weźcie aparat ! Plizzzzz! Quote
Havanka Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='LILUtosi']Chyba mało zdjęć robię.[/QUOTE] Miałam na myśli zdjęcia Czestera. Quote
Recommended Posts