Jump to content
Dogomania

Galeria pod kundelkiem (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mój cudny Rysio tak wyglądałem jak przyszłem do Oli..
jesteśmy razem juz 3 tygodnie :D
niestety nie mam aktualnych fotek (brak aparatu)
jaką rasę wam on przypomina?? ;)
ma teraz 4,5 kg około 11-12 tygodni.. urośnie duży ??

Posted

[quote name='zaba14']Witam!
Postanowiłam otworzyć galerie! Tak jak jest na innych działach, co by nie pozazdrościć ;) jednak zanim wstawisz zdjęcie pamiętaj że jego rozmiar może być mac. 500x500 pikseli (!)

zaczynam ;)

Ale masz ślicznego pieska tylko pozazdroscic.

Posted

Olcia,mi przypomina jagdteriera=niemieckiego teriera mysliwskiego,poszukaj w interneci zdjęć szczeniaków i porównaj;)

a oto moja kundlica
Kora,czyli foksterier by schronisko,:evil_lol:

TADAAM!

moja druga sucz,Fryda,

i to 1/2 psiego towarzystwa;)

Posted

Przypomnę Wam naszą małą księżniczkę Choco na zdjęciu, które zrobiła podczas wspólnego spacerku nasza koleżanka Asia:

Pozdrawiam Was serdecznie Ewa

Posted

[quote name='ANKA_89']Olcia,mi przypomina jagdteriera=niemieckiego teriera mysliwskiego,poszukaj w interneci zdjęć szczeniaków i porównaj;)

poszukałam porównałam i macie racje Rysio jest identyczny :/
przeraża mnie to słyszałam o tym że te psy są agresywne, nie dogadują się z innymi zwierzętami ( ja mam dwie fretki) i inne złe strony tej rasy.. pozytywnych stron dużo mniej :(
a ten twój drugi psiak to też jagdterier??

Posted

Olciaaa napisał(a):
poszukałam porównałam i macie racje Rysio jest identyczny :/
przeraża mnie to słyszałam o tym że te psy są agresywne, nie dogadują się z innymi zwierzętami ( ja mam dwie fretki) i inne złe strony tej rasy.. pozytywnych stron dużo mniej :(
a ten twój drugi psiak to też jagdterier??

niekoniecznie,wszystko zależy od wychowania,chociaż charakter też ma swój wkład;

tak ,mój drugi pies jest w typie jagdteriera,są to trudne psy,Fryda trafiła do mnie gdyż właściciel nie mógł sobie z nia poradzić,była rozpuszczona i knąbrna,ale teraz się uspokoiła.co do innych psów,atakował każdego dopóki nie przegoniła jej zaatakowana ON-ka,wciąż pracuje nad zaprzestaniem pogoni na samochodami i rowerzystami;
do ludzi jest łagodna,lubi dzieci,nie lubi kotów,drobiu i wszystkiego co może być potencjalną ofiarą,dlatego przyzwyczajaj swojego szczeniaka do innych zwierząt,niech obwą****e fretki przez klatkę,poczytaj w dziale wychowanie o socjalizacji szczeniaka i na pewno się uda;gdzieś tutaj na forum widziałam zdjęcie leżących zgodnie na fotelu kota i foxteriera,więc terier wcale nie musi być pogromcą mniejszych zyjatek;)

Posted

Znam dwa, z tym, że jeden to mix. Psiska cą cudowne. Sympatyczne, chętne do zabawy.
Zawsze możesz zajrzeć na t e r i e r k o w o

Posted

[quote name='agaciaaa']Piękne są wszystkie wasze kundelki :loveu:

No bo kundelki są najlepsze! Każdy jest inny, u mojej kuzynki suczka collie z ON'kiem miała dzieci i część była podpalana (w tym moja Tinka, która nie od początku była moja bo przetaczała się przez wielu ludzi przez co ponad 5 lat swojego życia spędziła na łańcuchu:-() 2 część była łaciata a 3 jednolitej barwy...

Wklejam fote syna Tiny, Twardziela, mojego drugiego kundelka:
Tu z pewnością chciałby powiedzieć: "Ileż można robić fotek"

Wypatruje...

Na spacerku z moim młodszym kuzynem:

Poobiednia drzemka:

Prawda że słodki??? Tinka jest na stronie 62

Posted

to i my sie pochwailimy jak wygladamy
mam na imie zizu

ale niewiem coz ze mnie za rasa...wilczurek i cos jeszcze?
kto wie?
przesylam buziaczki tym mokrym jezorkiem

Posted

to znow ja....wlasnie poszedl na pierwsza prywatna lekcje szkolenia.....moj trener dopatrzyl sie w nim alaskan malamute i german sheppard...nie wiem jak wy mylsicie a ja mowie KUNDEL POSPOLITY

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...