shanti Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 U biduli nic nowego. Doszła dziś druga spanielka, bardzo podobna, tylko młodsza i niższa. Brudna jakby się troszkę błąkała, ale nie tak zaniedbana. Jutro cyknę fotkę. Quote
monika55 Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Dziś bylo troche telefonów. Może coś z tego wyjdzie. Quote
Alicja Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 monika55 napisał(a):Dziś bylo troche telefonów. Może coś z tego wyjdzie. tylko dziewczyny ...bezwzględnie sterylka ;/....na rybnickim co rusz ogłoszenie sprzedam szczeniaki spanielki .... Quote
monika55 Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Koniecznie musi byc. Nie wiem tylko jak z kasą. Jutro bede w schronie. Teraz znowu dwa telefony były. O dziwo jak mówiłam o sterylce, to oburzenia nie było. Telefony to Rybnik, Swierklany, okolice Jastrzębia. Quote
Asia & Ginger Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 O tak, zaciskamy z całych sił! :kciuki: :kciuki: Quote
shanti Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Posterylizujemy.Jedyny problem to brak ogrzewania. Poważna awaria. Zimno jak na Syberii. Ale jesli bedą chetni i zdesperowani, to sie dogadamy, mogą odebrać od razu z lecznicy. Quote
monika55 Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 Oj sie działo. Pani bedzie mogła odebrać ją od weta po sterylce. Quote
Alicja Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 monika55 napisał(a):Oj sie działo. Pani bedzie mogła odebrać ją od weta po sterylce. o rany , jak dobrze , ze prosto w ciepełko pójdzie Quote
monika55 Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 Działo sie bo przyjechały wczoraj dwie panie po tą samą. jedna z dzieckiem. Kłociły sie , dziecko płakało że nie będzie pieska. Słyszałam bo dzwoniły do mnie. I tak nie dostały bo bez sterylki nie. Quote
alina71 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Ale szok. A która pani adoptuje Szile? Ta z dzieckiem? Quote
monika55 Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 Chyba ta druga. Bo ta z dzieckiem sie nie pojawiła. Wczoraj usłyszała wykład o sterylce. Może to to? Quote
shanti Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Ta pani która była w schronisku, ze Świerklan chce nie Szilę, ale ta młodszą. Sterylka po 1 marca, bo bedzie już po kwarantannie i dopiero potem pojedzie do domku. O Szilę nikt w schronie nie pytał. Quote
monika55 Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Teraz pytał facet, ale jak powiedziałam o sterylce to oczywiście powiedział że sie zastanowi.:mad::angryy::diabloti: Quote
shanti Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Któraś ma poczatek cieczki. Albo spanielka (młodsza) albo Beili. Jeśli spanielka to nam się sterylka odwlecze, niestety.:shake: Quote
Asia & Ginger Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Co tam u panienek spanielek? Obie jeszcze w schronisku? Jeśli tak, to przydałyby się też fotki i jakiejś informacje o tej drugiej spanielce. ;) Zrobiłam Szili Allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=1488064661 I Gumtree: http://katowice.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Sunia-cocker-spaniel-oddana-do-schroniska-bo-sie-brudzila-W0QQAdIdZ264212308 Quote
monika55 Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Niestety dalej w schronisku. Ma Szile poogladać pani z Wisły, ale nie jestem przekonana po rozmowie. Dziękuje Asiu Quote
shanti Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Szila jest dalej do adopcji. Tej drugiej właśnie dziś minęła kwarantanna i po sterylce jedzie do domu. Cieczka to był fałszywy alarm, nie widzę żeby krwawiła. Quote
monika55 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Biedna mała, jej tak mądry człowiek potrzebny. Quote
Asia & Ginger Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Co tam nowego u Szili? Jest osoba zainteresowana adopcją, ale ma kota. Czy można jakoś sprawdzić jak Szila reaguje na kociambry? To znaczy wiem, że miała kontak z kotem i zareagowała tylko zaciekawieniem, ale bez agresji. Czy nadal tak jest? Zastanawiam się, czy nie zachowywałaby się tak jak na tymczasie w stosunku do dożycy. :roll: Quote
shanti Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Szilę za chwilę odbieram z lecznicy po sterylce. Dziś przyjadą do schroniska państwo rozmawiać o jej adopcji. Maja już od nas jedną sukę. Być może, że się zdecydujemy ją tam adoptować. Troszkę mam obawy, ale może warto spróbować. Szila łatwym psem do adopcji nie jest, a państwo wydają się świadomi i zdeterminowani. Oby tak było! Quote
Recommended Posts