Borówka16 Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Przeprasza za nieobecność - sprawy osobiste. Kwestia fin. omówiona została dziś z Sylwią przez tel. + dodatkowo wysłałam jej maila z rozliczeniem, tam mamy postanowić wszystko, na pewno was o tym powiadomie. Teraz idę na inne wątki, w tym bazarku, bo coś czuję, że tam masakra i w sumie z drugiej strony się ludziom zamawiającym nie dziwie.. Quote
sylwiaso Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Boróweczka dzwoniła do mnie i mam nadzieję że sprawy finansowe załatwimy tak żeby wobec wszystkich była w porządku!!!!wiara czyni cuda!!!! Quote
Borówka16 Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 sylwiaso napisał(a):Boróweczka dzwoniła do mnie i mam nadzieję że sprawy finansowe załatwimy tak żeby wobec wszystkich była w porządku!!!!wiara czyni cuda!!!! Sylwia, dostałaś maila? Quote
Marycha35 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Dobrze Borciasek, że się odezwałaś!!!! Trzeba sprawy załatwić porządnie, wyjaśnić, zamknąć:) Sylwiasku buziaki! Quote
majqa Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Jeszcze raz się przypomnę. Czy ktoś może pomóc w kwestii ściągnięcia, druku i porozwieszania plakatów z ogłoszeniem Muszki. To dodatkowa szansa dla niej. Quote
Borówka16 Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 majqa napisał(a):Jeszcze raz się przypomnę. Czy ktoś może pomóc w kwestii ściągnięcia, druku i porozwieszania plakatów z ogłoszeniem Muszki. To dodatkowa szansa dla niej. Ja mogę, powieszę w swojej okolicy - wyślij mi na maila. *** Sylwia, odpisz na maila. Quote
majqa Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Nie wiedzieć czemu plakat z serwera zniknął, może po prostu usuwają z automatu takie rzeczy po jakimś czasie. Trudno, zrobię go na powrót. Edit: Zrobiony, wysłany do Borówki. Jeśli ktoś jeszcze zechce pomóc plakatowo proszę o podanie mi maila na PW, prześlę plakat (nie wywalam go z kompa, licząc od dziś przez góra tydzień). Quote
mamanabank Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Dzięki koosiek Muszka została dzisiaj zaszczepiona, bardzo dziękujemy! Skarpeta Łowicka dokłada 20zł za usługę wet. (Sylwia zgłoś się do mnie) Quote
sylwiaso Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 cioteczki dziś dzwoniła Pani w sparawie Muszki po rozmowie wstepnej oj chyba domek szykuje się super!!!!!!!!!!!!w Sochaczewie jutro pani będzie dzwonić i umawiać się ze mną i mamusiąnabank na wizytę jedziemy razem!Trzymajcie kciuki Dzięki za pomoc łowickie cioteczki! Quote
nika28 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Super, oby tym razem domek okazał się fajny i odpowiedzialny :) Trzymam kciuki !!! Quote
Romka Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 sylwiaso napisał(a):cioteczki dziś dzwoniła Pani w sparawie Muszki po rozmowie wstepnej oj chyba domek szykuje się super!!!!!!!!!!!!w Sochaczewie jutro pani będzie dzwonić i umawiać się ze mną i mamusiąnabank na wizytę jedziemy razem!Trzymajcie kciuki Dzięki za pomoc łowickie cioteczki! No,no słyszałam ale nie wiedziałam,że to stanie się tak szybko...ekstra...:lol: Quote
majqa Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Może to ta sama pani, która do mnie pisała, a jeśli... Miejcie oko Dziewczyny, bo w Muszce szukany jest psiak wyłącznie miziasty przytulak, przylepa, potrafiący zostawać x czasu (bo ludzie pracują) w mieszkaniu w bloku. Quote
Borówka16 Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Trzymam baaardzo mocno :) :kciuki: Sylwuś, plizzzz..odpisz na maila, bo nie wiem co robić ;) Quote
Marycha35 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 sylwiasku na mojego też, błagam!!!:) a kciukasy zaciskam mocno! Quote
mamanabank Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 W sprawie Muszki cisza... Trzeba ją jeszcze zaszczepić przeciwko wściekliźnie, może ktoś chciałby się dorzucić? :-) Quote
sylwiaso Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Tak jeszcze wścieklizna,Boróweczko mam Twoją informacje na poczcie!wyślij mi to co masz to zaszczepimy Muszke,a dalej będziemy się kontaktować! Quote
koosiek Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Proszę, zajrzyjcie na wątek dwóch szczeniorek, które uniknęły wiejskiej giełdy, ale do jutra muszą znaleźć tymczasy :-( http://www.dogomania.pl/threads/205895 Quote
Borówka16 Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 sylwiaso napisał(a):Tak jeszcze wścieklizna,Boróweczko mam Twoją informacje na poczcie!wyślij mi to co masz to zaszczepimy Muszke,a dalej będziemy się kontaktować! Poszło 74zł - wpłata od Paros (50zł) i od Sylwija (24zł). Quote
sylwiaso Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 To czekam jutro potwierdzę na wątku!Dziękuję! Quote
Recommended Posts