Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 670
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ooo ja też z teofilowa a więc może kiedyś na spacerku Muszkę spotkamy(oczywiście jeśli wszystko będzie dobrze)? :) Oczywiście jeśli postanowi mnie nie zjeść to może da się pogłaskać? ;P

Posted

Niestety, Muszka nie zamieszka na Teofilowie. Ciekawa jestem kto wymyślił taki głupi żart... Pod podanym adresem nie nie ma nikogo, kto byłby zainteresowany adopcją psa. A telefon zamilkł. Bardzo śmieszne...
Rita dziękuję i przepraszam.

Posted

[quote name='mamanabank']Niestety, Muszka nie zamieszka na Teofilowie. Ciekawa jestem kto wymyślił taki głupi żart... Pod podanym adresem nie nie ma nikogo, kto byłby zainteresowany adopcją psa. A telefon zamilkł. Bardzo śmieszne...
Rita dziękuję i przepraszam.[/QUOTE]
Ludzie to są na prawdę poje***

Posted

Nie przepraszaj......to ludzie sa beznadziejni:angryy:tylko małej szkoda,że nadal czeka,a z drugiej strony jakby miała tak nieodpowiedzialny domek,to może i lepiej,ze tak się stało.

Posted

[quote name='mamanabank']A mnie się wydaje, że to nie tylko głupota... ale podły żart, świadomy, tylko czemu miał służyć? Wpuszczeniu nas w kanał, żeby się pobawić?[/QUOTE]
Podajcie mi na PW ten nr, ja dostaję sms-ami telefony właśnie takich ludzi, poszukam babki na czarnej liście.

Posted

Bardzo nam jest przykro z powodu tego nie śmiesznego kawału!Musia to już drugi raz taki beznadziejny domek mam nadzieję,że to będzie już ostatni dzwoniłam do pani ok.20 tel działał ale nikt nie odbierał!

Posted

[quote name='Krystak']Ajć... szkoda. (...) [/QUOTE]
Ja tam aż tak nie żałuję. Lepiej, gdy z kogoś wychodzi ciołek przed a nie po. Rezygnacja, rezygnacją, żart, nie żart, może niedomówienie ale nie odebrać tel., nie oddzwonić, nie wyjaśnić to już świadczy samo o sobie.