Jump to content
Dogomania

Galeria pod kundelkiem (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziekujemy:loveu: Wszystkie psiaczki w tej galerii sa cudne:iloveyou:,
pojutrze minie miesiac odkad Bruno z nami jest:) Nasz Skarbus,jest z wroclawskiego Schroniska, jest troche lekliwy i na obcych reaguje szczekaniem,do nas natomiast nabral juz zaufania,ciagle sie tuli i zaczepia do zabawy.Ma 1,5 roku.Nie sprawia zadnych klopotow wychowawczych:))
zostaje grzecznie sam w domu.Jest jeszcze mlody wiec duzo wariuje. Jedynie z tym jego obszczekiwaniem ludzi na spacerku mamy troche problem ,ale jutro idziemy do szkoly:) pozdrawiam wszystkich dogomaniakow:)

Posted

agaciaaa Twoja Sarunia przecudna,ale znalazlam tylko fotki gdy byla jeszcze malenka,jak wyglada teraz? troszke podobna do naszego Bruncia tylko ruda:)

A piesek ze schroniska to bylo od zawsze moje marzenie,a od trzech lat juz tak meczylam mojego chlopaka ,ze w koncu podczas urlopu na swietach we wrocku,wzielismy Brunusia. Chcialam tez koniecznie z polski bo tutaj psy maja troche lepsze warunki.No i tak dzisiaj minal miesiac odkad Bruno z nami jest:BIG: i ubarwia nasze zycie.Nasz najwekszy Skarb:loveu:

Posted

http://i2.tinypic.com/85p9v10.png świeeeetna fotka!! :loveu:

[quote name='monika083']agaciaaa Twoja Sarunia przecudna,ale znalazlam tylko fotki gdy byla jeszcze malenka,jak wyglada teraz? troszke podobna do naszego Bruncia tylko ruda:)

Dziękuje :) jak wygląda teraz możesz zobaczyć w naszej galerii (link w moim podpisie).

Jedna fotka dla przypomnienia ;) (w nowym kompleciku;))

Posted

tylko?! :D Moje też tyle ważą :loveu: Tina przed sterylką ważyła 23 a teraz coś koło 30 :( Straszknie zgrubła :( Twarduś jakies 25 ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...