azalia Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Tak się martwię o biednego Koksa,czy ktoś coś wie o nim? Quote
Alter Ego Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 azalia napisał(a):Tak się martwię o biednego Koksa,czy ktoś coś wie o nim? Dolaczam sie do pytania... Quote
azalia Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Ponawiam pytanie,nikt nic nie wie o Koksie i Komecie,czy ktoś mOgłby się dowiedzieć,mam nadzieję,że pieski żyją... Quote
leonarda Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Dzisiaj będziemy w schronisku - jest wolontariat. Może coś będzie wiadomo, ale czy coś nowego...? Quote
Kama83 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 ja czekam na same dobre wiesci, nie chce slyszec niczego zlego Quote
kimiji Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Wieści są dobre, a nawet bardzo dobre:) Koks i Kometa zdrowieją, jest co raz lepiej jeszcze kilka tygodni i sądzę, że będą już wychodzić. Co prawda nie dowiedziałam się co im było, ale wiemy jedno ZDROWIEJĄ!!:multi::multi: Quote
ares-ka Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Podniosę watek, bo pies piękny i z okolicy....aż dziw że tak długo czeka na domek :( Quote
savahna Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Przepraszam,że nie w temacie. Czy znacie moze kogoś z Bełchatowa. Zaginęła tam nasza suczka Tosia(z mojego banerku) ,ktor pojechała na ds...:shake: Quote
azalia Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Kimiji dzięki serdeczne za dobre wieści,niech zdrowieją biedactwa kochane prędziutko. Quote
maciaszek Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Potwierdzam, Koks i Kometa zdrowieją :). Leki działają. Łysiny się zmniejszają! Na 99% to była (jest) nużyca. Quote
Kama83 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 wiadomosci super, ale nie oznacza to, ze mozemy przestac im szukac domu intensywnie, to, ze zdrowieja tymbardziej powinno oznaczac ich szybkie wyjscie do domu! Quote
saphira18 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 po tylu dniach, tygodniach w boksie... należy im się dom. zawsze mnie ściska kiedy widzą jak inne psy wychodzą, a one tak z nadzieją patrzą...:( Quote
azalia Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Saphiro18 biedne te psiaki są,ale mają nadzieję,każdy z nich zasługuje na dobry dom,eh to życie..... Quote
whyou Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Dzisiaj się dowiedziałam, że prawdopodobnie już za dwa tygodnie będę mogła wziąć Koksa na spacer. Jestem po prostu przeszczęśliwa. Jeszcze tylko dla niego dom i będę już w ogóle najszczęśliwszym człowiekiem na ziemi :) Quote
saphira18 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 :multi::multi::multi: dobrze że Koksik i Kometa przezwyciężyły choróbsko:multi: wytrzymajcie jeszcze te dwa tygodnie:) do spacerku, a najlepiej żeby domek się znalazł Quote
azalia Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Cieszę się jak wariatka,tak się o nich martwiłam,a Tobie życzę whyon,abyś była najszczęśliwszym człowiekiem na ziemi. Quote
Kama83 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 dobra, potrzeba nowego banerka dla Koksa! cos w stylu przezwyciezylem chorobe, nadal czekam na dom, kto sie podejmie? najlepiej, aby byl poziomy EDIT, sama czegos sprobowalam, tylko niech to ktos podlinkuje, bo ja tego nigdy nie robilam, wiec to sa tylko jpegi na fotosiku! Quote
azalia Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Fajny banerek dla Koksika,niech przyniesie mu dom i szczęście. Quote
Recommended Posts