Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='LILUtosi']Aramis na dziś unika domu i okolic wokół wejścia. Chodzi sobie po ogrodzie, wącha, biega ale odpocząć idzie sobie do kojca. Dziś pokazał jednemu jamniorowi ze on tu jest górą i przydusił go do ziemi ale to była taka próba sił. Jednak nie jest taki boi dupa.[/QUOTE]

Myślisz, że z czasem przełamie ten - no wie wiem jak to nazwać- lęk przed wejściem do domu?

Podchodzi do Ciebie w ogóle czy dalej taki mały dzikusek?

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Mam wpłatę na 20 zł z Tarnowskich Gór. Bez nika za to z opisem Aramis sierpień. No i teraz nie wiem, czy to wpłata od Kami_23
czy od tajemniczego sponsora sleepingbyday :)[/QUOTE]

tak to ten pan ode mnie, on jest z tarnowskich gór i nie ma nicka dogo, więc poprosiłam go, zeby tak pisał - że dla aramisa i za jaki miesiąc.

Posted

ciotki,wykupiłam ogłoszenia dla Aramisa
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245844-Rozliczamy?p=21188805#post21188805[/URL]
tekst poproszę,zdjecia już wstawiłąm,i na jakie woj. go ogłaszać?

Posted

Ja uważam że nie ma co czekać. Domków jak na lekarstwo, może wreszcie trafi swój szczęśliwy los. A jak nie będzie pokazywany to nie bierze udziału w losowaniu. Na razie pracujemy nad zaufaniem. Już podchodzi i nie ucieka od dłoni.

Posted

Aramis to nieduży, około 10 kg, sympatyczny i wesoły psiak szukający domu. Aramis jest kilkuletnim psiakiem, może zamieszkać w domu z dziećmi, akceptuje inne psy i koty, więc jest całkowicie bezproblemowy. Umie chodzić na smyczy, nie ciągnie. Nie jest wymagający ani absorbujący – ciepłe miejsce do spania, pełna miska i od czasu do czasu drapnięcie za uchem – to wszystko czego mu potrzeba. Jest zdrowy, odrobaczony, zaszczepiony i wykastrowany. Obecnie przebywa w hoteliku pod Wrocławiem. Jeśli jesteś zainteresowany dać dom Aramisowi zadzwoń lub napisz: 695-291-610, e-mail: [EMAIL="olawawa2009@wp.pl"]olawawa2009@wp.pl[/EMAIL]

przekopiowałam z pierwszej strony, bo nie wiem co o nim napisać.

Posted

[quote name='LILUtosi']Ja uważam że nie ma co czekać. Domków jak na lekarstwo, może wreszcie trafi swój szczęśliwy los. A jak nie będzie pokazywany to nie bierze udziału w losowaniu. Na razie pracujemy nad zaufaniem. Już podchodzi i nie ucieka od dłoni.[/QUOTE]

A do domu wciąż nie wchodzi?

Posted

obiezyswiat75 napisał(a):
Aramis to nieduży, około 10 kg, sympatyczny i wesoły psiak szukający domu. Aramis jest kilkuletnim psiakiem, może zamieszkać w domu z dziećmi, akceptuje inne psy i koty, więc jest całkowicie bezproblemowy. Umie chodzić na smyczy, nie ciągnie. Nie jest wymagający ani absorbujący – ciepłe miejsce do spania, pełna miska i od czasu do czasu drapnięcie za uchem – to wszystko czego mu potrzeba. Jest zdrowy, odrobaczony, zaszczepiony i wykastrowany. Obecnie przebywa w hoteliku pod Wrocławiem. Jeśli jesteś zainteresowany dać dom Aramisowi zadzwoń lub napisz: 695-291-610, e-mail: olawawa2009@wp.pl

przekopiowałam z pierwszej strony, bo nie wiem co o nim napisać.

To wsawiać ten tekst,czy dopisać coś jeszcze ?