Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przeprasza za nieobecność - sprawy osobiste.
Kwestia fin. omówiona została dziś z Sylwią przez tel. + dodatkowo wysłałam jej maila z rozliczeniem, tam mamy postanowić wszystko, na pewno was o tym powiadomie.
Teraz idę na inne wątki, w tym bazarku, bo coś czuję, że tam masakra i w sumie z drugiej strony się ludziom zamawiającym nie dziwie..

• Replies 670
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sylwiaso napisał(a):
Boróweczka dzwoniła do mnie i mam nadzieję że sprawy finansowe załatwimy tak żeby wobec wszystkich była w porządku!!!!wiara czyni cuda!!!!

Sylwia, dostałaś maila?

Posted

Jeszcze raz się przypomnę. Czy ktoś może pomóc w kwestii ściągnięcia, druku i porozwieszania plakatów z ogłoszeniem Muszki. To dodatkowa szansa dla niej.

Posted

majqa napisał(a):
Jeszcze raz się przypomnę. Czy ktoś może pomóc w kwestii ściągnięcia, druku i porozwieszania plakatów z ogłoszeniem Muszki. To dodatkowa szansa dla niej.

Ja mogę, powieszę w swojej okolicy - wyślij mi na maila.
Sylwia, odpisz na maila.

Posted

Nie wiedzieć czemu plakat z serwera zniknął, może po prostu usuwają z automatu takie rzeczy po jakimś czasie. Trudno, zrobię go na powrót.

Edit:
Zrobiony, wysłany do Borówki.
Jeśli ktoś jeszcze zechce pomóc plakatowo proszę o podanie mi maila na PW, prześlę plakat (nie wywalam go z kompa, licząc od dziś przez góra tydzień).

Posted

cioteczki dziś dzwoniła Pani w sparawie Muszki po rozmowie wstepnej oj chyba domek szykuje się super!!!!!!!!!!!!w Sochaczewie jutro pani będzie dzwonić i umawiać się ze mną i mamusiąnabank na wizytę jedziemy razem!Trzymajcie kciuki Dzięki za pomoc łowickie cioteczki!

Posted

sylwiaso napisał(a):
cioteczki dziś dzwoniła Pani w sparawie Muszki po rozmowie wstepnej oj chyba domek szykuje się super!!!!!!!!!!!!w Sochaczewie jutro pani będzie dzwonić i umawiać się ze mną i mamusiąnabank na wizytę jedziemy razem!Trzymajcie kciuki Dzięki za pomoc łowickie cioteczki!

No,no słyszałam ale nie wiedziałam,że to stanie się tak szybko...ekstra...:lol:

Posted

Może to ta sama pani, która do mnie pisała, a jeśli... Miejcie oko Dziewczyny, bo w Muszce szukany jest psiak wyłącznie miziasty przytulak, przylepa, potrafiący zostawać x czasu (bo ludzie pracują) w mieszkaniu w bloku.

Posted

sylwiaso napisał(a):
Tak jeszcze wścieklizna,Boróweczko mam Twoją informacje na poczcie!wyślij mi to co masz to zaszczepimy Muszke,a dalej będziemy się kontaktować!

Poszło 74zł - wpłata od Paros (50zł) i od Sylwija (24zł).