Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ta pani, która oglądała Łapkę w środę, już się nie odezwała :( Miała ewentualnie dzwonić do Szami, bo ja mogę nie mieć możliwości odebrania telefonu... Szami ma jeszcze numery do mojej rodzicielki i do córki, w razie gdyby mi wyłączyli również przychodzące (co nastąpi prawdopodobnie jutro...) :(

Posted

do góry Łapeczko
mam teraz trochę roboty z tym moim Tofikiem, i przestałam do AtKowych wątków zaglądać, a pieseczki trzeba pokazywać częściej

to chociaż podniosę wątek

• 2 weeks later...
Posted

to skoro nie ma nowych fotek, zacytuję pierwszy post
przypomnijmy kto szuka domku :)

[quote name='Szami']
Na zdjęciach wygląda na duże psisko ale tak naprawdę jest malutka !!!!!!!!!

Bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu malutkiej , ponieważ mi wiecznie brakuje czasu , bardzo rzadko zaglądam na Dogomanię .

Posted

może moglabym porozklejać ogłoszenia w moim mieście, oraz w Gorlicach? mysle, że ktoś by się zainteresował dzieciną :) tylko dane z postu pierwszego są troche nieaktualne (sprzed 3 miesięcy), prosiłabym o aktualne dane pieska (wiek, wzrost,zdjęcia itp) oraz telefon kontaktowy :)

aha i Łapka przebywa w Nowym Sączu? jeżeli znalazłabym jej domek w Bieczu czy Gorlicach bez problemu mogę załatwić transport jednak za zwrotem kosztów, ale to już najmniejszy problem :)