obiezyswiat75 Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Dostałam posty na rozliczenia, postaram się jeszcze dziś wszystko pouzupelniac, tylko wieczorem, jak się schlodzi. Na razie mózg mi wyparowal. Quote
obiezyswiat75 Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 wrzuciłam na szybko rozliczenia do postu 2. Sprawdźcie, czy tak może być, czy może chcecie inaczej? Quote
piescofajnyjest Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 ale Aramis przystojny na nowych zdjeciach!!!! Quote
obiezyswiat75 Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Mam wpłatę na 20 zł z Tarnowskich Gór. Bez nika za to z opisem Aramis sierpień. No i teraz nie wiem, czy to wpłata od Kami_23 czy od tajemniczego sponsora sleepingbyday :) Quote
Olena84 Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 Raczej nie od Kami, bo miala wpłacic tez za lipiec i chyba czerwiec Quote
obiezyswiat75 Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 [quote name='Olena84']Raczej nie od Kami, bo miala wpłacic tez za lipiec i chyba czerwiec[/QUOTE] to nazwałam go "sponsor" i uwzględniłam w rozliczeniu. Quote
obiezyswiat75 Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 [quote name='LILUtosi']Aramis na dziś unika domu i okolic wokół wejścia. Chodzi sobie po ogrodzie, wącha, biega ale odpocząć idzie sobie do kojca. Dziś pokazał jednemu jamniorowi ze on tu jest górą i przydusił go do ziemi ale to była taka próba sił. Jednak nie jest taki boi dupa.[/QUOTE] Myślisz, że z czasem przełamie ten - no wie wiem jak to nazwać- lęk przed wejściem do domu? Podchodzi do Ciebie w ogóle czy dalej taki mały dzikusek? Quote
obiezyswiat75 Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 Zmieniłam zdjęcia w ogłoszeniach ale tekst też przydało by się zmodyfikować. Jakieś pomysły? Quote
sleepingbyday Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Mam wpłatę na 20 zł z Tarnowskich Gór. Bez nika za to z opisem Aramis sierpień. No i teraz nie wiem, czy to wpłata od Kami_23 czy od tajemniczego sponsora sleepingbyday :)[/QUOTE] tak to ten pan ode mnie, on jest z tarnowskich gór i nie ma nicka dogo, więc poprosiłam go, zeby tak pisał - że dla aramisa i za jaki miesiąc. Quote
cancer43 Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 ciotki,wykupiłam ogłoszenia dla Aramisa [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245844-Rozliczamy?p=21188805#post21188805[/URL] tekst poproszę,zdjecia już wstawiłąm,i na jakie woj. go ogłaszać? Quote
obiezyswiat75 Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Na dolnośląskie moze skoro jest we Wrocławiu? Tekst do ogłoszeń jest, ale moim zdaniem nowy by się przydał. Postaram się coś sklecić dzisiaj jeszcze. Quote
Olena84 Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 A chcecie juz robic ogloszenia? Moze poczekamy az sie go lepiej ciut pozna, boje sie zwrotu z adopcji jeszcze:( Quote
obiezyswiat75 Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Sama już nie wiem... Może zrobił jakieś drobne postępy? Z drugiej strony- ja go ogłaszam już od dawna i tylko 2 telefony były. Może LILUtosi by napisała jak to widzi? Quote
Olena84 Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 Widze ze cancer na tym samym bazarku co i ja, tylko tam tygodniowy poslizg jest w robieniu ogloszen, wiec mamy czas jak cos;/ Quote
obiezyswiat75 Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 no i wygląda na to, że Aramis zaczął z nadwyżką na koncie? Quote
LILUtosi Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Ja uważam że nie ma co czekać. Domków jak na lekarstwo, może wreszcie trafi swój szczęśliwy los. A jak nie będzie pokazywany to nie bierze udziału w losowaniu. Na razie pracujemy nad zaufaniem. Już podchodzi i nie ucieka od dłoni. Quote
obiezyswiat75 Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Aramis to nieduży, około 10 kg, sympatyczny i wesoły psiak szukający domu. Aramis jest kilkuletnim psiakiem, może zamieszkać w domu z dziećmi, akceptuje inne psy i koty, więc jest całkowicie bezproblemowy. Umie chodzić na smyczy, nie ciągnie. Nie jest wymagający ani absorbujący – ciepłe miejsce do spania, pełna miska i od czasu do czasu drapnięcie za uchem – to wszystko czego mu potrzeba. Jest zdrowy, odrobaczony, zaszczepiony i wykastrowany. Obecnie przebywa w hoteliku pod Wrocławiem. Jeśli jesteś zainteresowany dać dom Aramisowi zadzwoń lub napisz: 695-291-610, e-mail: [EMAIL="olawawa2009@wp.pl"]olawawa2009@wp.pl[/EMAIL] przekopiowałam z pierwszej strony, bo nie wiem co o nim napisać. Quote
obiezyswiat75 Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 [quote name='LILUtosi']Ja uważam że nie ma co czekać. Domków jak na lekarstwo, może wreszcie trafi swój szczęśliwy los. A jak nie będzie pokazywany to nie bierze udziału w losowaniu. Na razie pracujemy nad zaufaniem. Już podchodzi i nie ucieka od dłoni.[/QUOTE] A do domu wciąż nie wchodzi? Quote
LILUtosi Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Nie. Ale powoli. Na razie inie biega cały czas ze wszystkimi. Jest wypuszczany. Quote
Olena84 Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 Czy moj telefon zostaje, czy Lilu podac tez Twoj jako pierwszy? Quote
obiezyswiat75 Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 wpłaty uzupełnione. Oprócz pani z FB wszyscy już chyba zapłacili, ale potem sprawdzę raz jeszcze i podsumuję sierpień. Quote
cancer43 Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):Aramis to nieduży, około 10 kg, sympatyczny i wesoły psiak szukający domu. Aramis jest kilkuletnim psiakiem, może zamieszkać w domu z dziećmi, akceptuje inne psy i koty, więc jest całkowicie bezproblemowy. Umie chodzić na smyczy, nie ciągnie. Nie jest wymagający ani absorbujący – ciepłe miejsce do spania, pełna miska i od czasu do czasu drapnięcie za uchem – to wszystko czego mu potrzeba. Jest zdrowy, odrobaczony, zaszczepiony i wykastrowany. Obecnie przebywa w hoteliku pod Wrocławiem. Jeśli jesteś zainteresowany dać dom Aramisowi zadzwoń lub napisz: 695-291-610, e-mail: olawawa2009@wp.pl przekopiowałam z pierwszej strony, bo nie wiem co o nim napisać. To wsawiać ten tekst,czy dopisać coś jeszcze ? Quote
Recommended Posts