Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 670
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki w czwartek idę z Muszką na zdjęcie szwów muszę zapłacić 60zł za szpitalik i 50zł dopłata do sterylki resztę pieniążków załatwia Romka z Fundacją!!!!Dzięki Romciu!

Posted

sylwiaso napisał(a):
Tak agni masz racje fajne są te łapki i milusinska jest dla nas w domu i z Amelcią super!troszkę brudzi w domu,ale damy radę!Ale na podwórko nikt nie wejdzie ugryzie w nogę!

OOOO...Czekoladka jest slodka i gorzka czasem...:evil_lol:

Posted

Kochani :mdrmed: bazarek cegiełkowy zakończyłam z wynikiem deklarowanych funduszy 297 zł czyli 99 cegiełek sprzedanych :multi: będzie więcej pieniążków bo mam kilka wpłat z nadwyżką :grins: wpłyną wszystkie wpłaty to się rozliczymy a na razie to zmykam pod kołderkę bo mnie jakieś cholerstwo dopadło :shake: gorączkę mam :angryy: a w gardle i klatce chyba żyletki :razz: do doopy się czuję

Posted

Czyli w sumie Muszka ma 300zł długu za mies. hotelikowania + 110zł za sterylkę i pobyt w lecznicy. Od razu bardzo dziękujemy Fundacji, która pokryła prawie cały koszt zabiegu :)
Agni, i Tobie kochana wielkie dzięki za bazarek, bo pokaźna sumka z niego :loveu:
I duuuuuużo zdrówka życzę :)
No i oczywiście Sylwusi dziękujemy za opiekę nad Muszką :loveu: :)
Oraz wszystkim udzielającym się na wątku ;)
Z mojego bazarku póki co jest 356zł, ale jeszcze nie wszyscy wpłacili i bazarek nadal trwa.

Posted

sylwiaso napisał(a):
Boróweczko nie 300zł tylko mniej bo my z Muszką kupiłyśmy u agni 10 smacznych czekoladek!!!

no właśnie i mam pytanie czy mam czekać na Twoja wpłatę czy po prostu zaznaczę że wpłaciłaś żeby bez sensu pieniądze po sieci nie łaziły a Ty sobie z portfela uzupełnisz ????

Posted

sylwiaso napisał(a):
Dziewczyny to prześlijcie mi 110zł to zapłacę P.doktor 50zł dopłata do sterylki+60zł szpitalik!

Ponawiam prośbę i proszę o przesłanie do lecznicy lub Sylwii pieniędzy za sterylizację.Współpraca z lecznica jest bardzo dobra,nie chcemy niedomówień...TO JEST BARDZO WAŻNE!Prosimy szybko o wpłatę...pomagamy Sylwii i nie chcemy(także jak sądzę Sylwia) być postrzegane przez lecznicę jako osoby niewiarygodne.Sylwia osobiście ma bardzo dobry kontakt z lecznicą i chcemy ,zeby tak zostało...

Posted

ja czekam jeszcze na dwie wpłaty z bazarku ale mogę przelać pieniążki które juz mam czyi 270 zł - przelać na konto Borówki czy odrazu do sylwiaso?

Posted

sylwiaso napisał(a):
Dziewczyny to prześlijcie mi 110zł to zapłacę P.doktor 50zł dopłata do sterylki+60zł szpitalik!

agni napisał(a):
ja czekam jeszcze na dwie wpłaty z bazarku ale mogę przelać pieniążki które juz mam czyi 270 zł - przelać na konto Borówki czy odrazu do sylwiaso?

No właśnie, bo ja nie mogę póki co ruszać kasy z mojego bazarku, bo on jeszcze niezakończony...
Sylwuś, jak wolisz-od razu do Ciebie ?