Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 670
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Muszka została wczoraj (na moich oczach! Ale była jazda!) zaszczepiona przeciwko wściekliźnie. 20zł zapłaciła Skarpeta Łowicka.
Byłam wczoraj u Muszki, darła się na mnie ale tylko chwilę, bo dałam jej smakołyki, potem, gdy próbowała, mówiłam odejdź i leciała dziamać na panią wet. :-D

Posted

[quote name='sylwiaso']Żabol ja dostałam od Borówki 74zł na wcześniejszej stronie jest wszystko wpisane od kogo te pieniążki są!
Ile zostało jeszcze realnego długu wobec Ciebie Sylwio? (Mam tu na myśli należność za czas, gdy Muszka była u Ciebie hotelowana nim... stała się Twoim darmowym tymczasem.)
Jesteś w kontakcie z Borówką? A może zapytam inaczej, czy Borówka poczuwa się do dzwonienia do Ciebie i informowania, na jakim etapie jest odkręcanie długu?

Borówko,
Czy nie wypadałoby zmienić tytuł, bo obecny nie oddaje prawdziwości sytuacji (zmiana na apel o pomoc w uregulowaniu należności)?
Muszka jest już na BDT w dotychczasowym hoteliku za to została kasa do uregulowania.

Posted

sylwiaso napisał(a):
Cenię pokorę i honor!!!!

Rozumiem ale trzeba zarówno to pierwsze jak i drugie mieć lub każde z nich w sobie odnaleźć, względnie wypracować.

Posted

Dług Muszki w hoteliku:2-mce x300zł (kupiłam na bazarku u agni dla Muszki czekoladki za 30zł)czyli kwota za hotelik za 2m-ce wynosi 570zł Borówka wpłaciła mi 124zł za I miesiąc i za II miesiąc 74zł=198zł czyli 570zł-198zł=Dług 372zł!!!!

Posted

Marycha35 napisał(a):
Porządek musi być, jak mawiał jeden nasz okupant! Dług musi być uregulowany. Zdaje się taki film był....;) DŁUG

... i zdaje się na to były zbierane pieniądze na bazarku ogłoszeniowym, który od prawie 2 miesięcy jest nie rozliczony a ogłoszenia nadal wiszą niezrobione.
Gdzie jest MOD ja się pytam!?

Posted

[quote name='sylwiaso'](...) Dług 372zł!!!!
Jak w cytacie, a ku pamięci.

[quote name='Agucha']... i zdaje się na to były zbierane pieniądze na bazarku ogłoszeniowym, który od prawie 2 miesięcy jest nie rozliczony a ogłoszenia nadal wiszą niezrobione.
Gdzie jest MOD ja się pytam!?
Mam nadzieję, że pojawi się tak szybko jak to możliwe.

Posted

[quote name='sylwiaso']Cioteczki wierzę w DOBRO! (...)
Słuszne to i zbawienne ale zaprawdę powiadam Ci nie zostawiaj tak tej sprawy, bo...

A teraz na poważnie, bo...
...z racji Twojej ufności i tejże wiary mogą Ci stanąć na drodze kolejne Borówki16 Prim. Czemu? Ano temu, że zobaczą, że nie walczysz o swoje, że można Cię wodzić za nos, wtrynić Ci psa, nie wywiązywać się z zobowiązań, nie interesować się powierzonym Ci psem, nie odbierać od Ciebie tel. i, że Ty tego psa i tak przetrzymasz za darmo i do oporu, bo masz dobre serce, bo nie potrafisz inaczej (a wystarczyłoby odstawić go pod drzwi osoby, która Cię nim uraczyła).

Że masz dobre, to kto jak kto ale ja wiem ale wiem też, że na nim popłyniesz.
Piszesz, że nie cierpisz draństwa i oszukaństwa. Chyba nikt nie cierpi, tym bardziej Sylwio na to, co się stało nie wolno Ci machnąć ręką.

I jeszcze jedno. Nikomu się nie przelewa, Tobie na pewno nie...
Właśnie dlatego i... nie tylko dlatego jest mi cholernie przykro, że coś takiego spotkało właśnie Ciebie. :-(

Nie poddawaj się Dziewczyno :loveu:, robisz kawał cudnej roboty. Za to co robisz ponad normę, a do czego się nie zobowiązywałaś a propos hotelikowanych psów i o czym na wątkach nie piszesz, jestem Ci niezmiernie wdzięczna. To też jeden z dowodów na Twoje niesamowite serce.

Posted

Nic nie odpowiem na te słowa Majci,bo mi przykro,nie wiem co napisać!tylko proszę Borówko wobec dogomanii wspaniałych cioteczek,które walczą o każdego psiaka w potrzebie.Do CHOLERY jak ja w tej sytuacji wyglądam!!!!!za te pieniążki mogłabym kupić moim psiakom lepszą karmę,albo pomóc innemu psiakowi w potrzebie,tak jak pisze Majcia zna mój hotelik i nas nie jesteśmy pasożytami daliśmy psiakom swoje serce to wszystko co mamy i jeszcze nas ktoś chce oszukać mojemu mężowi też jest przykro bo kocha tak jak ja nasze ćwoczki!!!