shangri_la Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 super :loveu:, musze przyznac ze na wlasne oczy nie widzialam jeszcze tego szpica, ale bardzo mi sie podobaja. napisz cos wiecej np o charakterze czy cóś , jestem ciekawa acha i fajnie by bylo gdyby fotki mialy max rozmiar 500 na 500 px ( regulamin)bo wtedy nie powychodzly takie miniaturki pozdrawiam i czekam na wiecej foteczek Quote
nomu Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 :loveu: I jak się podoba? Jest kochany!! :) Taki misiu dużo futerka do tulenia Quote
Marta_Ares Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Mi sie bardzo podoba jest sliczny i ma badzo ładne umaszczenie:loveu: wiecej fotek Quote
ARISEK Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 jest wesoły, posłuszny ale nie fanatyk, bardzo nieufny w stosunku do obcych, bardzo lubi dzieci i wogóle jest naszą ukochaną "kluską" ponieważ jest łasuchem i trzeba uważać żeby go nie przekarmić.:evil_lol: Quote
lothia Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 jest super, a jak z pielęgnacją sierści, jakies specjalne czesania? Quote
ARISEK Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 [quote name='lothia']jest super, a jak z pielęgnacją sierści, jakies specjalne czesania?z czesaniem nie ma problemów - szczotka i gzebień raz w tygodniu, zwłaszcza po jego kąpielach jak jest wilgotny dobrze się czesze, ajak sie lini, to dywan spryskuję wodą i odkurzam - jest wełnista więc się nie wbija w dywan i łatwo ją zebrać Quote
ARISEK Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 oto kolejna porcja wakacyjnych fotek Arisa :D Quote
nomu Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 [quote name='ARISEK'] Ojoj schował się jak w budzie:loveu: a może to jest buda:roll: Quote
ARISEK Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 nomu napisał(a):Ojoj schował się jak w budzie:loveu: a może to jest buda:roll: Aris schował się pod stołem i obserwował co sie dookoła dzieje........lubi mieć wszystkich na oku:evil_lol: Quote
Juszes Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Koniecznie wstaw jeszcze jakieś fotki! Quote
ARISEK Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 [quote name='Juszes']Koniecznie wstaw jeszcze jakieś fotki! oto kolejne zdjęci Ariska:lol: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> następne będą z wystaw z Częstochowy i Wrocławia :multi: Quote
Dobcia Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='ARISEK']oto kolejne zdjęci Ariska:lol: Piękny jest! Bardzo mi się podobają szpice:loveu: Mam takiego psiaka w sąsiedztwie, bardzo przylepny, tylko psów nie lubi:roll: Quote
ARISEK Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Dobcia napisał(a): Piękny jest! Bardzo mi się podobają szpice:loveu: Mam takiego psiaka w sąsiedztwie, bardzo przylepny, tylko psów nie lubi:roll: nasz kocha psy wszystkie zwłaszcza husky i chow chowy nie lubi mężczyzn :mad: zwłaszcza sędziów co mu klejnoty sprawdzają...............ale kocha dzieciaki:multi: Quote
Juszes Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='ARISEK']oto kolejne zdjęci Ariska:lol: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> następne będą z wystaw z Częstochowy i Wrocławia :multi: ale cudne :loveu::loveu::loveu: super piesek :multi::multi: Quote
Recommended Posts