Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='shanti']Szilę za chwilę odbieram z lecznicy po sterylce. Dziś przyjadą do schroniska państwo rozmawiać o jej adopcji. Maja już od nas jedną sukę. Być może, że się zdecydujemy ją tam adoptować. Troszkę mam obawy, ale może warto spróbować. Szila łatwym psem do adopcji nie jest, a państwo wydają się świadomi i zdeterminowani. Oby tak było![/QUOTE]
No to bardzo dobre wieści!
Oby się udało! :kciuki: :kciuki:
Może Szilka już się bardziej przyzwyczaiła do innych piesków, w końcu miała z nimi do czynienia w schronisku cały czas.

Posted

W tym domku jedyną przeszkodą była jej agresja do suk-rezydentek. Z innymi problemami państwo by sobie poradzili. Megi nasza ma tam jak w raju, widziałam zdjęcia na komórce.
Państwo jeszcze powiedzieli, że ona w domu nie potrafi się odnaleźć. Za to jak odkryła na posesji budę, to była naprawdę szczęśliwa. No i miała by ją na własność, gdyby się nie rzucała na koleżanki. Szkoda. Biedna pogubiona psinka.

Posted

[quote name='shanti']W tym domku jedyną przeszkodą była jej agresja do suk-rezydentek. Z innymi problemami państwo by sobie poradzili. Megi nasza ma tam jak w raju, widziałam zdjęcia na komórce.
Państwo jeszcze powiedzieli, że ona w domu nie potrafi się odnaleźć. Za to jak odkryła na posesji budę, to była naprawdę szczęśliwa. No i miała by ją na własność, gdyby się nie rzucała na koleżanki. Szkoda. Biedna pogubiona psinka.[/QUOTE]
Z tego wynika, że bidula nie mieszkała wcześniej w domu... :-(
Tylko że spaniel mieszkający w budzie to nieporozumienie. :shake:

Posted

[quote name='monika55']Faktycznie, spaniel podwórzowy? Trudno ja bedzie przestawic. I jakiego domu szukać?[/QUOTE]
Myślę, że dom z ogrodem byłby ideałem, żeby sunia mogła wychodzić na dwór zawsze kiedy tego potrzebuje. Mieszkała na dworze, więc pewnie będzie chciała spędzać tam dużo czasu, a z czasem polubi też życie w domu i bliższy kontakt z człowiekiem, którego do tej pory nie miała.