Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ogłosiłam Parysa znowu, z poprzednich ogłoszeń nie było żadnego odzewu niestety :(
Parys się drapie, więc jeszcze przed Świętami robimy testy i leczymy znowu, aby się nie męczył.
Bardzo, bardzo potrzebny mu DT.

Posted

Potrzebne tez wsparcie finansowe!

dziś wieczorem ułożę list z prośbą o sponsoring, albo choć przekazanie gadżetów reklamowych na aukcje charytatywną, powysyłam do firm

Posted

Dzięki dziewczyny za pamięć i pomoc. Diuna, widziałam właśnie że dzwoniłaś. Byłam z psami i nie wzięłam tel. Jutro już do Ciebie oddzwonię.

Posted

Parysek niestety ma wstrzymane wykonanie testów, bo zdrowie tak się posypało, że pani doktor musiała je przełożyć. Widać na fotkach, że niunio wyłysiał. Niestety dostal steryd bo okrutnie się drapał.
Ogłaszamy Gizmolca cały czas. Dostaliśmy 2 maile z zapytaniem o niego, niestety póki co obie osoby milczą.
Gizmolec ma DT do k. kwietnia. W maju pewnie wróci do Wawy.

Kilka fotek Gizmolca z działkowych szaleństw.

Posted

kurcze biedaczysko. dodatkowo zmiana miejsca zamieszkania, smierc opiekuna na pewno tez maja swoj przyczynek w pogorszajacym sie zdrowiu:(

Posted

Uru napisał(a):
kurcze biedaczysko. dodatkowo zmiana miejsca zamieszkania, smierc opiekuna na pewno tez maja swoj przyczynek w pogorszajacym sie zdrowiu:(

To samo mówi pani doktor. Bardzo się martwię, że niunio wyląduje w hotelu bo jednak nie będzie miał tam 24h opieki. :(

Posted

Nie wiem jeszcze w którym będzie miejsce. Pewnie damy go do Asi bo tam będzie mieć najlepszą opiekę. Wtedy 600zł za miesiąc.
Póki co staramy się o DT.

Posted

Ogłosiłyśmy z Magdą Parysa dzisiaj, aby ogłoszenia były u góry. Mam nadzieję, że uda się uchronić pięknisia od hoteliku, bo szkoda go. Ogromnie mi żal, że bidok tyle razy zmienia miejsca. Wprawdzie charakter ma typowo szczenięcy i szybko się adaptuje w nowych warunkach, ale na chorobę mu to źle wpływa.

Posted

nie dość, że chorobę to jeszcze pecha ma.

Spróbujemy szybko sprzedać szkolenie z bazarku poza dogo, bo tu nie ma wzięcia, a kasa na cito potrzebna.

Myślę o nim cały czas

Posted

Ja też ciągle biję się z myślami o DT dla niego. U mnie w każdej chwili może być tak, że będzie musiał wrócić do hotelu. Może być wersja, że będę go mogła mieć kilka miesięcy, a może być że kilka dni. Szkoda mi go aby ryzykowac ciągłe przerzucanie z miejsca na miejsce. :(
Za dużo się u mnie dzieje z dnia na dzień i nie mogę nic zaplanować.

Posted

Parys vel Gizmo, 4 maja ma testy alergiczne. Jego stan zdrowotny dzięki kąpielom i maściom się poprawił na tyle, że pani doktor zdecydowała o testach.

Tak teraz niuniek wygląda.

Posted

Może ktoś da radę pomóc w odnowieniu ogłoszeń Gizmolca? Do 10 maja ma DT w Trójmieście. Najlepiej jakby przeprowadził się bezpośrednio do domu.

Posted

ok mam dziewczyne,ktora wrzuci ogloszenia. tylko tak: ten tekst do ostatnich ogloszen wydaje mi sie jednak dosc ciezki. moze by tak go skrucic i jakos zalagodzic? czy ma byc dokladnei ten sam?