Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kasiek.']22-01-2011 Znalazłam dziś w Falenicy ul.Filmowa małego pieska w typie pinczerka ,młodziutki szczeniaczek ,czarny ,podpalany piesek .Nie miał nawet obróżki.Azyl pod Psim Aniołem ,go nie przyjął .Wróciłam więc z nim do domu ,ale nie mogę go nawet przetrzymać ,mam swoją dużą , sunię .Był b.głodny.Bardzo proszę o pomoc -może ktoś będzie mógł go zabrać ,jak oddam go na Paluch to zginie
Być może jak znajdzie tymczas ,to Azyl go zabierze po 2-tyg ,a może ktoś wie czy komuś nie zaginął?
kontakt kasiek.kl1@tlen.pl i na forum
http://zaginionepsy.pl/zdjecia/8426_1_1295722165.jpg
http://zaginionepsy.pl/zdjecia/8426_2_1295722165.jpg

zadzwoń do mnie, kontakt podam Ci na pw

Posted

Equus napisał(a):
czyżby pojawiła się szansa na dt?

wzięłabym go na dt, ale musi najpierw zostać przebadany, bo w moim domu są przypadki bardzo ciężkie (chore lub skrzywdzone) i nie moge pozwolić sobie na wprowadzenie chorego psa lub agresywnego, choćby nie wiem jak mi kroiło się serce. Pies ma sympatycznego ryjofonka, ale to o niczym nie świadczy.

Posted

Myślałam, że on w Warszawie może to mogłabym podjechać i porobić jakieś lepsze zdjęcie do ogłoszeń bo te nie są najlepszej jakości (pewnie z komórki). A Ty chciałaś go wziać na dt? Co to znaczy że bywa agresywny?
Wstawiłyście go może na pinczerki?

Posted

Pomysł jest świetny ale nikt tam niestety nie zagląda. Zapraszam. Dbajmy proszę o ten wątek wspólnie, bo założycielka go tylko otworzyła i zniknęła. Ja ostatnio wyszukałam i powklejałam tam trochę zdjęć http://www.dogomania.pl/threads/178757-Pinczery-miniaturowe-i-psy-w-typie-szukające-domów-z-całej-Polski./page4 Ta Kropka z Głowna wklejona tuż przed "młodym znajdkiem"też bardzo potrzebuje domu tymczasowego, bo ta jej agresja to prawdopodobnie ze strachu. Inga spójrz na nią.

Posted

inga.mm napisał(a):
na nieodpłatnego weta mam pomysł, natomiast na zdobycie kasy na badania laboratoryjne - nie.
Myślcie Dogomaniacy, bo trzeba maluchowi pomóc.

A o jakich testach piszesz, chcesz mu zrobić badania na parwo?

Posted

No to "trochę" będzie kosztować...
A mały ma jakieś ogłoszenia w necie, bo mogę poprosić o cafe dla niego - może się znajdzie dom docelowy?
Kasiek jeśli chcesz ogłoszenie dla małego na cafe to napisz jaki ma być tekst i namiary do ogłoszeń - to jutro poproszę o zrobienie.

Posted

Equus napisał(a):
A o jakich testach piszesz, chcesz mu zrobić badania na parwo?

parwo i krew z wątrobą i nerkami. Przy nerkach sie nie upieram, ale wątrobowe - obowiązkowe. Szczepienie nosówki - też trzeba pomyśleć, bo to mały szczawik.

Posted

Z pysia mu patrzy młodziakiem.
Dobrze, że szukasz, bo jak taki zbój, to nie mogłabym go wziąć, bo jeden z moich pięciu kotów jest bardzo ciężko chory na serce i żyje na kredyt.
Tylko proszę, patrz dobrze, czy to nie jakieś kolejne wywłoki ci potencjalni opiekunowie.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...