maciaszek Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Normalnie ryjek mi się uśmiechał od ucha do ucha jak oglądałam te fotki :). Najbardziej podoba mi się galop do pana. No i przystojny kumpel Pchełki też niczego sobie ;). Quote
Evelynkaa Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Witamy się :D:D:D Dopiero tu dotarliśmy, mieliśmy okazję poznać Pchełkę i jej właściciela :D A oto mała niespodzianka :D Quote
Baski_Kropka Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Hejooo :) Ale tu cisza, nikt Pchły nie odwiedza, a Pchełka już umie zostawać sama w domu, najpierw kilka minut zazwyczaj do 5 cała klatka psów z różnych pieter do siebie gada bo Pchła wszczyna gadkę, a potem wszystkie idą w ciszy spać ;P Nie broi i nie załatwia się już w mieszkaniu, tylko że stała się tak pewna siebie że troszke przestała się słuchać i musze iść do nich na przeszkolenie (właścicieli rzecz jasna) ;P Jutro będą zdjęcia :) Quote
soboz4 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 odwiedzamy Pchełkę i czekamy na zdjęcia Quote
maciaszek Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Baski_Kropka napisał(a):najpierw kilka minut zazwyczaj do 5 cała klatka psów z różnych pieter do siebie gada bo Pchła wszczyna gadkę, :evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts