marra Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Dobry też jest ArthroFos, mój ONek bierze Vita-Wet a moja suka Chondrocan. Quote
karjo2 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='omry']No ja go teraz nie karmię, ale jak już za te dwa-trzy miesiące zaczniemy go zabierać ze sobą, to na pewno nie raz wejdziemy do zoologa po jakiś smakołyk z nim. W związku z tym mam pytanie. Czy takie całe wędzone kurze łapki też są dobre na stawy, czy tylko ta galaretka?[/QUOTE] Zdecydowanie galareta. A bardzo zageszczona, schlodzona i pocieta na kawalki jest swietnym smakiem do nagradzania. Tzw. smakow z zoologa unikalabym, poza chemia nie maja w sobie nic wartosciowego. Quote
Perfekcyjne-Zywienie Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Tutaj mogę się zgodzić,te "sztuczne" przysmaki nie mają w sobie nic wartościowego i lepiej omijać je z daleka. Galareta to świetny pomysł,w ogóle zaleca się gotowanie potraw naszym pieskom,wtedy dostarczamy im optymalną ilość składników odżywczych. A jeżeli kupujemy suchą karmę,to tylko od sprawdzonej firmy. Quote
Recommended Posts