Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak :) Tunia mieszka na nowym dworze :) Mamy tu jakiś znajomych???? kurcze nie wiem mam zablokowane załączniki :( a tak chciałabym wam pokazać fotki Tungusi.... :( Wypróbujemy te wkłady, tylko zołza upatrzyła sobie to miejsce gdzie ma legowisko na siusianie... to jest najgorsze a nie mam gdzie jej przemeldować bo leżycho jak dla trzech Tung :P

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Basia1244']Nikaragua - jesteś zatrudniona! jutro Karola robi nowe fotki Puśce, a ty z tymi fotkami allegro :D - praca społeczna, nieodpłatna :D[/QUOTE]
Tak, tak Nika - wiem coś o tym ;)

Posted

[quote name='Tunga']tak :) Tunia mieszka na nowym dworze :) Mamy tu jakiś znajomych???? kurcze nie wiem mam zablokowane załączniki :( a tak chciałabym wam pokazać fotki Tungusi.... :( Wypróbujemy te wkłady, tylko zołza upatrzyła sobie to miejsce gdzie ma legowisko na siusianie... to jest najgorsze a nie mam gdzie jej przemeldować bo leżycho jak dla trzech Tung :P[/QUOTE]

To pewnie gdzieś się miniemy ;) Bo my też z Nowego Dworu :)

Posted

No proszę :) Pewnie tak :)
Tunga dzisiaj przespała noc na dole sama (nie potrzebowała naszego towarzystwa), siusiu i kupke zrobiła dzisiaj dwa razy, wszystko na dworze :D w domku nawet nie popuściła :) Zostawiliśmy ją samą na 20 minut, w końcu od 20 wracam do pracy powoli musi się dziewczyna przyzwyczajać i luzik- drzemała na kanapie :) Zaczyna już pewniej wychodzić na dwór i czai temat kupkania i siusiania :D

Posted

Tunga na swoim legowisku (znowu zresztą zasikanym :/) i swoimi zabaweczkami :) Nieźle już zaczyna dziewczynka bzikować !!! hehe czuje się już mega pewnie u siebie w domku :) Mam pytanie- wiadomo jak się miewa Mela? Siostra Tungi??

To Sonieczka, nasza ukochana sunia... Była z nami cudowne 11 lat...

Posted

Mela wraca z adopcji:( Rodzina się namysliła i stwierdzili ze będzie za duża jak urośnie:( szukamy jej DT na cioto:(:(:(
Przepraszam ze ja z doskoku na dogo ale mam kłopot za kłopotem:( Musze coś zadziałać:(

Posted

[quote name='Tunga']
Tunga na swoim legowisku (znowu zresztą zasikanym :/) i swoimi zabaweczkami :) Nieźle już zaczyna dziewczynka bzikować !!! hehe czuje się już mega pewnie u siebie w domku :) Mam pytanie- wiadomo jak się miewa Mela? Siostra Tungi??

To Sonieczka, nasza ukochana sunia... Była z nami cudowne 11 lat...
dech zapiera jaka Ona szczęsliwa:)
Przykro mi z powodu Sonieczki

• . Przy was to były jej szczęsliwe lata zapewne.

• Posted

Nie no coś mnie trafi.. jak to Melunia wraca?? Jak można tak piesiowi w głowie mieszać... Biedna ona.. Szkoda że nie mamy większego domu... :( Teraz będę cały czas o niej myśleć...
    Dałam info na facebooku na swoim profilu, może ktoś się zgłosi... jak jeszcze możemy pomóc???

Posted

[quote name='Tunga']Nie no coś mnie trafi.. jak to Melunia wraca?? Jak można tak piesiowi w głowie mieszać... Biedna ona.. Szkoda że nie mamy większego domu... :( Teraz będę cały czas o niej myśleć...
    Dałam info na facebooku na swoim profilu, może ktoś się zgłosi... jak jeszcze możemy pomóc???[/QUOTE]
    Wraca:( Wiem tylko tyle, ze wet powiedział ze urośnie duża... Dom jej nie chce:( Nie wiem ile ma czasu, bo dostałam tylko telefon od xmartix i strasznie się martwię by czasem "przypadkiem nie uciekła"...:(

Posted

[quote name='Edi100']Wraca:( Wiem tylko tyle, ze wet powiedział ze urośnie duża... Dom jej nie chce:( Nie wiem ile ma czasu, bo dostałam tylko telefon od xmartix i strasznie się martwię by czasem "przypadkiem nie uciekła"...:([/QUOTE]
    Jezu... :(
    Ponawiam już jej ogłoszenia na szerloku i gumtree.
    Myslisz, że "przypadkiem może uciec"?... :(
    A ci ludzie to nie wiedzieli, że ona duża będzie? Przeciez to widać jak byk, że spora jak na 3 m-czne szczenię...
    Ludzie, ale biedna Melunia :( I gdzie ją teraz dać?

Posted

[quote name='olivetshka']Jezu... :(
    Ponawiam już jej ogłoszenia na szerloku i gumtree.
    Myslisz, że "przypadkiem może uciec"?... :(
    A ci ludzie to nie wiedzieli, że ona duża będzie? Przeciez to widać jak byk, że spora jak na 3 m-czne szczenię...
    Ludzie, ale biedna Melunia :( I gdzie ją teraz dać?[/QUOTE]
    Uff jest bezpieczna. Dostałam pw:) Szukamy superkowego Domu, takiego co pokocha dziewczynkę!

Posted

Mela już u mnie. Pani była dziś u weta i lekarz powiedział że sunia będzie duża. A Pani mieszka na 4 pietrze i my myśli o przyszłości, że stawy na starość, że a nuż będzie trzeba nosić i że ona nie da rady dużego psa. Myślę że mądrze postąpiła. W sumie cały czas była mowa że będą średnie i syn tym się kierował wybierając psa dla niej.

Posted

[quote name='LILUtosi']Mela już u mnie. Pani była dziś u weta i lekarz powiedział że sunia będzie duża. A Pani mieszka na 4 pietrze i my myśli o przyszłości, że stawy na starość, że a nuż będzie trzeba nosić i że ona nie da rady dużego psa. Myślę że mądrze postąpiła. W sumie cały czas była mowa że będą średnie i syn tym się kierował wybierając psa dla niej.[/QUOTE]
    Myslałam o Tobie, LILU...
    Dobrze, że Melunia znów u Ciebie. Porobimy nowe ogłoszenia i może szybciutko coś się znajdzie.
    Szerloki już od nowa wystawione.

Posted

Zupełnie już się pogubiłam - to Mela nie pojechała jednak do Pana Wojtka, do oławskiego schroniska??? Xmatrix dzwoniła do mnie, a ja rozmawiałam z Panem Wojtkiem i on zgodził się przyjąć sunię. Ale coś mnie chyba ominęło... Hm... Z dobrych wieści - dzwonił do Pana Wojtka nowy dom Dory - wszystko jest w porządku, Państwo są bardzo z Dorci zadowoleni :) Raz im tylko uciekła - wskoczyła na ławkę obok płotu i przeskoczyła przez ogrodzenie, ale wróciła :) Państwo usunęli ławkę, by dziewczynka się kolejny raz na skok nie skusiła. Ponadto - wczoraj byli w schronisku z Dorcią po jej książeczkę i jej Pan mówił, że Dorcia w łóżku z nim śpi :)

Posted

Państwo przywieźli do mnie. Podziękuj Panu Wojtkowi. Ja stwierdziłam że nie ma co małej w głowie mieszać znowu z nowym miejscem. A Marta mówiła że tam jest też tylko na krótki czas i że jak nie znajdzie domku miałaby wrócić do mnie. Szkoda mi się jej zrobiło. Czy ktoś mógłby ufundować małej szczepienia. Ona nie była ani razu szczepiona, bo nie ma pieniędzy. A w takim miejscu jak moje szczeniak nie szczepiony to może być bomba zapalna.