Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 670
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Borówka16 napisał(a):
Agni, czyli z bazarku udało się pokryć koszt hoteliku i lecznicy/sterylki, tak?
W sumie przelałaś 380zł do Sylwii, tak? Zostało jeszcze coś z bazarku czekoladkowego?
Sorry, że tak dopytuje, ale gubię się już w rozliczaniu kilku psiaków...

z bazarku czekoladkowego w sumie sprzedałam 104 cegiełki po 3 zł = 312 zł, wpłat z nadwyżkami wyszło 324 zł ale w tym jest juz uwzględnione 30 zł za cegiełki które kupiła sama sylwiaso więc dlatego przelałam jej w sumie 294 zł bo te 30 zł to sobie sama z portfela dołożyła

mam nadzieję, że teraz jest już wyjaśnione dobrze :)

Posted

No jasny gwint...

Piszę w imieniu Sylwii...

Dziś, na szczęście nie szkodliwie, Muszka użarła Sylwię, gdy ta zdejmowała ją - Z OGRODZENIA!!! Na ogrodzeniu ugrzęzła jej nóżka ale OK, nic złego z nóżką się nie dzieje. Problem w tym, że... sprawa sypnęła się dalej, krecia robota Muszki się wydała, gdy Sylwia pogadała z sąsiadem. Otóż... Było już tak, że Muszka przesadziła ogrodzenie, "obtańczyła" sąsiada na rowerze i eskortowała go aż pod sklep, a że tam się nic interesującego nie działo pokornie wróciła do domu.

Wniosek - Muszka musi znaleźć typowo domowy DS, który jej nie będzie puszczał bez nadzoru na tzw. dwó/ ogród, jak zwał tak zwał, bo Muszka spyla aż miło!!! :-(
Sama Sylwia więc dostanie za swoje, bo musi od tej chwili, od chwili, gdy zorientowała się, że malizna nawiewa, dodatkowo mieć na nią oko.

Posted

majqa napisał(a):

Pan oddał CC do schronu, bo pies skroił komuś pupsko. Wiem, wiem... CC nijak nie przystaje do filigranowej Muszki

co to znaczy CC :razz: bom nie kumata:oops:

Posted

[quote name='majqa']No jasny gwint...

Piszę w imieniu Sylwii...

Dziś, na szczęście nie szkodliwie, Muszka użarła Sylwię, gdy ta zdejmowała ją - Z OGRODZENIA!!! Na ogrodzeniu ugrzęzła jej nóżka ale OK, nic złego z nóżką się nie dzieje. Problem w tym, że... sprawa sypnęła się dalej, krecia robota Muszki się wydała, gdy Sylwia pogadała z sąsiadem. Otóż... Było już tak, że Muszka przesadziła ogrodzenie, "obtańczyła" sąsiada na rowerze i eskortowała go aż pod sklep, a że tam się nic interesującego nie działo pokornie wróciła do domu.

Wniosek - Muszka musi znaleźć typowo domowy DS, który jej nie będzie puszczał bez nadzoru na tzw. dwó/ ogród, jak zwał tak zwał, bo Muszka spyla aż miło!!! :-(
Sama Sylwia więc dostanie za swoje, bo musi od tej chwili, od chwili, gdy zorientowała się, że malizna nawiewa, dodatkowo mieć na nią oko.

No,to super...mądra bestia...ale ja tez wierzę ,ze znajdzie dom...

Posted

[quote name='furciaczek']Kiedy ten facet oddal tego CCta do schroniska? Czy pies przypadkiem nie byl pregowany?
Umknęło pytanie Furciaczek zatem je przypomnę. Anitko, znasz odpowiedź?