Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 305
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

alez owszem i az milo go glaskac i sie do niego przytulac teraz :) trzeba jeszcze troszke czasu poswiecic na szyjke i ogon, ale roznica juz jest niesamowita.

Posted

Siedziałyśmy z Kamilą przy Koksie prawie półtorej godziny, ale warto było :) Wygląda teraz pięknie.

Dzięki Kamila za wstawienie zdjęć! :D

Posted

W opisie jest napisane, że przy adopcji nowi opiekunowie otrzymają bon na darmową kastrację, ale Koks jest już wykastrowany :]

Posted

Koksik ma ogłoszenia: [url]www.alegratka.pl[/url] , [url]www.gumtree.pl[/url] , [url]www.rynekslaski.pl[/url] , [url]www.piesek.org[/url] , [url]www.tablica.pl[/url] , [url]www.adopcjapsa.pl[/url] , [url]www.morusek.pl[/url] , [url]www.kupsprzedaj.pl[/url] , [url]www.petworld.pl[/url] , [url]www.kupiepsa.pl[/url] , [url]www.24polska.pl[/url] , Dogomania/ogloszenia do adopcji.

• 2 weeks later...
Posted

Miałam dziś okazję poznać Koka "na żywo" : jest piękny, robi ogromne wrażenie. Mój tato miał kiedyś podobnego o imieniu Berto. Kiedy patrzę na Koksa widzę Berta i podoba mi się jeszcze bardziej. Śmigaj do domku malutki!

Posted

Zdjęcia Koksa z zabawy przed czesankiem (jeszcze nie wiedział, co będzie przeżywał):

W trakcie - biedaczysko, najpierw walczył i próbował uciec albo nawet łapać zębami za dłonie, aż w końcu się poddał i położył:

Oraz z wczorajszej zabawy, na której okropnie mnie zmęczył. Zresztą, jak wszystkie inne psiaki:

Z Perełką - psem tak malutkim, ale godnym przeciwnikiem w przeciąganiu liną!

I odpoczynek w cieniu:

Wczoraj, jak i w czwartek czesałam go trochę jakimś nowym grzebieniem (albo... właściwie, nie wiem co to jest), który przyniosła Magda, nowa wolontariuszka. Pierwszy raz to widziałam, ale podobało mi się - z łatwością wyczesywało podszerstek i było łatwe w użyciu. Koks już się powoli do tego przyzwyczaja i nie walczy. No, może troszkę :]

Posted

A ja wam zdradzę w sekrecie, że znam kogoś kto się Koksem poważniej interesuje :>
I to tak poważnie poważnie, że jest zamiar przyjechania i poznania :>