Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ulaa']Jutro mam ostatnie zaliczenie, więc potem spokojnie zabiorę się za bazarki dla dziewczynek.
Czy dalej próbują przeskakiwać?[/QUOTE]

A egzaminy kiedy?:razz::eviltong:

Sunieczki prześliczne! Trzymam kciuki, żeby Ktoś się odezwał i podarował Im najwspanialsze domy na resztę życia!
Ale ogłoszeń dużo, więc mam nadzieję, że to szybko nastąpi!

Posted

Evelka :) egzaminy od 7... A ostatnie zaliczenie jednak jutro, dzisiaj totalnie mnie rozłożyło...
Pewna miła osóbka obiecała wpaść w odwiedziny do suniek, wyjść z nimi na spacerek, poprzytulać... One bardzo tego potrzebują, a wśród tylu psiaków nawet wielkie serce ciężko podzielić na równe kawałeczki...

Posted

[quote name='Ulaa']Evelka :) egzaminy od 7... A ostatnie zaliczenie jednak jutro, dzisiaj totalnie mnie rozłożyło...
Pewna miła osóbka obiecała wpaść w odwiedziny do suniek, wyjść z nimi na spacerek, poprzytulać... One bardzo tego potrzebują, a wśród tylu psiaków nawet wielkie serce ciężko podzielić na równe kawałeczki...[/QUOTE]

Zatem jutro będę trzymała kciuki:)
A przede wszystkim to życzę szybkiego powrotu do zdrowia!
W końcu musimy się umówić na spacer!:razz:

Bardzo się cieszę, że Ktoś odwiedzi suńki. Na pewno bardzo się ucieszą:)

Posted

Przełom nie zainteresował się.
Podobnie jak nie drukuje psów, które im nadsyłam.

Może Super Express, Fakt? Co o tym myślicie?
Może ktoś je wypatrzy a ich dzielność skłoni jakiegoś dobrego człowieka do adopcji? Zuzia/Nera z lisiej norki znalazła fajny domek z SE :)

Posted

Ulaa napisał(a):
Przełom nie zainteresował się.
Podobnie jak nie drukuje psów, które im nadsyłam.

Może Super Express, Fakt? Co o tym myślicie?
Może ktoś je wypatrzy a ich dzielność skłoni jakiegoś dobrego człowieka do adopcji? Zuzia/Nera z lisiej norki znalazła fajny domek z SE :)

Ja myślę, że warto spróbować każdej formy ogłoszenia!
W końcu to daje Dziewczynom szanse na własne domy! A i tak by się wszystko sprawdziło dokładnie w razie zainteresowania, więc moim zdaniem warto spróbować:)

Posted

A ja nie mogę wyrobić z bazarkiem.
Dopiero wczoraj udało mi się pożyczyć aparat, ale gdy wróciłam z egzaminu to było już ciemno. Rano nie mam czasu, a dzisiaj znowu egzamin:angryy:

Przynajmniej nie ma ryzyka, że dostaną cieczkę, ale sterylka powinna zwiększyć szanse na domek dla rudasek...

Posted

Udało się :)
Zarówno Przełom jak i Gazeta Krakowska wyraziły zainteresowanie sprawą sunieczek :)

Może jakiś domek się nimi zainteresuje:loveu:

Posted

obie babeczki czują się dobrze, są bardzo radosne
już się rozwydrzyły jak cała reszta bandy i uważają że moje przejście bez smaczków po schronisku jest wykroczeniem i drą na mnie jape - świniaki