Staszko&Sara Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Witam, U mojej kochanej suni - Sary, stwierdzono liczne zmiany zwyrodnieniowe, a zwłaszcza prawostronną dysplazję stawu biodrowego. Ostatnio doszło do powikłania w postaci zerwania więzadła w stawie kolanowym i musi być pilnie operowana. Rozpoznanie dokonał lek. M. Oręziak z lecznicy "Argos" w Stalowej Woli. Lecznicę tę poleciła mi nasza pani wet., u której "na codzień" leczę Sarę, bo jest to jej kolega. Nie wiem na pewno trafiłem w dobre ręce, więc stąd moja prośba: CZY KTOŚ Z OKOLIC TARNOBRZEGA, STALOWEJ WOLI ZNA TĘ LECZNICĘ LUB CZY MÓGŁBY MI POLECIĆ INNEGO DOBREGO CHIRURGA-ORTOPEDĘ W TYCH OKOLICACH. Strasznie się martwię o moją Sarunię i chciałbym oddać ją w zaufane i bezpieczne ręce. Proszę o pilny kontakt każdego, kto mógłby mi w tym pomóc. Z góry serdecznie dziękuję za każdą pomoc - w imieniu własnym i mojej cierpiącej Saruni! Quote
Staszko&Sara Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Dzięki za podpowiedź. Najgorsze, że jesteśmy ograniczeni finansowo i nie dysponujemy auta. Problemy Sary zbiegły się z moją chorobą nowotworową, z którą walczę, więc koszty leczenia są przeogromne. Musimy więc wyważyć jakość do ceny, ale dobro Sary jest dla mnie najważniejsze, choćbym miał zrezygnować z części własnych leków, by przeznaczyć to na jej leczenie. No, ale... Czasami w życiu wali się wszystko naraz w jednym momencie i trzeba jakoś sobie z tym wszystkim poradzić, a niestety nie mam nikogo, kto mógłby mi w tym konkretnie pomóc, więc musimy liczyć na siebie... Więc szukamy dalej... Wstępnie umówiliśmy się w lecznicy Argos w Stalowej Woli (link: http://argos.go3.pl/ ), gdzie postawiono rozpoznanie. Na razie niczego innego nie znaleźliśmy... Quote
Recommended Posts