Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wysłałam

jedno z jego pierwszych urodzin, aby pokazać wam ze jestem szurnięta na punkcie moich psów, bo raczej mało kto kupuje na urodziny torta i prezenty. Na zdięciu z tortem:-)

Drugie rodzinne. i trzecie z jego ulubioną zabawką którą ma od pierwszego dnia u nas. Myślę że starczy.

• Replies 673
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no, no mojego Twisterka proszę zostawić tylko dla mnie:-) To mój słodziak...
Aniu wczoraj nie mogłam zadzwonić:-( Jutro wyślę Ci adres do mojej bratowej i mój,, Napisz mi co i jak w sobotę!

Posted

Aniu, właśnie widzę Cię w tvn i widziałam Nataszę i Borysa.
Q-rwa! przecież to moje komando linczowe powinno jednak zaistnieć i wziąć w obroty, poza tymi sadystami, tego popier...go weta powiatowego.

Posted

inga.mm, ale nasza Anulka medialna jest, prawda? Normalnie Andzia wygladasz lepiej w TV, niz ja:cool3: I dobrze mówisz, nawet polewać Ci nie trzeba:evil_lol:
Tak trzymaj Aniu...może ku...e kiedys zabraknie na lakier do paznokci, tak jak brakowało psom jedzenia i posłania:angryy:

Posted

jaanna019 napisał(a):
Ja to ja ale powiatowy jaki medialny :) no tak piękne ukręcił sznur na swoją szyję :) ja bym tak nie potrafiła ;)

cymbał rzadki i powiem, że bełkotał jakby był na promilach

Posted

bo Andzia głupota jest nieuleczalna....
czego sie mozna było spodziewać po homo erectus, juz sie przeciez popisali w Waszej prasie.Powiatowy...ech...międzynarodowy kretyn!

Posted

Alexandra29 napisał(a):
nie oglądałam tvn. Możecie trochę sprostować o co kaman?
Ania zaraz wyślę Ci namiary

wskocz w internecie na stronie tvn program "uwaga"

Posted

Wkur... mnie to, jak to widze!!! Do czego to doszlo, to nie sa biedni ludzie ktorzy zagladzaja te psy. Sami siedza w sporych chatach przy stole z zarciem a kolo domu zdycha z glodu pies!!!

Aniu, co teraz z ta parka w typie doga? gdzie sa, w schronisku? Takim ludziom powinien byc wydany dozywotny zakaz trzymania zwierzat!!!

Posted

ponieważ dla Zaruni wszystko układa się szczęśliwie, więc zapraszam Was do kolejnych nieszczęść http://www.dogomania.pl/threads/203869-Rudy-i-staruszeczek-Kud%C5%82atek-%C5%9Bpi%C4%85-w-b%C5%82ocie-zbieramy-deklaracje-na-hotelik...
Potrzebujemy kaski, chociaż po dychaczu, a nawet po piątawce, ale byłoby do przodu.

Poza tym są do oddania 2 rozpieszczone sterylizowane kotki i 1 kota kastrowanego tez rozpieszczonego (nie koniecznie razem), potrzebuję pomocy w znalezieniu im super domów stałych (czy ktoś mi powie jak mam wkleić zdjęcia)

sprostowanie: tylko kotki są do oddania. Lucek - nie

Posted

[quote name='inga.mm']ponieważ dla Zaruni wszystko układa się szczęśliwie, więc zapraszam Was do kolejnych nieszczęść http://www.dogomania.pl/threads/203869-Rudy-i-staruszeczek-Kud%C5%82atek-%C5%9Bpi%C4%85-w-b%C5%82ocie-zbieramy-deklaracje-na-hotelik...
Potrzebujemy kaski, chociaż po dychaczu, a nawet po piątawce, ale byłoby do przodu.

Poza tym są do oddania 2 rozpieszczone sterylizowane kotki i 1 kota kastrowanego tez rozpieszczonego (nie koniecznie razem), potrzebuję pomocy w znalezieniu im super domów stałych (czy ktoś mi powie jak mam wkleić zdjęcia)

Ja już jestem spłukana w tym miesiącu. Wszystko zwaliło mi się w marcu, ech ta kasa. Wyślij mi zdięcia kotków i opis do nich a ja je powklejam na nk i focebook i wyślę też innym laskom, one u siebie też wkleją. Najważniejsza też miejscowość gdzie kotki się znajdują. Narazie tylko tak mogę pomóc.
Mój email alex79-28@tlen.pl
A zdięcia ja sama nie umiem wkleić- sierota:-)) Poproś pysia. Ona wklei.