Alexandra29 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Wysłałam jedno z jego pierwszych urodzin, aby pokazać wam ze jestem szurnięta na punkcie moich psów, bo raczej mało kto kupuje na urodziny torta i prezenty. Na zdięciu z tortem:-) Drugie rodzinne. i trzecie z jego ulubioną zabawką którą ma od pierwszego dnia u nas. Myślę że starczy. Quote
inga.mm Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 o cholerka! ależ przystojniak. Jest pyszny! Quote
Pysioo Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Co za baby! Zobaczycie, że przestanę zamieszczać zdjęcia psów na dogo. :cool3: Najpierw chciały zjeść Kapselka a teraz Twistera! :mad: Quote
Alexandra29 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 no, no mojego Twisterka proszę zostawić tylko dla mnie:-) To mój słodziak... Aniu wczoraj nie mogłam zadzwonić:-( Jutro wyślę Ci adres do mojej bratowej i mój,, Napisz mi co i jak w sobotę! Quote
Alexandra29 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Zaruchna już nie długo:-)))) W Sobotę będziemy się pieścić , już nie mogę się doczekać! Quote
inga.mm Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Aniu, właśnie widzę Cię w tvn i widziałam Nataszę i Borysa. Q-rwa! przecież to moje komando linczowe powinno jednak zaistnieć i wziąć w obroty, poza tymi sadystami, tego popier...go weta powiatowego. Quote
maczekxp Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 inga.mm, ale nasza Anulka medialna jest, prawda? Normalnie Andzia wygladasz lepiej w TV, niz ja:cool3: I dobrze mówisz, nawet polewać Ci nie trzeba:evil_lol: Tak trzymaj Aniu...może ku...e kiedys zabraknie na lakier do paznokci, tak jak brakowało psom jedzenia i posłania:angryy: Quote
inga.mm Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 E tam, ja dokupię jej tego lakieru i wsadzę otwartą buteleczkę w... no przecież wiecie gdzie Quote
jaanna019 Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Ja to ja ale powiatowy jaki medialny :) no tak piękne ukręcił sznur na swoją szyję :) ja bym tak nie potrafiła ;) Quote
inga.mm Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 jaanna019 napisał(a):Ja to ja ale powiatowy jaki medialny :) no tak piękne ukręcił sznur na swoją szyję :) ja bym tak nie potrafiła ;) cymbał rzadki i powiem, że bełkotał jakby był na promilach Quote
Alexandra29 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 nie oglądałam tvn. Możecie trochę sprostować o co kaman? Ania zaraz wyślę Ci namiary Quote
maczekxp Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 bo Andzia głupota jest nieuleczalna.... czego sie mozna było spodziewać po homo erectus, juz sie przeciez popisali w Waszej prasie.Powiatowy...ech...międzynarodowy kretyn! Quote
inga.mm Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Alexandra29 napisał(a):nie oglądałam tvn. Możecie trochę sprostować o co kaman? Ania zaraz wyślę Ci namiary wskocz w internecie na stronie tvn program "uwaga" Quote
Alexandra29 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 inga.mm napisał(a):wskocz w internecie na stronie tvn program "uwaga" Dzięki już widziałam.. Ania to cudowna Kobietka:-) Quote
A.K. Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Wkur... mnie to, jak to widze!!! Do czego to doszlo, to nie sa biedni ludzie ktorzy zagladzaja te psy. Sami siedza w sporych chatach przy stole z zarciem a kolo domu zdycha z glodu pies!!! Aniu, co teraz z ta parka w typie doga? gdzie sa, w schronisku? Takim ludziom powinien byc wydany dozywotny zakaz trzymania zwierzat!!! Quote
jaanna019 Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 Dogi są w hotelu, nie mogliśmy ich dać do schroniska bo by tego nie przeżyły, tu ich wątek: http://www.dogomania.pl/threads/203165-Dogi-z-Bielska Quote
Alexandra29 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Aniu czekam na numery konta, bo inaczej pieniążki do Ciebie nie dotrą na czas Quote
inga.mm Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 ponieważ dla Zaruni wszystko układa się szczęśliwie, więc zapraszam Was do kolejnych nieszczęść http://www.dogomania.pl/threads/203869-Rudy-i-staruszeczek-Kud%C5%82atek-%C5%9Bpi%C4%85-w-b%C5%82ocie-zbieramy-deklaracje-na-hotelik... Potrzebujemy kaski, chociaż po dychaczu, a nawet po piątawce, ale byłoby do przodu. Poza tym są do oddania 2 rozpieszczone sterylizowane kotki i 1 kota kastrowanego tez rozpieszczonego (nie koniecznie razem), potrzebuję pomocy w znalezieniu im super domów stałych (czy ktoś mi powie jak mam wkleić zdjęcia) sprostowanie: tylko kotki są do oddania. Lucek - nie Quote
Pysioo Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 inga.mm - wysłałam Ci PW ws wklejania zdjęć :) Quote
Alexandra29 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 [quote name='inga.mm']ponieważ dla Zaruni wszystko układa się szczęśliwie, więc zapraszam Was do kolejnych nieszczęść http://www.dogomania.pl/threads/203869-Rudy-i-staruszeczek-Kud%C5%82atek-%C5%9Bpi%C4%85-w-b%C5%82ocie-zbieramy-deklaracje-na-hotelik... Potrzebujemy kaski, chociaż po dychaczu, a nawet po piątawce, ale byłoby do przodu. Poza tym są do oddania 2 rozpieszczone sterylizowane kotki i 1 kota kastrowanego tez rozpieszczonego (nie koniecznie razem), potrzebuję pomocy w znalezieniu im super domów stałych (czy ktoś mi powie jak mam wkleić zdjęcia) Ja już jestem spłukana w tym miesiącu. Wszystko zwaliło mi się w marcu, ech ta kasa. Wyślij mi zdięcia kotków i opis do nich a ja je powklejam na nk i focebook i wyślę też innym laskom, one u siebie też wkleją. Najważniejsza też miejscowość gdzie kotki się znajdują. Narazie tylko tak mogę pomóc. Mój email alex79-28@tlen.pl A zdięcia ja sama nie umiem wkleić- sierota:-)) Poproś pysia. Ona wklei. Quote
Alexandra29 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Pysioo napisał(a):inga.mm - wysłałam Ci PW ws wklejania zdjęć :) Pysiolku to mi też:-) Quote
inga.mm Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 To jest Lucek - kot wyciągnięty z Palucha, okazuje się, że nie jest do oddania. Przepraszam za zamieszanie. nooo, wreszcie załapałam z wklejaniem zdjęć Quote
Recommended Posts