Jump to content
Dogomania

Galeria pod kundelkiem (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy :loveu: Właściwie to Perełka, a ksywkę Baryłka dostała, jak jej się trochę przytyło :oops: jak widać na fotce. Teraz już trochę szczuplejsza jest :) Już ma 8 latek, ale dobrze się trzyma :)

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Eria, gdzie można zamówić takie blaszki do obroży... ? :lol:

na allegro zamawiałam :lol:
[quote name='psiulka']Kamila, na allegro jest dużo takich akcji ;)
Eria, a jak się takie coś przyczepia? :lol:

dołączyli do tego z allegro dwa nity,ale zaniosłam to do szewca,żeby przymocował, to wyśmiał te nity :evil_lol: -nic sę nie dało z tym zrobić-takie dziwne jakieś były:evil_lol: i przyszył mocną nicią identyfikator do obroży;) mam nadzieje że na długo wytrzyma:lol: to jedyna opcja ID dla Foxi - jest mistrzem w gubieniu wszelkich wisiorków:evil_lol:

Posted

Jej ile slodkich kundelkow

kasyk: sliczny psiak - napatrzec sie nie moge! z niecierpliwoscia czekam na galerie!

_ChiQuiTa_ rownie piekniutki psiaczek, a ten jezyczek :loveu:

kasiaaaaa wreszcie foty :) Cudny psiak! moze ma cos z bc, a to moja wymarzona rasa wiec juz w ogole.. sliczniasty.. gratuluje top10
no i moze kiedys spotkamy sie na treningu agility? :P a ile twoj psiak ma lat?

Pozdrawiam

Posted

Dziekuje! on ma 11 lat ale nie widac po nim ze jest taki stary ma tyle energi!! we wakacje chodze z nim trenowac na boisko, przeszkody sa dla koni no ale jemu takie wysokie nie sprawiaja problemów!! a na Agility moze sie spotkamy na wiosnę bo dopiero maja zrobic grupe niezaawansowaną:-)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...