monika083 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 dziewczyny, dt juz sa dla szczeniorkow ? Quote
Edi100 Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 [quote name='BeaBono']Dostałam pw od Pauliken w sprawie dt dla szczeniaków. Przykro mi, ale na razie nie możemy pomóc. Mamy teraz 5 malców. Jedno nasze maleństwo poważnie zachorowało - Kokunia ma obrzęk krtani, zawalone oskrzela, trudności z oddychaniem...:-([/QUOTE] Ojej:( Niech zdrowieje maleństwo! Quote
Edi100 Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 [quote name='monika083']dziewczyny, dt juz sa dla szczeniorkow ?[/QUOTE] Są, tak są. Dziś do nich trafią. Quote
Isadora7 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Edi padłam w nocy będzie dzisiaj banerek Quote
xmartix Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Selengo, bardzo ale to bardzo potrzebny nam jest jakiś profesjonalny szablon w html, wrzucę to w nasze allegro :modla::modla: :loveu: Mamy faktury za: - usługa weterynaryjna Żmigród 151,20 - transport 50,00 a wpływy to: Paweł W. z Wrocławia 50,00 Karolina M. z Bielawy 50,00 Anula 200,00 bardzo dziękujemy!!! :loveu::loveu::loveu: przypominam o wpisywaniu w tytule "na żmigrodzkie psy", to jest konieczne!!! Quote
Edi100 Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 [quote name='Isadora7']Edi padłam w nocy będzie dzisiaj banerek[/QUOTE] Bardzo dziekuję. Quote
Edi100 Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 Wczoraj w rozmowie tel, z naszą wet usłyszałam że dr rozmawiała ze swoim teściem i on mówi, że kiedyś, przed laty baba uratowała wiele psów. Ze gmina się nia wyręczała. Może kiedyś była inna, teraz fakt jest faktem. Najlepiej , jak zostanie umieszczona w jakimś ośrodku Quote
Javena Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 TO,TYLKO ZAPROSZENIE. [url]http://www.dogomania.pl/threads/201185-2-br%C4%85zowe-sukieneczki-na-DT-u-BUDRYSEK-do-07.02.11-godz.22.00[/url] Quote
malagos Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Jsk oglądam te filmy z interwencji, to upiorne wrazenie robią te ozdóbki na gałęziach i na krzakach...Jakiś senny koszmar....... Quote
olivetshka Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Edi, czy z tym Asterkowym pępkiem mam podejść do weta? I w ogóle to jak to finansowo ogarnąć wszystko, bo nie mam pojęcia :( Kupię maluchowi dziś trochę suchego, by p. Magda nie musiała na razie dokładać ze swoich. Co one jedzą? Suche lubią, czy tylko gotowane na razie dawać? Quote
olivetshka Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='Edi100']Wczoraj w rozmowie tel, z naszą wet usłyszałam że dr rozmawiała ze swoim teściem i on mówi, że kiedyś, przed laty baba uratowała wiele psów. Ze gmina się nia wyręczała. Może kiedyś była inna, teraz fakt jest faktem. Najlepiej , jak zostanie umieszczona w jakimś ośrodku[/QUOTE] Bilans się więc wyrównał - przed laty ratowała, teraz mordowała... :( Quote
olivetshka Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='Edi100']Z tym pępkiem, to ponoć czasem tak jest.Ja się z tym nie spotkałam. Do tej pory jadły tylko suche i raz gotowane, jak im Damian na działkę zanosił. Dziś pod wieczór moja KropkaKropka zrobi bazarek, będziemy zbierać i na jadło dla maluszków i zwrócimy.[/QUOTE] Edi, na razie się nie martwię, bo kasa jakaś się znajdzie. Będziemy z koleżanką wspierać p. Magdę - zresztą ustalimy z nią tę kwestię też. Chociaż tak możemy pomóc. Mam tylko nadzieję, że ta kulka na pępku to nic groźnego. A maluchy były u weta, prawda? Miały odrobaczanie i szczepienia? Macie tez chyba dla nich książeczki, tak? Quote
Edi100 Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 [quote name='olivetshka']Edi, czy z tym Asterkowym pępkiem mam podejść do weta? I w ogóle to jak to finansowo ogarnąć wszystko, bo nie mam pojęcia :( Kupię maluchowi dziś trochę suchego, by p. Magda nie musiała na razie dokładać ze swoich. Co one jedzą? Suche lubią, czy tylko gotowane na razie dawać?[/QUOTE] Z tym pępkiem, to ponoć czasem tak jest.Ja się z tym nie spotkałam. Do tej pory jadły tylko suche i raz gotowane, jak im Damian na działkę zanosił. Dziś pod wieczór moja KropkaKropka zrobi bazarek, będziemy zbierać i na jadło dla maluszków i zwrócimy. Quote
zmierzchnica Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Cioteczki, wielki szacunek! Jak zobaczyłam na wątku brzeskiego schroniska informację o tym, to po prostu mi się wyć chciało... Mój Boże, tyle czasu, przecież od baby jest moja Chibi :-(:-( Tak mi żal tych psów, które tam padły... Dziękuję Wam, że w końcu ukróciłyście ten proceder. Pomogę jak tylko będę mogła - teraz sama mam dwa szczyle na DT i dzisiaj idę łapać trzeciego... Trzymajcie się ciepło! Quote
olivetshka Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='Edi100']Z tym pępkiem, to ponoć czasem tak jest.Ja się z tym nie spotkałam. Do tej pory jadły tylko suche i raz gotowane, jak im Damian na działkę zanosił. Dziś pod wieczór moja KropkaKropka zrobi bazarek, będziemy zbierać i na jadło dla maluszków i zwrócimy.[/QUOTE] Edi, na razie się nie martwię, bo kasa jakaś się znajdzie. Będziemy z koleżanką wspierać p. Magdę - zresztą ustalimy z nią tę kwestię też. Chociaż tak możemy pomóc. Mam tylko nadzieję, że ta kulka na pępku to nic groźnego. A maluchy były u weta, prawda? Miały odrobaczanie i szczepienia? Macie tez chyba dla nich książeczki, tak? Jaką suchą karmę mu kupić? Quote
Edi100 Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 [quote name='zmierzchnica']Cioteczki, wielki szacunek! Jak zobaczyłam na wątku brzeskiego schroniska informację o tym, to po prostu mi się wyć chciało... Mój Boże, tyle czasu, przecież od baby jest moja Chibi :-(:-( Tak mi żal tych psów, które tam padły... Dziękuję Wam, że w końcu ukróciłyście ten proceder. Pomogę jak tylko będę mogła - teraz sama mam dwa szczyle na DT i dzisiaj idę łapać trzeciego... Trzymajcie się ciepło![/QUOTE] Która jest u Ciebie? Wstaw fotkę może poznam. Quote
Edi100 Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 Co do suchej karmy, Kochani poradźcie bo w tej materii to zielona jestem:( Quote
Edi100 Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 [quote name='olivetshka']Edi, na razie się nie martwię, bo kasa jakaś się znajdzie. Będziemy z koleżanką wspierać p. Magdę - zresztą ustalimy z nią tę kwestię też. Chociaż tak możemy pomóc. Mam tylko nadzieję, że ta kulka na pępku to nic groźnego. A maluchy były u weta, prawda? Miały odrobaczanie i szczepienia? Macie tez chyba dla nich książeczki, tak?[/QUOTE] Maluchy były u dr i z nimi fizycznie ok, zostały odrobaczone.Zaniedbane i wiadomo dzikie. Książeczki u dr, ale wezmę. Ze szczepieniami trzeba poczekać niestety Quote
zmierzchnica Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='Edi100']Która jest u Ciebie? Wstaw fotkę może poznam.[/QUOTE] Wygląda tak: [IMG]http://dl.dropbox.com/u/9186601/PICT2066.JPG[/IMG] A jak była szczylem wyglądała tak: [IMG]http://img292.imageshack.us/img292/9828/s6002312dx0.jpg[/IMG] Nazywała się Laura i była z bratem Filonem na DT. Niestety, kupa pracy przed tym, kto weźmie dzikuska, sporo trzeba się namęczyć, żeby takie szczylki oswoić - ale warto. Quote
Edi100 Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 [quote name='zmierzchnica']Wygląda tak: [IMG]http://dl.dropbox.com/u/9186601/PICT2066.JPG[/IMG] A jak była szczylem wyglądała tak: [IMG]http://img292.imageshack.us/img292/9828/s6002312dx0.jpg[/IMG] Nazywała się Laura i była z bratem Filonem na DT. Niestety, kupa pracy przed tym, kto weźmie dzikuska, sporo trzeba się namęczyć, żeby takie szczylki oswoić - ale warto.[/QUOTE] Tak pamiętam, były u BIANKA 1 na dt i faktycznie wszystkiego się bały.One sikały ze strachu, jak się brało je na ręce:( One były starsze niż te kluski, te mają między 8-9 tygodni. Szybciej się oswoją z człowiekiem. Lusia, która od niedzieli jest w domu już jest kontaktowa:) Tak bardzo mi zależało też, by znaleźć dt gdzie będzie kontakt z człowiekiem, bo w DTA w kojcu samiuśkie były:( Jak miło ją widzieć!!!!:) Quote
xmartix Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Oli, one było odrobaczone, powtórzyć trzeba za 1,5 tygodnia, książeczek nie ma, dziewczyny podejdźcie do weta, i jak coś to rachunki na TOZ, dane na stronie, koniecznie musi być wpisane Oddział we Wrocławiu Quote
Edi100 Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 Mama mi na gg napisała, że rano było 4 koopy;) normalne.Apetyt mają i wodę też chętnie piją. Chodzą po pokoju ciekawskie,poczęstowały się ziemią z kwiatka. teraz pojadły i spią. Mama mówi, ze kiedy każde im iśc na miejsce, grzecznie idą na swoje legowisko:) Quote
zmierzchnica Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='Edi100']Tak pamiętam, były u BIANKA 1 na dt i faktycznie wszystkiego się bały.One sikały ze strachu, jak się brało je na ręce:( One były starsze niż te kluski, te mają między 8-9 tygodni. Szybciej się oswoją z człowiekiem. Lusia, która od niedzieli jest w domu już jest kontaktowa:) Tak bardzo mi zależało też, by znaleźć dt gdzie będzie kontakt z człowiekiem, bo w DTA w kojcu samiuśkie były:( Jak miło ją widzieć!!!!:)[/QUOTE] Moje tymczasowe kluchy gryzą jak się je bierze na ręce ;) Też dzikusy.. Faktycznie, te wasze młodziutkie są, oby szybko ds znalazły. Trzymam kciuki za dobre domki! Quote
Selenga Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='xmartix']Selengo, bardzo ale to bardzo potrzebny nam jest jakiś profesjonalny szablon w html, wrzucę to w nasze allegro :modla::modla: :loveu: [/QUOTE] OK, sie zrobi Jeśli chcesz, to mogę przygotować wogóle całą aukcję i podeślę ci gotowy kod html do wstawienia. Podaj mi może nazwę użytkownika z allegro pod jakim występujecie Quote
Edi100 Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 [quote name='Nikaragua']Odświeżone allegro: [url]http://allegro.pl/piekne-szczeniaki-szukaja-kochajacego-czlowieka-i1442840524.html[/url][/QUOTE] Bardzo dziękujemy!:) Quote
Recommended Posts