hanek Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Olenka_f - dzięki za zdjęcia! Przydadzą się do ogłoszeń. Quote
olenka_f Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/porzucona-jak-mebel-ala-ogl3391993.html http://allegro.pl/porzucona-jak-mebel-madzia-i1429294047.html Quote
Ulaa Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Jutro mam ostatnie zaliczenie, więc potem spokojnie zabiorę się za bazarki dla dziewczynek. Czy dalej próbują przeskakiwać? Quote
Evelka Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='Ulaa']Jutro mam ostatnie zaliczenie, więc potem spokojnie zabiorę się za bazarki dla dziewczynek. Czy dalej próbują przeskakiwać?[/QUOTE] A egzaminy kiedy?:razz::eviltong: Sunieczki prześliczne! Trzymam kciuki, żeby Ktoś się odezwał i podarował Im najwspanialsze domy na resztę życia! Ale ogłoszeń dużo, więc mam nadzieję, że to szybko nastąpi! Quote
Ulaa Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Evelka :) egzaminy od 7... A ostatnie zaliczenie jednak jutro, dzisiaj totalnie mnie rozłożyło... Pewna miła osóbka obiecała wpaść w odwiedziny do suniek, wyjść z nimi na spacerek, poprzytulać... One bardzo tego potrzebują, a wśród tylu psiaków nawet wielkie serce ciężko podzielić na równe kawałeczki... Quote
Evelka Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='Ulaa']Evelka :) egzaminy od 7... A ostatnie zaliczenie jednak jutro, dzisiaj totalnie mnie rozłożyło... Pewna miła osóbka obiecała wpaść w odwiedziny do suniek, wyjść z nimi na spacerek, poprzytulać... One bardzo tego potrzebują, a wśród tylu psiaków nawet wielkie serce ciężko podzielić na równe kawałeczki...[/QUOTE] Zatem jutro będę trzymała kciuki:) A przede wszystkim to życzę szybkiego powrotu do zdrowia! W końcu musimy się umówić na spacer!:razz: Bardzo się cieszę, że Ktoś odwiedzi suńki. Na pewno bardzo się ucieszą:) Quote
hanek Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 Ja też się cieszę, że sunieczki będą miały odwiedziny i spacerek! Tego nigdy za wiele... Quote
olenka_f Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 nikogo u dziewczyn nie było babki są wesołe i chyba nas lubią :) Quote
KAWIS1526 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 juz niedługo przyjadę do suniek w odwiedziny ;) Quote
Ulaa Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='olenka_f']nikogo u dziewczyn nie było babki są wesołe i chyba nas lubią :)[/QUOTE] A jest ktoś, kto Was nie lubi? :) Quote
Ulaa Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Przełom nie zainteresował się. Podobnie jak nie drukuje psów, które im nadsyłam. Może Super Express, Fakt? Co o tym myślicie? Może ktoś je wypatrzy a ich dzielność skłoni jakiegoś dobrego człowieka do adopcji? Zuzia/Nera z lisiej norki znalazła fajny domek z SE :) Quote
Evelka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Ulaa napisał(a):Przełom nie zainteresował się. Podobnie jak nie drukuje psów, które im nadsyłam. Może Super Express, Fakt? Co o tym myślicie? Może ktoś je wypatrzy a ich dzielność skłoni jakiegoś dobrego człowieka do adopcji? Zuzia/Nera z lisiej norki znalazła fajny domek z SE :) Ja myślę, że warto spróbować każdej formy ogłoszenia! W końcu to daje Dziewczynom szanse na własne domy! A i tak by się wszystko sprawdziło dokładnie w razie zainteresowania, więc moim zdaniem warto spróbować:) Quote
hanek Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Jak na razie z ogłoszeń nikt się nie odezwał, co za los! Quote
Ulaa Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 A ja nie mogę wyrobić z bazarkiem. Dopiero wczoraj udało mi się pożyczyć aparat, ale gdy wróciłam z egzaminu to było już ciemno. Rano nie mam czasu, a dzisiaj znowu egzamin:angryy: Przynajmniej nie ma ryzyka, że dostaną cieczkę, ale sterylka powinna zwiększyć szanse na domek dla rudasek... Quote
Ulaa Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Wysłałam sunie do Gazety Krakowskiej, a bazarek w produkcji :) Quote
Ulaa Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Udało się :) Zarówno Przełom jak i Gazeta Krakowska wyraziły zainteresowanie sprawą sunieczek :) Może jakiś domek się nimi zainteresuje:loveu: Quote
hanek Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Przydałoby się żeby - jeśli dojdzie do artykułu - zamieścili jakieś zachęcające zdjęcie suniek. Quote
Ulaa Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Wysłałam kilka fotek. One są tak śliczne, że napewno komuś wpadną w oko! Quote
olenka_f Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 obie babeczki czują się dobrze, są bardzo radosne już się rozwydrzyły jak cała reszta bandy i uważają że moje przejście bez smaczków po schronisku jest wykroczeniem i drą na mnie jape - świniaki Quote
Ulaa Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 No wiesz co, jak śmiesz chodzić bez smakołyków :mad: A ciamkają się jeszcze ze sobą? Quote
olenka_f Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 one są zgodne tylko chłopakowi Ala wlała i musiałam go zabrać mają gwiazdy cały kojec dla siebie :) Quote
Recommended Posts