Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mi tam wyglada, jak sędziwy staruszek.

patrzcie, jak on czesto na fotach ma wlasnie uszy w tyl, mi sie tak bardziej podoba (najlepsze 1 foto :) ), ale o bardzo czesto ma uszy w tyl, czy tylko mi sie wydaje?

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

robilam tobiemu ogloszenia 1lipca, prawie 2 tyg. jest na adopcjapsa na str 13.

wg mnie, trzeba co 7dni odnawiac ogloszenia. zaraz sie zabieram za robote, jak nie zaraz to wieczorem

Posted

Tobi na:

adopcjapsa
doadopcji i morusek
sprzedasz
kupiepsa
e-zwierzak
ojej
owi
olx
lento
kokosy
rozglos
tusrzedaj
gumtree
top-ogloszenia
pajeczyna
kupsprzedaj
psy.pl
petworld
petsy
pineska
przygarnijzwierzaka
hiperogloszenia
adsy
25. cwirek

Posted

NO I SIE UDA!!!!

UWAGA UWAGA

dzis mialam tel od super domku!

strzegom, to jakies 50km od lilu. dom z ogrodem. sunia 7mcy DONek, bedzie ciachana na pewno. pani z mezem, dzieci po 18lat. na wakacje nie wyjezdzaja, a jak juz to zawsze ktos zostaje z psami. Tobi ma byc psem domowym. Pani nie pracuje.
najlepiej by bylo, gdyby lilu pojechala z tobim na zapoznanie, od razu, jako wizyta by bylo. jak bedzie ds fajnie to lilu tobisia zostawi. tak sie umowilysmy. marze, by to bylo jutro. przekazalam nr tel, pani czeka na tel ode mnie lub lilu z zapowiedzia na wizyte. mowila,ze i tak siedza w domu.
nie spytalam tylko, jak ogrodzenie maja, ale skoro sunia onka to ogrodzenie musi byc.

opowiedzialam troche o tej komorce, itp
pierwsze pyt pani bylo,czy sie tobi zgodzi z jej sunia. ja mysle, ze bedzie dobrze, mloda i sunia. tobi lubi porzadzic czasem psami, jak lilu pisala, ale mlodej suni nie bedzie gryzl przeciez, dodatkowo,ze ona jest "na swoim"
aha, pani zwraca za benzyne, to dodatwkowo dobrze swiadczy.

TRZYMAJCIE KCIUKI!!!!!!

Posted

Tuja napisał(a):
nikt nie zajrzal, by sie cieszyc razem ze mna?

Dzisiaj sobota . W sobotę zawsze jakiś mały ruch na dogo . Ja trzymam kciuki za Tobisia :):):) .

Posted

dzis nie pojechali, nie dalo rady sie wybrac z Tobim dzis. czekamy wiec do nowego tygodnia.
tymczasem mozna szukac kogos do wizyty przedadopcyjnej w Strzegomiu, woj dolnoslaskie. ja mam ze 30km, tz nie chce mnie zawiezc, drań jeden.
to czekamy na wyprawe lilu, lub szukamy na wizyte

Posted

Dogo zmien tytul, ze szukamy na wizyte w Strzegomiu, dolnoaslaskie.

pani odpisala na sms, ze prosilaby, zeby w miare mozliwosci przyjechac do nich z Tobisiem- ze oni nie moga podjechac po niego. zwracaja wszelkie koszta.

domku poczekaj i nam nie uciekaj!!!!

Posted

kizi, to druga strona. blizej z wch wlasnie, a mnie tz zawiezc nie chce. ja mam 22km
dzierzoniow ma 36km
świdnica ma 16km
jordanow- sobotka prowadzi przez katy wroclawskie i 70-90km pokazuje- to dla samej lLILU. dolem- a tam blizej, nie chce mi mapa obliczyc, nie chce znaleźć Łagiewnik.

co fajne, ta pani zawsze mowi i pisze Tobiś. nie Tobi. :)

Lilu, a czy Tobiś z tą onką się dogada? czy będzie chciał rządzić?

zawsze tez jestem zdania, ze jesli to TEN ds to poczeka. ale juz nieraz uciekl sprzed nosa dom wydajacy sie fajny, w przypadku roznych psow, ale tez Tobisia przeciez. a to babcia umarla, a to maz w szpitalu. zawsze cos wyskoczy czlowiekowi... Tobis juz mial zainteresowanie nieraz, a jednak zawsze cos stalo przeciw i sie nie udawalo. zaczynajac juz od tej komórki na lancuchu...