agni Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 od wczoraj do Muszki nikt nie looka a i na bazarku niechcą czekoladek jeść :(..... Quote
sylwiaso Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Cioteczki w czwartek idę z Muszką na zdjęcie szwów muszę zapłacić 60zł za szpitalik i 50zł dopłata do sterylki resztę pieniążków załatwia Romka z Fundacją!!!!Dzięki Romciu! Quote
sylwiaso Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Muszka jest z nami w domu o zdjęcia poproszę naszą niezawodną mamusienabank bo ja nie mogę przesłać coś mam z inter.! Quote
agni Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 jutro koniec bazarku czekoladowego dla Muszki ;) Quote
Andzike Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 O kurcze... wygląda tak niewinnie ... ;) Quote
agni Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 słodka i te jej łapki - jakby umaczane w mleku :evil_lol: Quote
sylwiaso Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Tak agni masz racje fajne są te łapki i milusinska jest dla nas w domu i z Amelcią super!troszkę brudzi w domu,ale damy radę!Ale na podwórko nikt nie wejdzie ugryzie w nogę! Quote
Mgielka Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 sylwiaso napisał(a):Tak agni masz racje fajne są te łapki i milusinska jest dla nas w domu i z Amelcią super!troszkę brudzi w domu,ale damy radę!Ale na podwórko nikt nie wejdzie ugryzie w nogę! OOOO...Czekoladka jest slodka i gorzka czasem...:evil_lol: Quote
sylwiaso Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Muszko fruń z samego rana na pierwszą! Quote
agni Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Kochani :mdrmed: bazarek cegiełkowy zakończyłam z wynikiem deklarowanych funduszy 297 zł czyli 99 cegiełek sprzedanych :multi: będzie więcej pieniążków bo mam kilka wpłat z nadwyżką :grins: wpłyną wszystkie wpłaty to się rozliczymy a na razie to zmykam pod kołderkę bo mnie jakieś cholerstwo dopadło :shake: gorączkę mam :angryy: a w gardle i klatce chyba żyletki :razz: do doopy się czuję Quote
Borówka16 Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Czyli w sumie Muszka ma 300zł długu za mies. hotelikowania + 110zł za sterylkę i pobyt w lecznicy. Od razu bardzo dziękujemy Fundacji, która pokryła prawie cały koszt zabiegu :) Agni, i Tobie kochana wielkie dzięki za bazarek, bo pokaźna sumka z niego :loveu: I duuuuuużo zdrówka życzę :) No i oczywiście Sylwusi dziękujemy za opiekę nad Muszką :loveu: :) Oraz wszystkim udzielającym się na wątku ;) Z mojego bazarku póki co jest 356zł, ale jeszcze nie wszyscy wpłacili i bazarek nadal trwa. Quote
Mgielka Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Kurcze strasznie duzo chce ten hotelik za taka mala sunie...???? Quote
mamanabank Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Mgielko znajdź dla niej bezpłatny dom tymczasowy, będzie taniej :-) Wszyscy sobie i Muszce tego życzą, łącznie z hotelikiem, z tego co czytam :-) Quote
sylwiaso Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Boróweczko nie 300zł tylko mniej bo my z Muszką kupiłyśmy u agni 10 smacznych czekoladek!!! Quote
agni Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 sylwiaso napisał(a):Boróweczko nie 300zł tylko mniej bo my z Muszką kupiłyśmy u agni 10 smacznych czekoladek!!! no właśnie i mam pytanie czy mam czekać na Twoja wpłatę czy po prostu zaznaczę że wpłaciłaś żeby bez sensu pieniądze po sieci nie łaziły a Ty sobie z portfela uzupełnisz ???? Quote
sylwiaso Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Tak agni wyslijcie mi 270zł i jeszcze 110zł dla p.doktor Dzięki!i serdecznie Dziękuję za pomoc mamienabank za załatwienie dofinansowania sterylki! Quote
sylwiaso Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Dziewczyny to prześlijcie mi 110zł to zapłacę P.doktor 50zł dopłata do sterylki+60zł szpitalik! Quote
Romka Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 sylwiaso napisał(a):Dziewczyny to prześlijcie mi 110zł to zapłacę P.doktor 50zł dopłata do sterylki+60zł szpitalik! Ponawiam prośbę i proszę o przesłanie do lecznicy lub Sylwii pieniędzy za sterylizację.Współpraca z lecznica jest bardzo dobra,nie chcemy niedomówień...TO JEST BARDZO WAŻNE!Prosimy szybko o wpłatę...pomagamy Sylwii i nie chcemy(także jak sądzę Sylwia) być postrzegane przez lecznicę jako osoby niewiarygodne.Sylwia osobiście ma bardzo dobry kontakt z lecznicą i chcemy ,zeby tak zostało... Quote
agni Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 ja czekam jeszcze na dwie wpłaty z bazarku ale mogę przelać pieniążki które juz mam czyi 270 zł - przelać na konto Borówki czy odrazu do sylwiaso? Quote
Borówka16 Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 sylwiaso napisał(a):Dziewczyny to prześlijcie mi 110zł to zapłacę P.doktor 50zł dopłata do sterylki+60zł szpitalik! agni napisał(a):ja czekam jeszcze na dwie wpłaty z bazarku ale mogę przelać pieniążki które juz mam czyi 270 zł - przelać na konto Borówki czy odrazu do sylwiaso? No właśnie, bo ja nie mogę póki co ruszać kasy z mojego bazarku, bo on jeszcze niezakończony... Sylwuś, jak wolisz-od razu do Ciebie ? Quote
Recommended Posts