Romka Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Myszka jest zwyczajną psinka jakich wiele na podwórkach,jest młodziutka,ma około roku,radosna ,kontaktowa i bardzo przyjazna.Biegała samotnie po mieście i ktoś o dobrym sercu zgłosił ją do schroniska.Pomimo swojej "zwyczajności" jest suczką o cudownym charakterze: przyjazna,kontaktowa,radosna...popiskiwała na widok ludzi byle tylko zechcieli do niej podejść.Będzie wspaniała towarzyszką dla każdego.SZUKAMY DOMU DLA MYSZKI!Przed adopcją zostanie wysterylizowana. Quote
Romka Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Mamy tylko takie zdjęcie Myszki,biegała tak szybko,ze była nie do uchwycenia... Quote
mamanabank Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Protest!!! Myszka jest nadzwyczajna! Wygląda jak mały wilczek, jest cudowna! Quote
kajkoowa Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Nie jest to psina z podwórka, o której pisałam. Ale na naszym osiedlu ok 2 lat temu urodził się miot takich psiaków, nie wiem ile ich było. Ten z podwórka rożni się od tej suni tylko kolorem, jest bardziej rudawy. A nade mną mieszkała również sunia z tego miotu, ale ciemniejsza. Teraz należałoby przejść się do wspaniałego hodowcy :angryyy: Quote
argusiowa Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 http://allegro.pl/myszka-wilkowata-miniatura-suczka-i1432333443.html Myszka ma allegro Quote
perdusia1 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Super argusiowa:klacz:i ten wierszyk:loveu: Quote
Romka Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 Trzeba Myszkę zgłosić do sterylizacji,miała chyba cieczkę jak ja wyłapano... Quote
sylwiaso Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Myszeczko witamy:bye::bye::bye::calus::buzi: Quote
luka1 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 "Kiedy smutny wracasz z miasta, Kiedy łamię ci się głos- Czarny niby czarna pasta Koło ciebie krąży...Nos. Najpierw milczkiem, najpierw z dala, Przestrzegając reguł gry, Jak detektyw nos ustala, Skąd się bierze nastrój zły. Potem, gdy już nos przyczyny Twojej kwaśnej miny zna Wie, że sposób jest jedyny, Jedna rada... Właśnie ta: Wspiąć się jak roślinka pnąca, Zlizać z twarzy krople łez... Nagle czujesz: pies cię trąca! Nosem trąca Cię twój pies!" a czyj to wiersz? Nie mogłam się oprzeć by go tu wstawić Quote
argusiowa Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 niewiem :) znalazłam kiedyś w sieci i mi się spodobał :) Quote
luka1 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 argusiowa napisał(a):niewiem :) znalazłam kiedyś w sieci i mi się spodobał :) znalazłam - Ryszard Marek Groński Myszeńka biegniemy szukać kogoś do pocieszania Quote
luka1 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 ale zimno na dworze, chyba znowu jest zima. Quote
Figafiga Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 A ja myślałam,że to mix wilczaka, a tu taka mała mini wilczakowa jak Ninka mini mini mix onka. Quote
Romka Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 A jaka zazdrośnica...pokazuje zęby nawet Tobiemu...tylko Kapi siedzi przy kratach smutny... Quote
Recommended Posts