Martens Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Sajnox, gratuluję :) Mama śliczna, maluchy na pewno też będą. Niech im się poszczęści!
BlackSheWolf Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 jejku slodkie szczeniaki!! i dobrze, ze mieszkaja u ciebie :) mizianko dla kazdego psiaka po kolei :D
dunia77 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 asik89 napisał(a):Mizianka dla wszystkich cudownych kundelków i proszę o więcej zdjęć. :loveu: To i ja dam trochę fotek Mikiego robionych nowym aparatem. :) Aaaaaa.... jakie uszy! Papillonowate takie :loveu: I jak pięknie pozuje :loveu: Mój pies ma zawsze na zdjęciach przerażoną minę (chyba że śpi) :shake:
psiulka Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Ła jakie szczeniaczki śliczne :loveu: dunia77 nie cytujemy zdjęć.
DuDziaczek Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Dziekujemy :cool3: A i nawet tanie eheh :lol: A Twoj psiak rudy kocham rudzielce :loveu:
DuDziaczek Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 22 zl. To jest frog taka hehe podrobka rogza :evil_lol: Ale jamam w domu i rogza i froga i... roznicy nie widze no... oprocz cenowej :lol:
zaba14 Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 My mamy szelki z sklepu "bocian" ;) daliśmy jakoś 30 zł i są swietne, metariał ok, ale w sumie moj pies nie ciagnie itd. wiec nawet z najgorszymi szelkami nic by sie nie stało :lol: a co do rogza mamy smycz i obroże półzaciskową i też sobie chwale ;) ale na szelki z rogza mnie nie stać, a raczej szkoda mi na to pieniedzy ;) w necie mozna kupic gdzies te frogi?? :eviltong:
DuDziaczek Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 zaba no wlasnie raczej nie ja kupilam na wystawie w kielcach i... nastepnym razem tez kupie i nawet juz wiem jaki wzor :evil_lol: A daj link do tych szeleczek z tego sklepu tzn. tych ktore ty masz. Ja mam rogza ale zle dopasowany ech... wyladuje na bazarku... A za to frogi super sienosi... A co do wydawania kasy kupiona na ellegro uzywane i taniej :roll: ale cichosza :cool3:
zaba14 Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 to adres strony http://bocian.bazarek.pl/ my mamy takie szeleczki i troche fot rudego moja morduchna :loveu: Miki i Sara marzec 2006
BlackSheWolf Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 fajne szeleczki :) mój tam tylko na obroży chodzi :) słodkie psiaki :D jak zawsze :D
dunia77 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Co tam miałaś dobrego, że Funia tak prosi? :cool3:
dunia77 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 A skoro już tu jestem to wrzucę fotkę Matrixa mojego kochanego, psa moich rodziców... dzięki któremu zakochałam się w psach. Matrisek ma teraz 4.5 roku i został adoptowany jako szczeniaczek we wrocławskim schronisku. Nie wiem, jaki to mix, ale na pewno jakiś husky się mu zaplątał w rodowodzie: widać to trochę po wyglądzie i 90% po charakterze. :evil_lol:
Luzia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 dunia77 napisał(a):Co tam miałaś dobrego, że Funia tak prosi? :cool3: Nic :cool3: Do domu przyszłam i stąd ta radość :cool3: A Matrix cudny można prosić więcej fotek :razz:
dunia77 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Można :lol: Muszę tylko powrzucać je na serwer. Kiedyś spacerowałam wieczorem z Matrixem i zaczepił nas jakiś przechodzień: Proszę pani, czy to jest husky? A ja na to: Między innymi. :evil_lol: Ciemno było.
DuDziaczek Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Hehe not o masz prawie rasowca znaczy twoi rodzice :cool3:
dunia77 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 No ba! Najlepsze jest to, że sylwetkę i ogon ma rzeczywiście takie szpicowate... ale umaszczeniem to już bardziej się w ONka wdał... podpalany husky :cool3: Zresztą... skoro Ola164 ma collie podpalanego, to moi rodzice mogą mieć podpalanego husky :eviltong:
BlackSheWolf Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 hihi co za cudne psiaki :cool3: no może i kiedyś powstanie husky podpalany :loveu:
Cambel&Megi Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Cudowne wszyyyystkie Kundelki bez wyjatku :calus: My sie ponownie przypomnimy...... A, i zapraszam na strone Megi, www.kundelka-megi.yoyo.pl :)
Recommended Posts