Olena84 Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 Poprawiłam. No włąśnie - pies jest raczej niczyj:(, ale ktos z nas musi, w sumei moge i ja podpisac. Quote
sleepingbyday Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 czyli potrzebujemy 20zł miesięcznie, tak ? Quote
Olena84 Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 No w sumie nie wiem co z tą winter7, bo jesli by nadal płąciła to będziemy mieli nadto, ale z doświadczenia wiem ze lepiej mieć troche wiecej - albo na ogłoszenia, albo na jakieś leczenie Quote
cancer43 Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='Olena84']Ciocia cancer43 podtrzymuje, tak? Bo teraz ju zgupiałam :([/QUOTE] Ktoś tu się czepiac zaczyna :mad:.Nie wiem,jak p.Gabryś prowadzi buchalterie,ale od momentu zadeklarowania wpłaciłam mu do lipca.I oczywiście podtrzymuje deklarację,jak to gdzieś wczesniej pisałam .HOWGH ! Te 20 zł to pikus,w porownaniu z długami innych psiaków.Obiecuje pamietać o Aramisie przy bazarkach Quote
Olena84 Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 [quote name='cancer43']Ktoś tu się czepiac zaczyna :mad:.Nie wiem,jak p.Gabryś prowadzi buchalterie,ale od momentu zadeklarowania wpłaciłam mu do lipca.I oczywiście podtrzymuje deklarację,jak to gdzieś wczesniej pisałam .HOWGH ![/QUOTE] :oops::oops::oops: Quote
sleepingbyday Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 poprosze sponsora o 20zł, najwyżej będzie na obroże kleszczowe, szczepienia i takie tam. wpłaty od sierpnia na czyje konto? proszęo info na pw z danymi. Quote
Olena84 Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 [quote name='sleepingbyday']poprosze sponsora o 20zł, najwyżej będzie na obroże kleszczowe, szczepienia i takie tam. wpłaty od sierpnia na czyje konto? proszęo info na pw z danymi.[/QUOTE] No włąśnie nikt nie chce zbierać ;), mozes chętna??? Quote
obiezyswiat75 Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='Olena84']No w sumie nie wiem co z tą winter7, bo jesli by nadal płąciła to będziemy mieli nadto, ale z doświadczenia wiem ze lepiej mieć troche wiecej - albo na ogłoszenia, albo na jakieś leczenie[/QUOTE] a jak Ci to nadto wychodzi? Bo mi wychodzi 280 zł a płacić mamy 300? Czy się pogubiłam już? :oops: Quote
piescofajnyjest Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 a ja sie zobowiazuje ruszyc z ogloszeniami, jak tylko wroce do siebie! Quote
sleepingbyday Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 280 plus ten pan ode mnie, razem 300, jak ta niepewna osoba się zdeklaruje, będziemy mieć na weterynaryjne sprawy i inne potrzebne rzeczy. olena, z ręka na sercu, nie jestem wystarczająco skrupulatna na skarbnikowanie. jak nikogo innego nie będzie, no to nie będę mieć wyjścia i poskarbnikuję, ale do pewnych rzeczy się nadaję, do innych nie.... Quote
obiezyswiat75 Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 A Ty nie mozesz? Skoro i tak umowę będziesz podpisywać? Quote
Olena84 Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 [quote name='obiezyswiat75']No przecież pisałam, że 50 zł daję :) A kto podpisze umowę jako osoba odpowiedzialna za psa? Bo ta osoba powinna też płacić i zbierać pieniadze chyba?[/QUOTE] Troche sie wrobilam, znowu, nie daj Boze cos sie stanie, zostane z Aramisem Quote
sleepingbyday Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 mnie masz na stałe przy aramisie, a w odwodzie, w razie problemów, mój pan od pomocy finansowej. Quote
cancer43 Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [ QUOTE=Olena84;21122328]Troche sie wrobilam, znowu, nie daj Boze cos sie stanie, zostane z Aramisem[/QUOTE] Ja też będę z tobą,a wlasciwie z Aramisem .- to już będzie nas trzy,a jak powiadają "Boh trojcu liubit" Quote
Olena84 Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 Lilu nie strasz, to juz bedzie 4 pies pod moja opieka, jak nagle 4 do mnie trafia to bedzie wesolo w kawalerce. Dobrze, czyli co ja zbieram? Quote
obiezyswiat75 Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Tak jak mówiłam. Uważam, że skarbnikiem powinna być ta sama osoba, co osoba podpisująca umowę. Ja nie mam problemu z wzięciem odpowiedzialności za psa, tylko do wątku dolaczylam jako ostatnia i nie chce sytuacji, w ktorej ktos mi zarzuci przejęcie psa albo wtrącanie się. Ostatnio obie bylysmy świadkami kłótni o bezpanskiego psa. Quote
sleepingbyday Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 olena, masz przechlapane ;-). ale będzie dobrze. ja naprawde czuje odpowiedzialność za aramisa. oczywiście przypadki losowe mogą wszystko zrąbać, ale takie ryzyko jest zawsze. Quote
Olena84 Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 Nowe konto dla Aramiska udostępniłą Obieżyświat, za co bardzo dziękuje! Quote
sleepingbyday Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 czyli "obieżynka" pilnuje finansów :-)? Quote
obiezyswiat75 Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='sleepingbyday']czyli "obieżynka" pilnuje finansów :-)?[/QUOTE] Tak, dziś wieczorem roześlę na PW, żeby wpłaty za sierpień już na moje szły. Za hotel płaci się z góry? Z dołu? Czy np do 15 każdego miesiąca? Olena, Ty ze wszystkimi deklarowiczami przez PW się kontaktujesz czy potrzebne mi jakieś adresy mailowe? Quote
LILUtosi Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Tak, dziś wieczorem roześlę na PW, żeby wpłaty za sierpień już na moje szły. Za hotel płaci się z góry? Z dołu? Czy np do 15 każdego miesiąca? Olena, Ty ze wszystkimi deklarowiczami przez PW się kontaktujesz czy potrzebne mi jakieś adresy mailowe?[/QUOTE] Zróbmy tak że za sierpień do 15 sierpnia itd. Wtedy jak pies pójdzie do domu po 15 to mniej do oddania będzie. Quote
Recommended Posts