Marycha35 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Dziewczynki podpiszcie się tu bardzo proszę: http://www.petycje.pl/petycja/6663/petycja_w_sprawie_orzeczenia_bezwzglednej_kary_poz bawienia_wolnozci_.html Quote
majqa Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Jest jakieś światełko w tunelu w kwestii ruszenia dalszego długu? Quote
Borówka16 Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 [quote name='majqa']Jest jakieś światełko w tunelu w kwestii ruszenia dalszego długu?[/QUOTE] Trzy os. pod rząd, które zapłaciły za ogłoszenia mi nie odpisały na PW i nie podesłały psów :roll: Napisałam więc do 4tej os., mam nadzieję, że szybko mi psiaki podeśle. Quote
sylwiaso Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 A ja dostałam od Magija 10zł spłatę długu bardzo Dziękuję Quote
majqa Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Dziękuję Borówko za info. :-) OK Sylwio, czyli do oddania zostaje 232zł. Quote
Borówka16 Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Magija, dziękujemy za pomoc! :) A ja zapraszam na bazarek tekstowy, przedłużywam, trwa do 9.05...może ktoś.... Quote
amica Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='majqa']Dziękuję Borówko za info. :-) OK Sylwio, czyli do oddania zostaje 232zł. Dziś kończę mierzyć ubrania na bazarek dla Muszki. Fotki mam już zrobione. Uważam, że ciuszki warte zainteresowania. Jutro wieczorem bazarek powinien już ruszyć. Quote
Borówka16 Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='amica']Dziś kończę mierzyć ubrania na bazarek dla Muszki. Fotki mam już zrobione. Uważam, że ciuszki warte zainteresowania. Jutro wieczorem bazarek powinien już ruszyć.[/QUOTE] Amico, bardzo dziękuję za pomoc! :loveu::loveu::loveu: Quote
mamanabank Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Kto zrobił Muszce to allegro i dlaczego na końcu są podane dane do Fundacji Medor? http://allegro.pl/muszka-sliczna-sunia-szuka-domu-i1590426972.html Quote
Borówka16 Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Mamanabank, FM na moją prośbę wystawiała allegro, oni podają swoje dane w każdej aukcji, obojętnie jakiego psa.... Sylwiaso, widzę, że dzwoniłaś do mnie lecz byłam po za domem i nie miałam tel. Aha - dziś powinnam przelać coś koło 30zł (dokładnej sumy nie pamiętam) z bazarku za kolejne zrobione ogłoszenia. Quote
koosiek Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Przepraszam za off... Bardzo proszę o głosy na nr 2: http://www.dogomania.pl/threads/2059...1#post16801354 Moje psiaki są strasznie zadłużone, bardzo przydałby się im taki zastrzyk gotówki :-( Quote
majqa Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Borówka16']Mamanabank, FM na moją prośbę wystawiała allegro, oni podają swoje dane w każdej aukcji, obojętnie jakiego psa.... Sylwiaso, widzę, że dzwoniłaś do mnie lecz byłam po za domem i nie miałam tel. Aha - dziś powinnam przelać coś koło 30zł (dokładnej sumy nie pamiętam) z bazarku za kolejne zrobione ogłoszenia. Oni, czyli Fundacja Medor? Kto by to nie był jest to nieuczciwe! Reklama za wszelką cenę? Quote
Borówka16 Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [quote name='majqa']Oni, czyli Fundacja Medor? Kto by to nie był jest to nieuczciwe! Reklama za wszelką cenę? Tak, napisałam 'FM' w skrócie, ale chodzi o Medor...wiesz, mi też się to nie podoba, bo te psy, którym wystawiają allegro, a psiaki są pod opieką os. prywatnych nie mają nic wspólnego Medorem, więc po jakie licho dawać adres/tel. idp..medorowy? Quote
majqa Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Po takie samo licho jak i podawanie numeru konta... Quote
Borówka16 Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [quote name='Magija']mogę zrobić Muszce Allegro[/QUOTE] Super, dzięki wielkie! :) Quote
sylwiaso Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Dziś dzwoniła Pani w sprawie adopcji Muszki dom w Łodzi na Teofilowie sprawdziła nam Rita 60!czekamy na info. Quote
Magija Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='sylwiaso']Dziś dzwoniła Pani w sprawie adopcji Muszki dom w Łodzi na Teofilowie sprawdziła nam Rita 60!czekamy na info.[/QUOTE] czekam z niecierpliwością na wieści Quote
Borówka16 Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [quote name='sylwiaso']Dziś dzwoniła Pani w sprawie adopcji Muszki dom w Łodzi na Teofilowie sprawdziła nam Rita 60!czekamy na info.[/QUOTE] Super, bardzo mocno trzymam kciuki! Quote
rita60 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Pani wczoraj nie mogła sie spotkac.......jestesmy umowione na dzisiaj,godz.18.00. Quote
majqa Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 OK. Masz Rito pozbierane wszelkie info o kalibrze Muszki i na co zwrócić w kontekście jej charakteru i problematyczności uwagę? Przepraszam, że się upewniam. Quote
Recommended Posts