Jump to content
Dogomania

Galeria pod kundelkiem (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asik89 napisał(a):
Mizianka dla wszystkich cudownych kundelków i proszę o więcej zdjęć. :loveu: To i ja dam trochę fotek Mikiego robionych nowym aparatem. :)

Aaaaaa.... jakie uszy! Papillonowate takie :loveu: I jak pięknie pozuje :loveu:
Mój pies ma zawsze na zdjęciach przerażoną minę (chyba że śpi) :shake:

Posted

My mamy szelki z sklepu "bocian" ;) daliśmy jakoś 30 zł i są swietne, metariał ok, ale w sumie moj pies nie ciagnie itd. wiec nawet z najgorszymi szelkami nic by sie nie stało :lol: a co do rogza mamy smycz i obroże półzaciskową i też sobie chwale ;) ale na szelki z rogza mnie nie stać, a raczej szkoda mi na to pieniedzy ;)

w necie mozna kupic gdzies te frogi?? :eviltong:

Posted

zaba no wlasnie raczej nie ja kupilam na wystawie w kielcach i... nastepnym razem tez kupie i nawet juz wiem jaki wzor :evil_lol:

A daj link do tych szeleczek z tego sklepu tzn. tych ktore ty masz.
Ja mam rogza ale zle dopasowany ech... wyladuje na bazarku...
A za to frogi super sienosi...
A co do wydawania kasy kupiona na ellegro uzywane i taniej :roll: ale cichosza :cool3:

Posted

A skoro już tu jestem to wrzucę fotkę Matrixa mojego kochanego, psa moich rodziców... dzięki któremu zakochałam się w psach.
Matrisek ma teraz 4.5 roku i został adoptowany jako szczeniaczek we wrocławskim schronisku. Nie wiem, jaki to mix, ale na pewno jakiś husky się mu zaplątał w rodowodzie: widać to trochę po wyglądzie i 90% po charakterze. :evil_lol:

Posted

dunia77 napisał(a):
Co tam miałaś dobrego, że Funia tak prosi? :cool3:

Nic :cool3:
Do domu przyszłam i stąd ta radość :cool3:

A Matrix cudny można prosić więcej fotek :razz:

Posted

Można :lol: Muszę tylko powrzucać je na serwer.
Kiedyś spacerowałam wieczorem z Matrixem i zaczepił nas jakiś przechodzień: Proszę pani, czy to jest husky? A ja na to: Między innymi. :evil_lol:
Ciemno było.

Posted

No ba! Najlepsze jest to, że sylwetkę i ogon ma rzeczywiście takie szpicowate... ale umaszczeniem to już bardziej się w ONka wdał... podpalany husky :cool3:
Zresztą... skoro Ola164 ma collie podpalanego, to moi rodzice mogą mieć podpalanego husky :eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...