Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fiorsteinbock napisał(a):

Dla czworonogow, opcja z nadzieniem watrobkowym ;)

Mam nadzieję, że lukier ma smak mięsa, bo inaczej połączenie wątróbki i cukru................:roll::razz::razz::razz:

Doszła wpłata stała 30zł od Grubej Berty :)

Posted

marta0731 napisał(a):

No i wpłata 10zł od Piesi, tylko nie wiem co to... ;) Na następny miesiąc już deklaracja stała?

Piesia opisz wpłatę ;) bo to już drugie 10zł od Ciebie

Posted

marta0731 napisał(a):

Ja to zapisałam na początku jako drugą wpłate deklaracji miesięcznych.

Posted

marta, pojedziemy, zobaczysz :)
ja mu cos ugotuje, jak on tak gotowane jedzonko lubi :)
ugotuj tez, bedzie mial na 2 dni rarytasy :)

cisza z ogloszen.... w wekend przysiade i zrobie tez jakas dyszke, bo z tych, co umiem, juz mnie tu ciotki wyprzedzily.

trzeba mu allegro wyroznione, tam mozna pisac i pisac tekscior. fiorsten, piekny usmiech :D

Posted

Tuja napisał(a):
marta, pojedziemy, zobaczysz :)
ja mu cos ugotuje, jak on tak gotowane jedzonko lubi :)
ugotuj tez, bedzie mial na 2 dni rarytasy :)

cisza z ogloszen.... w wekend przysiade i zrobie tez jakas dyszke, bo z tych, co umiem, juz mnie tu ciotki wyprzedzily.

trzeba mu allegro wyroznione, tam mozna pisac i pisac tekscior. fiorsten, piekny usmiech :D

Aukcje masz u mnie zapewnioną, ale z tekstami wiesz, ze kuleje :)
Musicie pomoc i cos nakreslic, ja swoje marne wypociny wrzucam tylko w sytuacjach na cito...i zeby ludzi rozbawic ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
kiedy wpłacać drugą deklarację? nie wiem jak liczony jest hotelik kurcze pogubiłam się :oops:

Ja skarbnik przyznaję się bez bicia, że też nie wiem...
Chyba za pełne miesiące...
Na pewno jeszcze nie wpłacać, dopiero co płaciłam Lilu
(Chyba że ktoś ma nadmiar kasy, o ile takie coś się zdarza ;) i się boi, że jak przyjdzie pora to nie będzie miał)

Kora wytłumacz.......... ;)

Posted

Jak tylko uporam się z moimi czworonogami postaram sie tutaj częściej zaglądac i pomóc. Póki co mam do wydania sześc szczeniąt (właściwie już cztery, bo dzisiaj dwa znalazły domki), i dwa koty w tym jeden po wypadku, a drugi z DT wrócił do mnie, bo pani która go miała stwierdziła, że koty śmierdzą. W domu mam zadymę, ponieważ sama mam kota psa i świnkę. Dopiero teraz wszystko się pospało. Uff.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Psiak przyjechał do hoteliku 7 lutego. I lutowy okres pobytu ma opłacone.
Teraz będzie kolejny okres hotelikowania.

Czyli liczymy pełne miesiące, nie od 7-go jak przyjechał, tylko od 1-go do ostatniego, bo ma Orzeszek zapłacone za 21 dni, czyli do końca lutego
Teraz na koniec marca dopiero będzie płatność za cały marzec

No chyba, że Tobołek do domku pojedzie:cool3::thumbs:

Posted

marta0731 napisał(a):
Czyli liczymy pełne miesiące, nie od 7-go jak przyjechał, tylko od 1-go do ostatniego, bo ma Orzeszek zapłacone za 21 dni, czyli do końca lutego
Teraz na koniec marca dopiero będzie płatność za cały marzec

No chyba, że Tobołek do domku pojedzie:cool3::thumbs:

Oby, oby!
Póki co mamy hotelik, ja swoje datki będę wpłacała regularnie.

Posted

marta0731 napisał(a):

Dałam zlecenie stałe na początek każdego miesiąca , bo nie wiedziałam jak wy sobie to tam rozliczacie . to jest już na marzec . jak wygodniej wam , żebym przelewała pod koniec miesiąca , to dajcie znać , zmienię . BUZIACZKI DLA NASZEGO CHŁOPACZKA :)

Posted

Zaraz się z tym uporam. Niestety wczoraj w tempie dramatycznie szybkim położyła mnie choroba. Za nim się zorientowałam już byłam lekko nieprzytomna. Dziś trochę lepiej ale leże (he,he tz musi wszystko zrobić). Niestety ale orzeszek postanowił że to będzie jego stałe miejsce leżakowania i dzisiaj rano zastałam ich przytulonych do siebie. Muszę interweniować !!!!