Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myszka,pojechała na sterylizację...jest w ciąży...nie dziwi mnie to wcale bo do schroniska trafiła w czasie cieczki,więc przypuszczałysmy,ze na pewno jest juz w ciązy...

Posted

perdusia1 napisał(a):
Czemu nie była odizolowana od chłopaków?:crazyeye:

a kto mówi, że w schronisku zaromansowała? ;) Orgietki pewnie były przed przyjazdem do schroniska.

Posted

a spodziewam sie że to poczatek takich zaciążonych suczek... nie chce brzmieć jak wyrocznia ale na placu przed moim domem dzisiaj to ze trzy psie orgietki w wykonaniu trzech różnych suczek...heh

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='CZARODZIEJ:)']Jeszcze nie, ale obiecuje że dzisiaj pójdę...[/QUOTE]

Byłem, rozmawiałem. Została sprzedana mi tkliwa historia jak to myszka została oddana znajomym. Jej właściciele nie mogli znieść obecności psów, które się schodziły gdy ta miała cieczkę. Nie wiedzą co się z nią dzieje. Gdy wspomniałem że mała jest w schronisku, to nie zdziwiła się zbytnio. Wspomniałem że jest wysterylizowana więc problemów z cieczką by już nie mieli ale ten argument też nie zadziałał. Po prostu pozbyli się problemu i mają z głowy.

Posted

[quote name='mamanabank']a Pani pewnie ma już nowego pieska...

Dzięki Czarodzieju.[/QUOTE]

Miała...zostawiła sobie szczeniaka po Myszce, ale ten też podobno uciekł. Już od tygodnia go nie ma w domu. Mój boże gdyby Nica mi tak zginęła od zmysłów bym odchodził a ona opowiadała to z takim spokojem....

Posted

luka1 napisał(a):
to po co z takim czymś rozmawiasz?

Nie wiedzieliśmy,ze to taki domek,myśleliśmy,ze domek nie wie,ze suczka jest w schronisku i zechcą ją odzyskać...szkoda słów...szukamy dla niuni domku...