Rybka_39 Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 No własciciele kundelkow co tu tak cocho?:cool3:
Olciaaa Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 mój cudny Rysio tak wyglądałem jak przyszłem do Oli.. jesteśmy razem juz 3 tygodnie :D niestety nie mam aktualnych fotek (brak aparatu) jaką rasę wam on przypomina?? ;) ma teraz 4,5 kg około 11-12 tygodni.. urośnie duży ??
Madzik93 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 To my sie przypomnimy :) PS. Olciaaa twój piesek pewnie bedzie miał terierkowatą bródke ;)
kladzia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='zaba14']Witam! Postanowiłam otworzyć galerie! Tak jak jest na innych działach, co by nie pozazdrościć ;) jednak zanim wstawisz zdjęcie pamiętaj że jego rozmiar może być mac. 500x500 pikseli (!) zaczynam ;) Ale masz ślicznego pieska tylko pozazdroscic.
Szczurosława Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Olcia,mi przypomina jagdteriera=niemieckiego teriera mysliwskiego,poszukaj w interneci zdjęć szczeniaków i porównaj;) a oto moja kundlica Kora,czyli foksterier by schronisko,:evil_lol: TADAAM! moja druga sucz,Fryda, i to 1/2 psiego towarzystwa;)
Szczurosława Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 ach,dogo znowu świruje... teraz kundelki,którymi aktualnie zajmuje się w schronisku,więcej o nich tutaj Szorściak: Skoczek: Łatek: Sara: Brutus:
Czoko Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Przypomnę Wam naszą małą księżniczkę Choco na zdjęciu, które zrobiła podczas wspólnego spacerku nasza koleżanka Asia: Pozdrawiam Was serdecznie Ewa
Olciaaa Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='ANKA_89']Olcia,mi przypomina jagdteriera=niemieckiego teriera mysliwskiego,poszukaj w interneci zdjęć szczeniaków i porównaj;) poszukałam porównałam i macie racje Rysio jest identyczny :/ przeraża mnie to słyszałam o tym że te psy są agresywne, nie dogadują się z innymi zwierzętami ( ja mam dwie fretki) i inne złe strony tej rasy.. pozytywnych stron dużo mniej :( a ten twój drugi psiak to też jagdterier??
Szczurosława Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Olciaaa napisał(a):poszukałam porównałam i macie racje Rysio jest identyczny :/ przeraża mnie to słyszałam o tym że te psy są agresywne, nie dogadują się z innymi zwierzętami ( ja mam dwie fretki) i inne złe strony tej rasy.. pozytywnych stron dużo mniej :( a ten twój drugi psiak to też jagdterier?? niekoniecznie,wszystko zależy od wychowania,chociaż charakter też ma swój wkład; tak ,mój drugi pies jest w typie jagdteriera,są to trudne psy,Fryda trafiła do mnie gdyż właściciel nie mógł sobie z nia poradzić,była rozpuszczona i knąbrna,ale teraz się uspokoiła.co do innych psów,atakował każdego dopóki nie przegoniła jej zaatakowana ON-ka,wciąż pracuje nad zaprzestaniem pogoni na samochodami i rowerzystami; do ludzi jest łagodna,lubi dzieci,nie lubi kotów,drobiu i wszystkiego co może być potencjalną ofiarą,dlatego przyzwyczajaj swojego szczeniaka do innych zwierząt,niech obwą****e fretki przez klatkę,poczytaj w dziale wychowanie o socjalizacji szczeniaka i na pewno się uda;gdzieś tutaj na forum widziałam zdjęcie leżących zgodnie na fotelu kota i foxteriera,więc terier wcale nie musi być pogromcą mniejszych zyjatek;)
puchu Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Znam dwa, z tym, że jeden to mix. Psiska cą cudowne. Sympatyczne, chętne do zabawy. Zawsze możesz zajrzeć na t e r i e r k o w o
Jagoda09 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Moje cudo. :) Fotka, jak widać, robiona telefonem. :/
agaciaaa Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Piękne są wszystkie wasze kundelki :loveu:
Ola164 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='agaciaaa']Piękne są wszystkie wasze kundelki :loveu: No bo kundelki są najlepsze! Każdy jest inny, u mojej kuzynki suczka collie z ON'kiem miała dzieci i część była podpalana (w tym moja Tinka, która nie od początku była moja bo przetaczała się przez wielu ludzi przez co ponad 5 lat swojego życia spędziła na łańcuchu:-() 2 część była łaciata a 3 jednolitej barwy... Wklejam fote syna Tiny, Twardziela, mojego drugiego kundelka: Tu z pewnością chciałby powiedzieć: "Ileż można robić fotek" Wypatruje... Na spacerku z moim młodszym kuzynem: Poobiednia drzemka: Prawda że słodki??? Tinka jest na stronie 62
ziza24 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 to i my sie pochwailimy jak wygladamy mam na imie zizu ale niewiem coz ze mnie za rasa...wilczurek i cos jeszcze? kto wie? przesylam buziaczki tym mokrym jezorkiem
ziza24 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 to znow ja....wlasnie poszedl na pierwsza prywatna lekcje szkolenia.....moj trener dopatrzyl sie w nim alaskan malamute i german sheppard...nie wiem jak wy mylsicie a ja mowie KUNDEL POSPOLITY
*Monia* Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 O, pies alkoholik :evil_lol:. Może trochę z łowcarka to on ma (ucho stojące :lol:). Ale alaskana niebardzo widzę ;).
aneczka0106 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 *Monia* napisał(a): Może trochę z łowcarka to on ma (ucho stojące :lol:). Ale alaskana niebardzo widzę ;). Z pewnością z charakteru alaskan:lol:
Recommended Posts