rita60 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Nie ma za co przepraszac.....sugestie mile widziane:razz: Quote
majqa Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Łeb mnie nap... więc zamiast klepać zaraz do Ciebie zadzwonię. Quote
Krystak Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Ooo ja też z teofilowa a więc może kiedyś na spacerku Muszkę spotkamy(oczywiście jeśli wszystko będzie dobrze)? :) Oczywiście jeśli postanowi mnie nie zjeść to może da się pogłaskać? ;P Quote
mamanabank Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Niestety, Muszka nie zamieszka na Teofilowie. Ciekawa jestem kto wymyślił taki głupi żart... Pod podanym adresem nie nie ma nikogo, kto byłby zainteresowany adopcją psa. A telefon zamilkł. Bardzo śmieszne... Rita dziękuję i przepraszam. Quote
Borówka16 Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='mamanabank']Niestety, Muszka nie zamieszka na Teofilowie. Ciekawa jestem kto wymyślił taki głupi żart... Pod podanym adresem nie nie ma nikogo, kto byłby zainteresowany adopcją psa. A telefon zamilkł. Bardzo śmieszne... Rita dziękuję i przepraszam.[/QUOTE] Ludzie to są na prawdę poje*** Quote
rita60 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Nie przepraszaj......to ludzie sa beznadziejni:angryy:tylko małej szkoda,że nadal czeka,a z drugiej strony jakby miała tak nieodpowiedzialny domek,to może i lepiej,ze tak się stało. Quote
Andzike Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Bosh.... głupota ludzka poraża mnie coraz bardziej :( Quote
mamanabank Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 A mnie się wydaje, że to nie tylko głupota... ale podły żart, świadomy, tylko czemu miał służyć? Wpuszczeniu nas w kanał, żeby się pobawić? Quote
Borówka16 Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='mamanabank']A mnie się wydaje, że to nie tylko głupota... ale podły żart, świadomy, tylko czemu miał służyć? Wpuszczeniu nas w kanał, żeby się pobawić?[/QUOTE] Podajcie mi na PW ten nr, ja dostaję sms-ami telefony właśnie takich ludzi, poszukam babki na czarnej liście. Quote
sylwiaso Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Bardzo nam jest przykro z powodu tego nie śmiesznego kawału!Musia to już drugi raz taki beznadziejny domek mam nadzieję,że to będzie już ostatni dzwoniłam do pani ok.20 tel działał ale nikt nie odbierał! Quote
majqa Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Sylwia, odpuść. Po co Ci nerwy i dyskusja z kimś, komu maj klepki poprzestawiał. Quote
Krystak Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Ajć... szkoda. Ale na pewno znajdzie super domek:) Quote
majqa Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Krystak']Ajć... szkoda. (...) [/QUOTE] Ja tam aż tak nie żałuję. Lepiej, gdy z kogoś wychodzi ciołek przed a nie po. Rezygnacja, rezygnacją, żart, nie żart, może niedomówienie ale nie odebrać tel., nie oddzwonić, nie wyjaśnić to już świadczy samo o sobie. Quote
Marycha35 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 A może podzwonimy tak w okolicach 2 w nocy, 4 nad ranem, to też bardzo śmieszny dowcip będzie....Tak ze dwa tygodnie, ale śmieszne, ha ha ha. Quote
sylwiaso Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 zostawiamy tą sprawę,bo z głupotą się nie wygra!!!Musia narazie jest bezpieczna i czekamy dalej! Quote
majqa Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='sylwiaso'](...) Musia narazie jest bezpieczna i czekamy dalej![/QUOTE] I słusznie! :cool2: Quote
majqa Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 W górę Musina... Może jednak, tu na dogo, jest Twoja pańcia tylko jeszcze na wątek nie trafiła. Quote
mamanabank Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 I dzisiaj pokazujemy się światu. Muszko nie spadaj. Quote
majqa Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 W górę Musianko! I gdzie ten dom dla takiej cudnej, charakternej kruszyny? Quote
Recommended Posts