Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 670
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I jak, dzwoni ktoś po czekoladową Muszkę?

koosiek napisał(a):
Ale mam te szczepionki (wirusówki) dla muszkieterów, muszę w końcu zawieźć je do Łowicza. Ponieważ są cztery, jest zapas i jeden zestaw może być dla Muszki - co Wy na to?

Melduję posłusznie, że szczepionki wraz z lodówką turystyczną o skomplikowanym otwarciu:evil_lol: już u mnie :)
Dzięki koosiek :)

Posted

Bardzo Dziękuje Koosiek za szczepionki,Koosiek dzwoniła do mnie bardzo przejęła sie losem Muszki i całą sytuacją!A na watku nie ma wcale Boróweczki i nie dzwoni do mnie płatności zalegają!Boróweczko odezwij się!!!!Muszka pozdrawia wszystkie kochane cioteczki.

Posted

sylwiaso napisał(a):
Bardzo Dziękuje Koosiek za szczepionki,Koosiek dzwoniła do mnie bardzo przejęła sie losem Muszki i całą sytuacją!A na watku nie ma wcale Boróweczki i nie dzwoni do mnie płatności zalegają!Boróweczko odezwij się!!!!Muszka pozdrawia wszystkie kochane cioteczki.

Już jesteś na forum...bardzo się cieszę...:lol:

Posted

sylwiaso napisał(a):
(...) A na watku nie ma wcale Boróweczki i nie dzwoni do mnie płatności zalegają! (...)

Czemu mnie nie jestem specjalnie zaskoczona? :roll:

Posted

sylwiaso napisał(a):
A na watku nie ma wcale Boróweczki i nie dzwoni do mnie płatności zalegają!Boróweczko odezwij się!!!!.

może pora Boróweczko zacząć zbierać kase żeby spłacić pobyt Muszki i nie tylko. Sylwiaso poniosła juz chyba wystarczająco dużo dodatkowych wydatków.

Posted

Dzwoniłam do Boróweczki nie odbiera telefonu myślałam,że mi oddzwoni,ale niestety nie!Nigdy bym nie pomyślała,że nasza Boróweczka dogomanka obrońca zwierząt i ich niedoli tak mnie potraktuje!Ostatni raz jak z nią rozmawiałam to powiedziała,że ma pieniążki na hotelik dla Muszki bo kończy bazarek.

Posted

sylwiaso napisał(a):
Dzwoniłam do Boróweczki nie odbiera telefonu myślałam,że mi oddzwoni,ale niestety nie!Nigdy bym nie pomyślała,że nasza Boróweczka dogomanka obrońca zwierząt i ich niedoli tak mnie potraktuje!Ostatni raz jak z nią rozmawiałam to powiedziała,że ma pieniążki na hotelik dla Muszki bo kończy bazarek.

Z tym bazarkiem to raczej nie rób sobie większych nadziei :shake:. Borówka go zaczęła, pozbierała zamówienia na ogłoszenia, skasowała kasę ale realizacja to już jakoś nie idzie. Sporo osób zrezygnowało, ja sama też po ok. miesiącu czekania - a jestem chyba numer 17-21 / z tych jeszcze do zrobienia/. Ogłoszenia są robione ok. jeden pakiet na kilka dni ...
Teraz od 10 dni czekam na zwrot kasy ale tego też na razie nie ma........

Posted

Nie mogę uwierzyć w to co piszesz ona mi nic nie mówiła że tak się dzieje na tym bazarku!Boróweczko jak mogłaś tak postępować zaufanie traci się tylko raz!jesteś jeszcze młoda trzeba było prosić o pomoc koleżanki jak nie mogłaś sobie poradzić myślę,że by nikt nie odmówił!Nie wiem co pisać..........ja myślę że od samego początku byłam oszukiwana!

Posted

[quote name='sylwiaso']Nie mogę uwierzyć w to co piszesz ona mi nic nie mówiła że tak się dzieje na tym bazarku!Boróweczko jak mogłaś tak postępować zaufanie traci się tylko raz!jesteś jeszcze młoda trzeba było prosić o pomoc koleżanki jak nie mogłaś sobie poradzić myślę,że by nikt nie odmówił!Nie wiem co pisać..........ja myślę że od samego początku byłam oszukiwana!
Jak widać Borówka nie ma czasu na dopełnienie swoich zobowiązań, bo... przeprowadza kolejne wizyty p/a.....

http://www.dogomania.pl/threads/201396-%C5%81%C3%B3d%C5%BA-bezdomna-sunia-i-7-szczeniak%C3%B3w!!PILNIE-DT-DS-%28**B%C5%81AGAM-O-POMOC-**?p=16572274#post16572274

[quote name='Borówka16']Dzisiaj po południu/wieczorem idę na wizytę razem z Bordo :)

Posted

[quote name='sylwiaso']Nie mogę uwierzyć w to co piszesz ona mi nic nie mówiła że tak się dzieje na tym bazarku!Boróweczko jak mogłaś tak postępować zaufanie traci się tylko raz!jesteś jeszcze młoda trzeba było prosić o pomoc koleżanki jak nie mogłaś sobie poradzić myślę,że by nikt nie odmówił!Nie wiem co pisać..........ja myślę że od samego początku byłam oszukiwana!
Nie musisz wierzyć - możesz sama zobaczyć http://www.dogomania.pl/threads/201966-**BAZAREK-OG%C5%81OSZENIOWY-na-d%C5%82ug-Muszki-!!-52-OG%C5%81OSZENIA-ZA-JEDYNE-8Z%C5%81!!!-DO-28.02!!**
Ja jestem bardzo zawiedziona tym bazarkiem i podejściem Borówki do całej sprawy. Nie raz już kupowałam ogłoszenia na bazarku ale z czymś takim spotkałam się pierwszy raz.......

Posted

sylwiaso napisał(a):
Dzwoniłam do Boróweczki nie odbiera telefonu myślałam,że mi oddzwoni,ale niestety nie! (...)

To Cię spotyka nie pierwszy raz więc powinnaś się przyzwyczaić. Żenada.

AlfaLS napisał(a):
(...) Teraz od 10 dni czekam na zwrot kasy ale tego też na razie nie ma........

Może Ci niesie na piechotę.