Borówka16 Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 Przelałam Sylwii 130zł, więc dług reguluje się do 242zł. I pomyliłam się, z bazarku było 262zł (nie odjęłam wcześniej tych 24zł od Sylwija, które przelałam wcześniej). Teraz zostało 132zł z bazarku i jeszcze parę osób nie zapłaciło, a zamówiło ogłoszenia. Quote
Czarodziejka Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Proszę opiekunkę psa o natychmiastowe rozliczenie wpłat. Quote
majqa Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 [quote name='Borówka16']Przelałam Sylwii 130zł, więc dług reguluje się do 242zł. I pomyliłam się, z bazarku było 262zł (nie odjęłam wcześniej tych 24zł od Sylwija, które przelałam wcześniej). Teraz zostało 132zł z bazarku i jeszcze parę osób nie zapłaciło, a zamówiło ogłoszenia. Dobre i to. Czekam na potwierdzenie Sylwii, że ma zaksięgowaną tę część z całości długu, czekam również na dalsze uregulowanie należności. Edit: W 1 poście brakuje info, że Muszka jest w dotychczasowym hoteliku na warunkach BDT, bo owszem jest dług ale hotelik, dla dobra psa, po nieudanej adopcji, pozwolił suni zostać do czasu znalezienia domu stałego. Quote
Borówka16 Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 [quote name='Czarodziejka']Proszę opiekunkę psa o natychmiastowe rozliczenie wpłat. Jeśli chodzi o mnie to mam rozliczone, łącznie z bazarkiem, ale teraz opiekunką jest Sylwia i "skarpeta łowicka". O jakie wpłaty Ci chodzi? Quote
sylwiaso Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Muszka życzy Kochanym cioteczkom które wspierają ją z całych sił Zdrowych Spokojnych Swiąt Wielkanocnych!wpłaty jeszcze nie mam! Quote
Marycha35 Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Sylwiasku Wesołych, rodzinnych, spokojnych Świąt:) Quote
majqa Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Borówka16 napisał(a):Jeśli chodzi o mnie to mam rozliczone, łącznie z bazarkiem, ale teraz opiekunką jest Sylwia i "skarpeta łowicka". O jakie wpłaty Ci chodzi? Czarodziejce chodzi o te wpłaty, które byłaś uprzejma nanieść na 1 stronie (ich rozliczenie). Zerknij na godzinę wpisu Czarodziejki, potem na godzinę swojej edycji postu. Ty "grzebałaś" w edycji, Czarodziejka robiła wpis, rozbieżność paru, słownie paru minut. Czarodziejka miała prawo nie dostrzec naniesionych przez Ciebie zmian. O jakie wpłaty Ci chodzi? - jest więc klasycznym rżnięciem głupa, idzie Ci to dobrze, tylko że nie tylko ja już tego nie łykam. :razz: Nie zasłaniaj się "skarpetą łowicką", własną też nic to nie da ;-) ale na poważnie... Odpowiadasz za rozliczenie Muszki do dnia, gdy Sylwia dała jej BDT, a jednocześnie do chwili, gdy jej dług osiągnie próg "zero" (to dwa różne punkty czasu, miej to na uwadze, proszę). Quote
majqa Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Super, że pomyślałaś Borówko o pomocy Muszce kolejnym bazarkiem. Chętnym podaję link: http://www.dogomania.pl/threads/206646-Chcesz-%C5%82adny-tekst-do-og%C5%82oszenia-za-jedyn%C4%99-5z%C5%82-Tylko-do-30.04!!!-Na-d%C5%82ug-Muchy!!! Quote
sylwiaso Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Dziś dzwoniła do mnie pani z gratki ogłoszenia Muszki będą do 7.maja!bardzo się cieszę! Quote
Marycha35 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 sylwiasku, ale jeszcze 242 zł zostało prawda? oj! Quote
Borówka16 Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Marycha35 napisał(a):sylwiasku, ale jeszcze 242 zł zostało prawda? oj! No niestety, tak :( Czekam od kilku dni, aż Astaroth lub AGA35 podeślą mi psiutki do ogłoszeń, bo one są w kolejce na bazarku pierwsze, ale jeszcze nie wysłały, więc żadnej nowej kaski nie mogę dosłać... Quote
nika28 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Borówka16 napisał(a):No niestety, tak :( Czekam od kilku dni, aż Astaroth lub AGA35 podeślą mi psiutki do ogłoszeń, bo one są w kolejce na bazarku pierwsze, ale jeszcze nie wysłały, więc żadnej nowej kaski nie mogę dosłać... A nie możesz zacząć robić kolejnych pakietów, tych co są po Astaroth i AGA35 ? Quote
Borówka16 Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 nika28 napisał(a):A nie możesz zacząć robić kolejnych pakietów, tych co są po Astaroth i AGA35 ? Tak zamierzam, dlatego wysłałam PW do kolejnej os. z prośbą o podesłanie psiaków. Quote
majqa Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 nika28 napisał(a):A nie możesz zacząć robić kolejnych pakietów, tych co są po Astaroth i AGA35 ? Słuszna uwaga. Borówka16 napisał(a):Tak zamierzam, dlatego wysłałam PW do kolejnej os. z prośbą o podesłanie psiaków. Super, że tak postanowiłaś. Dziękuję nie tyle w imieniu Sylwiaso, co autentycznie swoim. Quote
Marycha35 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Borek weź no włącz turbodoładowanie, bo Ci do zimy zejdzie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
amica Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 majqa napisał(a):Słuszna uwaga. Super, że tak postanowiłaś. Dziękuję nie tyle w imieniu Sylwiaso, co autentycznie swoim. Naprawdę super, że Borówka stara sie zredukować dług :) Ogłoszenie w gratce może przyniesie szczęście Muszce, oby!!! Quote
majqa Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Niech to małe tornado trafi wreszcie na swego ludzia! Quote
piechcia15 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 poprosze o dane do przelewu bo chciałam wpłacić pieniądze magija Quote
Marycha35 Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 sylwiasku, a jak Perszing - Muszka się miewa? Oj, miała dużo szczęścia, że wylądowała u Ciebie.....okoliczności są śmierdzące, ale sunia miała fart! Quote
sylwiaso Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 U Muszki wszystko dobrze!tylko ja ciąglę o nią się martwię bo jest jej pełno wszędzie jak tylko zpuszczę ją z oka to już jest na ulicy!a nie chcę cały czas trzymać ją w kojcu,bo przecież tak być nie może!a przy takiej ilości psiaków boję się o nią!dlatego tak bardzo prosiłam o DT dla niej! Quote
majqa Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Wszędobylska panna, którą energia roznosi. Ona powinna trafić do domu, czy to DT czy DS, inaczej wiecznie będzie miała ciągoty do nawiewania żeby zwiedzać okolicę. Taka już jej natura. Domek/ mieszkanko, pańcia i smyczka, a jak spuszczanie to na terenie ogrodzonym pod nadzorem i to wyłącznie, kiedy już się ją sobą "kupi". Quote
Recommended Posts