majqa Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Czy ja dobrze widzę, że Wampir podgryza moją Niunię? :mad: :evil_lol: Quote
amica Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Wow, ile nowych fotek ma Muszka:) Ja również udostępniłam sunie na fb, może coś się ruszy! Quote
Marycha35 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 majeczko szacun jak zwykle, ale dobrą robotę odwalacie:) A Muszka jest śliczną cholernicą!!! Buziaki dla sylwiaska:), oj miała Muszka szczęście.... Quote
Andzike Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Udostępniłam. Majuska, Sylwia, Mamanabank - szacun, jak zwykle !!!:oops: Quote
mamanabank Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Andzike napisał(a):Udostępniłam. Majuska, Sylwia, Mamanabank - szacun, jak zwykle !!!:oops: E, wpadnij lepiej do Dziadka ;-) jako i ja klikam w Twój podpis ;-) Quote
majqa Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 No i gdzie te urywające się telefony w sprawie małego sowizdrzała? Hę? :mad: Quote
Andzike Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 majqa napisał(a):No i gdzie te urywające się telefony w sprawie małego sowizdrzała? Hę? :mad: Nie urywają się ?? Quote
agni Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Borówka16 napisał(a):Agni, czyli z bazarku udało się pokryć koszt hoteliku i lecznicy/sterylki, tak? W sumie przelałaś 380zł do Sylwii, tak? Zostało jeszcze coś z bazarku czekoladkowego? Sorry, że tak dopytuje, ale gubię się już w rozliczaniu kilku psiaków... z bazarku czekoladkowego w sumie sprzedałam 104 cegiełki po 3 zł = 312 zł, wpłat z nadwyżkami wyszło 324 zł ale w tym jest juz uwzględnione 30 zł za cegiełki które kupiła sama sylwiaso więc dlatego przelałam jej w sumie 294 zł bo te 30 zł to sobie sama z portfela dołożyła mam nadzieję, że teraz jest już wyjaśnione dobrze :) Quote
majqa Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 No jasny gwint... Piszę w imieniu Sylwii... Dziś, na szczęście nie szkodliwie, Muszka użarła Sylwię, gdy ta zdejmowała ją - Z OGRODZENIA!!! Na ogrodzeniu ugrzęzła jej nóżka ale OK, nic złego z nóżką się nie dzieje. Problem w tym, że... sprawa sypnęła się dalej, krecia robota Muszki się wydała, gdy Sylwia pogadała z sąsiadem. Otóż... Było już tak, że Muszka przesadziła ogrodzenie, "obtańczyła" sąsiada na rowerze i eskortowała go aż pod sklep, a że tam się nic interesującego nie działo pokornie wróciła do domu. Wniosek - Muszka musi znaleźć typowo domowy DS, który jej nie będzie puszczał bez nadzoru na tzw. dwó/ ogród, jak zwał tak zwał, bo Muszka spyla aż miło!!! :-( Sama Sylwia więc dostanie za swoje, bo musi od tej chwili, od chwili, gdy zorientowała się, że malizna nawiewa, dodatkowo mieć na nią oko. Quote
Marycha35 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 O jasna cholera! To sobie Muszka spacerki wymyśliła. To niech te tele się zaczną urywać.... Quote
mamanabank Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Wierzę, wierzę, wierzę w to, że Muszka długo nie posiedzi u Sylwii, to jest cudowny psiak, bardzo inteligentny i tak samo inteligentnego Pana potrzebuje, kurczę! Quote
agni Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 majqa napisał(a): Pan oddał CC do schronu, bo pies skroił komuś pupsko. Wiem, wiem... CC nijak nie przystaje do filigranowej Muszki co to znaczy CC :razz: bom nie kumata:oops: Quote
Romka Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 [quote name='majqa']No jasny gwint... Piszę w imieniu Sylwii... Dziś, na szczęście nie szkodliwie, Muszka użarła Sylwię, gdy ta zdejmowała ją - Z OGRODZENIA!!! Na ogrodzeniu ugrzęzła jej nóżka ale OK, nic złego z nóżką się nie dzieje. Problem w tym, że... sprawa sypnęła się dalej, krecia robota Muszki się wydała, gdy Sylwia pogadała z sąsiadem. Otóż... Było już tak, że Muszka przesadziła ogrodzenie, "obtańczyła" sąsiada na rowerze i eskortowała go aż pod sklep, a że tam się nic interesującego nie działo pokornie wróciła do domu. Wniosek - Muszka musi znaleźć typowo domowy DS, który jej nie będzie puszczał bez nadzoru na tzw. dwó/ ogród, jak zwał tak zwał, bo Muszka spyla aż miło!!! :-( Sama Sylwia więc dostanie za swoje, bo musi od tej chwili, od chwili, gdy zorientowała się, że malizna nawiewa, dodatkowo mieć na nią oko. No,to super...mądra bestia...ale ja tez wierzę ,ze znajdzie dom... Quote
marra Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Cioteczki przepraszam że przeszkadzam ale chciałam Was zaprosić na bazarek dla Asty z łańcucha:( , coś dla psiarzy i kociarzy :) http://www.dogomania.pl/threads/202915-gt-gt-Różności-dla-Psiarzy-i-Kociarzy..-na-Szara-Przystań-do-24.03 Quote
majqa Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 [quote name='furciaczek']Kiedy ten facet oddal tego CCta do schroniska? Czy pies przypadkiem nie byl pregowany? Umknęło pytanie Furciaczek zatem je przypomnę. Anitko, znasz odpowiedź? Quote
Recommended Posts