Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U biduli nic nowego. Doszła dziś druga spanielka, bardzo podobna, tylko młodsza i niższa. Brudna jakby się troszkę błąkała, ale nie tak zaniedbana. Jutro cyknę fotkę.

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monika55 napisał(a):
Dziś bylo troche telefonów. Może coś z tego wyjdzie.

tylko dziewczyny ...bezwzględnie sterylka ;/....na rybnickim co rusz ogłoszenie sprzedam szczeniaki spanielki ....

Posted

Koniecznie musi byc. Nie wiem tylko jak z kasą. Jutro bede w schronie. Teraz znowu dwa telefony były. O dziwo jak mówiłam o sterylce, to oburzenia nie było. Telefony to Rybnik, Swierklany, okolice Jastrzębia.

Posted

Posterylizujemy.Jedyny problem to brak ogrzewania. Poważna awaria. Zimno jak na Syberii. Ale jesli bedą chetni i zdesperowani, to sie dogadamy, mogą odebrać od razu z lecznicy.

Posted

Działo sie bo przyjechały wczoraj dwie panie po tą samą. jedna z dzieckiem. Kłociły sie , dziecko płakało że nie będzie pieska. Słyszałam bo dzwoniły do mnie. I tak nie dostały bo bez sterylki nie.

Posted

Ta pani która była w schronisku, ze Świerklan chce nie Szilę, ale ta młodszą. Sterylka po 1 marca, bo bedzie już po kwarantannie i dopiero potem pojedzie do domku. O Szilę nikt w schronie nie pytał.

Posted

Szila jest dalej do adopcji.
Tej drugiej właśnie dziś minęła kwarantanna i po sterylce jedzie do domu. Cieczka to był fałszywy alarm, nie widzę żeby krwawiła.

Posted

Co tam nowego u Szili?

Jest osoba zainteresowana adopcją, ale ma kota. Czy można jakoś sprawdzić jak Szila reaguje na kociambry? To znaczy wiem, że miała kontak z kotem i zareagowała tylko zaciekawieniem, ale bez agresji. Czy nadal tak jest? Zastanawiam się, czy nie zachowywałaby się tak jak na tymczasie w stosunku do dożycy. :roll:

Posted

Szilę za chwilę odbieram z lecznicy po sterylce. Dziś przyjadą do schroniska państwo rozmawiać o jej adopcji. Maja już od nas jedną sukę. Być może, że się zdecydujemy ją tam adoptować. Troszkę mam obawy, ale może warto spróbować. Szila łatwym psem do adopcji nie jest, a państwo wydają się świadomi i zdeterminowani. Oby tak było!