Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alexandra29']Aniu czekam na numery konta, bo inaczej pieniążki do Ciebie nie dotrą na czas

Olcia wyslalam Tobie PW tu na dogo z numerem konta Ani bo mialam go jeszcze jak wysylalam pieniazki dla Aresa.

• Replies 673
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alexandra29']Ja już jestem spłukana w tym miesiącu. Wszystko zwaliło mi się w marcu, ech ta kasa. Wyślij mi zdięcia kotków i opis do nich a ja je powklejam na nk i focebook i wyślę też innym laskom, one u siebie też wkleją. Najważniejsza też miejscowość gdzie kotki się znajdują. Narazie tylko tak mogę pomóc.
Mój email alex79-28@tlen.pl
A zdięcia ja sama nie umiem wkleić- sierota:-)) Poproś pysia. Ona wklei.

Kotki są w Warszawie (sprostowałam, że kot jednak nie do oddania -pomyłka).
Bardzo nam zależy, żeby znalazły dom nieprzypadkowy, tylko jakiś znajomy.
Rzecz w tym, że sprawy finansowe kładą się paskudnym cieniem.
Niestety na miau.pl, gdzie można by zrobić bazarek na nie lub pchli targ, nie mam wystarczająco długo konta i wymaganej ilości postów merytorycznych

Posted

czy to już?????
Niemożliwe, przecież niedawno mój Wąż wiózł Szarkę-Zarkę do Ani!!!
Ola, prosimy o relacje z poznawania się pieseńków.
No i dziewczyny: szerokiej, bezpiecznej drogi, bo warunki pogodowe są takie sobie.
Nawet polskie niebo płacze za Zarunią.

Posted

inga.mm napisał(a):
czy to już?????
Niemożliwe, przecież niedawno mój Wąż wiózł Szarkę-Zarkę do Ani!!!
Ola, prosimy o relacje z poznawania się pieseńków.
No i dziewczyny: szerokiej, bezpiecznej drogi, bo warunki pogodowe są takie sobie.
Nawet polskie niebo płacze za Zarunią.

Tak to już:-). Zara po operacji już wydobrzała i może jechać do mnie. Polskie niebo płacze, ale i polskie niebo jeszcze nie raz ją zobaczy:-)
Będą relacje, oczywiście. Może jeszcze w sobotę przed spaniem uda mi się coś wystukać. Do Ani oczywiście zadzwonię, więc może ona przede mną jeszcze napisze jak było w drodze.
Po przyjezdzie Zary, gości wygonimy do domu, a my w czwórkę pójdziemy na spacer, aby dzieciaki poznały się na gruncie neutralnym:-)
Niunia będzie pewnie w wielkim stresie i szkoda mi jej strasznie. Najpierw Bydgoszcz, obcy ludzie, odjazd Ani:-(, długa podróż, znowu nowi ludzie i pełno ludzi w domu, więc biedna nie będzie widziała na początku kto jest kim:-( Będzie w stresie, ale mam nadzieję że Twister się nią zajmie:-))
Goście wyjezdżają w niedzielę więc będzie luzniej i mniej stresowo. W końcu będziemy mogli na spokojnie się poznawać. Mój mąż wczoraj załatwił sobie urlop. Zostanie tydzień w domu, aby ich przypilnować. Cieszę się bo nie będę się stresować w pracy, co tam się w domu dzieje.
Zamelduję się!

Posted

Oj przypominają mi się stare czasy, kiedy to Włodek miał "tacierzyńskie" hihihi ;) a pieski się docierały, ech......;P
ps. u nas wszystko ok, sielanka aż miło :)

Posted

myślę ze Ania zmieni tytuł jak Zara już będzie u mnie i powiem jej Wszystko Super!
Dziewczyny dzięki:-)
A skoro Wy Tercia przeżyliście to i my przeżyjemy. Grunt to się nie zniechęcić i nie panikować jak dzieciaki nie przypadną sobie na początku do gustu:-)

Posted

skoro życie Zary jest wreszcie piękne, to pomóżcie mi w ogłaszaniu dwóch psów i bazarku dla nich:

szukamy środków na hotelik dla dwóch piesków
http://www.dogomania.pl/threads/2038...cje-na-hotelik...

każda złotówka przybliża je do bezpieczniejszej przystani
może ktoś zajrzy do nich.

Robimy też bazarek dla nich, może ktoś zainwestuje w ich przyszłość i sam znajdzie chwile przyjemności
http://www.dogomania.pl/threads/2043...31.03-do-21.00

Guest monia3a
Posted

Ale fajne wieści :) Aniu trzymaj sie dzielnie :)

Posted

jaanna019 napisał(a):
Ja już wróciłam, Zara jeszcze w drodze. Lepiej już nic nie napiszę :( poczekamy na relację Oli.

Nie smutaj się ;)

syndrom opuszczonego gniazda się załączył. :evil_lol: